Τρίτη 29 Μαΐου 2007

RIBOOO RIBOOO RIBOOO

Τις τελευταιες μερες αναπτύσσεται με μια μεγαλη φιλολογια για την πιθανη ελευση του Ριβαλντο στην ΑΕΚ.

Προσωπικα, δεν μπορω να πω ότι με εκστασιαζει ή ότι με απογοητευει αυτό το ενδεχομενο γιατι δεν είναι το πιο σημαντικο.

Το πιο σημαντικο είναι να καταλαβουμε ( αφου μας εξηγησει ο προεδρος και ο προπονητης ) τι ειδους ομαδα θελουν να φτιαξουν.

Όταν ξεκινησε η καινουρια προσπαθεια της ΑΕΚ δεν υπηρχαν πολυτελειες για επιλογες και το ζητουμενο ηταν η αξιοπρεπης συμμετοχη. Ανελπιστα η ομαδα διεκδικησε το πρωταθλημα και τον επομενο χρονο ο προσανατολισμος δεν η αποκλειστικη βαθμοθηρικη παρουσια αλλα το καλυτερο ποδοσφαιρο και πιθανως η αναδειξη νεων παικτων.

Τον δευτερο χρονο, δεν εγινε τιποτα από αυτά και παρεμεινε ο βαθμοθηρικος και εγκληματικος κατά του θεαματος αξονας περιστροφης.

Τον τριτο χρονο μας ηρθε ο Φερερ για να δωσει αυτά ακριβως τα στοιχεια.

Το μεγαλο αλμα της ΑΕΚ ηταν ότι φετος προσπαθησε να παιξει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας και όχι αναμονης. Δυστυχως όμως δεν ειχε τους παικτες για κατι τετοιο.

Η ΑΕΚ ξεκινησε με ενθουσιασμο, εκανε 2 νικες στο champions league, αλλα με την παροδο του χρονου, ξεφουσκωσε, αποκλειστηκε από το Χαϊδαρι και προκειμενου να χαθουν τα αυγα και τα πασχαλια ξαναγυρισαμε στην πεπατημενη. Βαθμοθηρια.

Τωρα λοιπον που η ομαδα δειχνει ότι οικονομικα εχει ανασανει, ο Φερερ είναι απολυτος γνωστης και κυριαρχος του τμηματος βρισκεται μπροστα σε ένα σταυροδρομι.

Οι πιτσιρικαδες της ΑΕΚ δεν εχουν δειξει ότι ολοι μαζι εχουν το μισο ταλεντο του Νινη ή του Τοροσιδη. Οι περσινες μετεγγραφες ξενων παικτων δεν εδειξαν ότι μπορουν να προσφερουν πολλα.

Αρα η ΑΕΚ χρειαζεται ενισχυση.

Ο Ριβαλντο ακομα και 40 χρονων να είναι, δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα στο ελληνικο πρωταθλημα. Πιστευω ότι είναι σε θεση να προσφερει και εντος γηπεδου και εκτος γηπεδου.

Το θεμα όμως είναι τι γινεται με τους υπολοιπους.

Αν ο Ριβαλντο πλαισιωθει με Λυμπε, Ζηκο, Καφε και Δελλα τοτε η ΑΕΚ θα εχει προβλημα ταχυτητας. Δυστυχως καμια ελληνικη ομαδα δεν εχει το Μilan lab που είναι υπευθυνο για το ότι 40ρηδες παιζουν ως 20αρηδες.

Αν γυρω από τον Ριβαλντο υπαρχουν 3-4 που να τρεχουν ακαταπαυστα, καλως να ορισει.

Οι ανωτερω παικτες, δεν μπορουν να παιξουν εξισου καλα και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη. Δεν αντεχουν γιατι δεν εχουν την καταλληλη ποδοσφαιρικη παιδεια.

Φετος, οι Ζηκος και Δελλας ελειψαν τη μιση χρονια ενώ ο Λυμπεροπουλος δεν φαινεται να μπορει να τα καταφερει.

Αν βεβαια ο προγραμματισμος είναι πως λογικα η ΑΕΚ θα αποκλειστει από τον πρωτο γυρο γιατι θα μπει στο γκρουπ των αδυνατων οποτε για ένα αγωνα την εβδομαδα λιγο ως πολύ ολοι θα αντεξουν, αυτό μου φαινεται λογικο και ας βγουν να μας το πουν.

Διακινδυνευω παντως την εκτιμηση/προβλεψη πως ο Ριβαλντο δεν θα ερθει στην ΑΕΚ.



1 Λογομαχιες:

Suspect είπε...

Ομορφες εκτιμησεις, ομορφα διαψευδονται.

welcome mr. Rivaldo !!!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια