Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ



Γιατί  δεν μου αρέσει το ζειν επικινδύνως προκειμένου να κερδίσω λίγα λεπτα, για να περνάω ξυστά από τα αυτοκινήτα και να εξαρτώμαι αν θα με δει ο οδηγός του αυτοκινήτου, αν θα βγάλει φλας για να στρίψει ή αν θα του φύγει εστω λίγο το τιμόνι επειδή μιλάει στο κινητό.

Γιατί δεν θέλω το κράνος να τσαλακώνει μονίμως τα μαλλιά μου

Γιατι δεν θελω οπου πηγαίνω να κουβαλάω το κράνος μαζί μου. Από τον κινηματογράφο μέχρι το 5χ5.

Γιατι δεν θελω να γίνομαι μούσκεμα από τη βροχή, να τρώω το χιόνι και να παγώνω από το κρύο απροστάτευτος.

Γιατί μου αρέσει να ακούω τα CD μου ή ραδιόφωνικές εκπομπές και καπνίζω χαλαρός.

Γιατι μου αρέσει από το παραθυρο του αυτοκινήτου να χαζεύω το τοπίο και όχι να  εχω καρφωμένο το βλέμμα στην άσφαλτο.

Γιατί όταν κάνει ζέστη, στο αυτοκίνητο βάζω το a/c ενώ στη μηχανή φοράω μπλουζάκι, κράνος και σκάω!

Γιατί δεν αισθάνομαι ιχνος ασφάλειας να στηρίζομαι σε δυο ρόδες που σε ολισθηρό οδόστρωμα ( και τέτοια στη χώρα μας εχουμε πολλά ) είναι σκέτη ακροβασία

Γιατί 1 ωρα οδήγησης στη μηχανή αντιστοιχεί σε 3 ωρες στο αυτοκίνητο. Πρέπει να είσαι μονίμως συγκεντρωμένος και να μη χαλαρώσεις ουτε δευτερόλεπτο, ενώ στο αυτοκίνητο μπορείς και να «αράξεις»

Γιατί σε περίπτωση ατυχήματος, φιλάς το χώμα ενώ στο αυτοκίνητο τους πρώτους κραδασμούς τους απορροφούν οι λαμαρίνες. Και ο αερόσακος.

Γιατί δεν θυσιάζω τη συντομία και το παρκάρισμα για την ασφάλεια και την άνεση.

Γιατί μπορώ να εχω παρέα ενώ στη μηχανή ο δεύτερος επιβάτης με δυσκολεύει και εχω πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από ότι στο αυτοκίνητο

Γιατί το αυτοκίνητο προσφέρεται για μεταφορά, αποθήκη, σεξουαλικές περιπτύξεις, ενίοτε και ύπνο. Η μηχανή μόνο πηγαίνει.

Για όλα αυτά λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω μηχανή. Ακομα και να την κερδίσω σε κλήρωση, θα την πουλήσω με το καλησπέρα.



1 Λογομαχιες:

Δέσποινα είπε...

σε παρακαλώ αν κερδίσεις μπορείς να την πουλήσεις στον αδερφό μου?έχει τις αντίθετες απόψεις αλλά μέχρι στιγμής αγοράζει μόνο μηχανές που-δεν-δουλεύουν- και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!ελπίζω άμα πάρει μια που να δουλεύει να σταματήσουμε τη συλλογή σιδηρικών στο γκαράζ!(τι κάνω η γυναίκα για την οικογένεια!ρόμπα γίναμε πάλι!)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια