Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ...

Δηλωσε ο καθηγητης ποδοσφαιρου Φερερ πως του εδωσαν ποδηλατα για να αντιμετωπισει τανκς. Θα μπορουσα να το δεχθω αν η αντιπαραβολη ηταν μεταξυ ΑΕΚ και Ολυμπιακου και με κοπο να μετρησω και τον ΠΑΟ. 

Όμως φιλτατε κυριε καθηγητα, στο κυπελλο αποκλειστηκες από την Ξανθη. Στο πρωταθλημα, οι δυο συνεχομενες ηττες που σε εστειλαν στην Ισπανια ηταν από τον Πανιωνιο και τη Λαρισα. Οι ανωτερω ομαδες ηταν τα τεθωρακισμενα; 

Οσο για το μου πηραν τα ποδηλατα, ουσιαστικα ακυρωνει τον εαυτο του.
Δεν ηταν αυτος που εδιωξε τον Ιβιτς για να κανει αποκλειστικα κουμαντο;
Αν εφερε ποδηλατα, δεν του φταιει κανενας.
Και εδώ δεν σηκωνει καν κουβεντα περι μπατζετ και λοιπων φτηνων δικαιολογιων.
Ο Τζιμπουρ του Πανιωνιου κανει 10 δις;

Ο Αμοροζο, ο Κοκε, ο Νατσο Γκαρσια του Αρη κανουν δεκα πετρελαιοπηγες;
Οι ξενοι του Αστερα Τριπολης εχουν κοστος ισο με αυτων της Μιλαν;
Κανενας φιλος της ΑΕΚ δεν απαιτησε να αγοραστει ο Κακα και ο Ντρογκμπα.
Ολος ο πλανητης παιζει μπαλα και αφου εισαι τοσα χρονια στο κουρμπετι οφελεις να βρεις 4-5 σοβαρους παικτες να γινεται σωστα η δουλεια. 

Το γεγονος ότι επι των ημερων του η ΑΕΚ επαιξε ένα σοβαρο ποδοσφαιρο περυσι τον Νοεμβριο – ολο και ολο ένα μηνα δηλαδη - και εκτοτε από το κακο στο χειροτερο και του εφταιγαν τα ποδηλατα και τα τεθωρακισμενα; 

Επειδη ο Νικολαϊδης είναι διαχειριστης και όχι επενδυτης πιθανολογω πως δεν ηθελε να τον διωξει καθως θα ηταν ηττα γοητρου. Πιστευω πως επενεβησαν οι χρηματοδοτες και ειπαν «ποσα θελει να φυγει»

Από τη μια δεν ειμαι υπερ των αλλαγων προπονητη στα μεσα της χρονιας.
Εν προκειμενω όμως ο ανθρωπος ηταν επικινδυνος.

Ηδη εχει την απωλεια της διεκδικησης του κυπελλου, με τη Χεταφε δεν νομιζω ότι θα εκανε τιποτα το τρομερο και εκει που ηταν πρωτος, στο πρωταθλημα βρεθηκε με 4 βαθμους πισω από τον ΠΑΟ.
Για τον Κωστενογλου δεν θα μπορουσα να εχω ασφαλη γνωμη.
Θα τον δουμε. 

Πιστευω ότι με μια ορθολογικη διαχειριση του ροστερ η ΑΕΚ μπορει τουλαχιστον να παιξει καλυτερα.
Οσο για το πρωταθλημα, τωρα πια είναι αργα νταρλινγκ…



4 Λογομαχιες:

? είπε...

και πριν λίγες μέρες έλεγε στους παίκτες ότι στο τέλος της σεζόν θα τους ζητούν οι δημοσιογράφοι συνεντεύξεις και φωτό γιατί θα ναι πρωταθλητές!

Με εντυπωσιάζει επίσης το εξής και το οποίο δεν είναι γνωστό στον πολύ κόσμο: αν πάρει τα 3,5 εκ.€ ως αποζημίωση δε θα χει το διακαίωμα να εργαστεί σε κανέναν σύλλογο μέχρι το 2011 ως προπονητής.Από ότι φαίνεται όμως δεν τον απασχολεί και πολύ τον κ.Φερέρ τον μέγιστο προπονητή που ΑΓΑΠΑ το ποδοσφαιρο και το coaching...

..αγγελόσκονη.. είπε...

χιχιχι!!δεν μιλάω...δεν γράφω τίποτα...ειμαι πράσινη!! :) kisses!!

MenieK είπε...

Να με συγχωρείτε, αλλά τα ποδήλατα είναι πιο ευκίνητα και γρήγορα από τα τανκς, προσεγγίζουν πιο κοντά στον στόχο και η αποτελεσματικότητά τους δε συνεπάγεται ολική καταστροφή όπως των τανκς... άρα???? Η παρομοιωτική ικανότητα του Φερέρ είναι όπως και η προπονητική... κάκιστη (άσχετο, αλλά κι εγώ είμαι κόκκινη, εντελώς κόκκινη)

Suspect είπε...

ειναι πολλα τα λεφτα Νικολα...

γεια σου Αγγελοσκονη. Εσυ πας καλα στο μπασκετ!

μενιεκ κατακοκκινη, καλη επιτυχια τουμοροου!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια