Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

VODAFONE


Εταιρεία και αυτή…
Ολο επιτυχίες!

Είχαμε τις υποκλοπές. Ποτε δεν μάθαμε και ούτε πρόκειται να μάθουμε τι έγινε. Μόνο ενας φουκαράς κατά τις αρχες αυτοκτόνησε και κατά την οικογένειά του, τον αυτοκτόνησαν. Το πρόστιμο που έφαγε η Vodafone από αυτή την ιστορία, λέγεται πως δεν πληρώθηκε ποτέ…

Μετά μας ζάλισαν με το 54290 και εκείνον τον διαγωνιμό με τις mercedes που μας έστελναν φορτηγά τα sms. Μια φορά που είχα καλέσει εκνευρισμένος το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών να ζητήσω να με απαλλάξουν από αυτό το ανυπόφορο σπαμ, μου απάντησαν πως έπρεπε να πάρω σε έναν άλλον αριθμό για να ζητήσω εξαίρεση αποστολής!

Τους χάρισα τις κατάρες μου, να πέσουν ολοι οι σερβερς τους, να διαλυθεί το δίκτυο τους και να τους αγοράσει η cosmote. Αν δεν είχα τον αριθμό που εχω, που είναι και κάτι σαν trademark, θα είχα φύγει προ πολλού. Για λίγο σταμάτησαν αλλά μετά από αρκετές μέρες επανήλθαν αλλά δεν ασχολήθηκα εκ νεου.
Πρόσφατα είδα το καταπληκτικό διαφημιστικό τους σποτ με θέμα την 25 η Μαρτίου.

Όταν η εγκεφαλική ανεπάρκεια συνάντησε το ανθυποχιούμορ.

Δεν εχω κανένα πρόβλημα με τη σάτιρα και τον σαρκασμό. Ισα ισα που τα θεωρώ κοινωνική υγεία. Όμως αν μπεις στον κόπο, κάνε το με ευρυματικότητα και με οξύνεια. Όπως ο Λαζόπουλος. Δεν μπορεί να βάζεις αγωνιστές του 1821 να λένε στιχάκια της πυρκαγιάς και να μιλάνε στα κινητά τους. Η επανάσταση έγινε με αίμα για να φτάσουμε στο σήμερα που η vodafone στογγυλοκάθεται στην Ελλάδα.

Πολύ χάρηκα όταν και στο facebook έγινε ένα γκρουπ διαμαρτυρίας με 5.000 και πλεον μέλη. Βέβαια οι γκόμενες και οι λαϊκοποπ σκυλάδες μαζεύουν περισσότερους αλλά κάτι είναι και αυτό.

Σε όλα τα πράγματα υπάρχει και ένα οριο. Ναι στη σάτιρα, στην κωμωδία, στον σαρκασμό και οποιος έχει το ταλέντο κάνει τέχνη. Όταν όμως γίνεται ηλιθιωδώς, τότε προκαλεί οργή και έμετο.

Φαντάζεσαι ας πούμε εξω από το δικαστήριο να πήγαινε κάποιος να διακωμωδούσε τον θάνατο του Γρηγορόπουλου;
Πως νοιώσαμε όταν το γερμανικό focus, έβαλε την Αφροδίτη με προτεταμένο το μεσαίο δάκτυλο;
Επίσης είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν αυτές τις μαγκιές τις κάνουν και στην Αγγλία. Αν ας πούμε βάζουν ροζ δονητές στο big ben.

Αλλά έπρεπε να εχουμε ένα κράτος με guts. Τότε με τις υποκλοπές, τράβα τους μια αφαίρεση άδειας λειτουργίας για να βλέπαμε αν θα είχαν το προκλητικό θράσσος να περιπαίζουν τους ηρωες του 21.….



4 Λογομαχιες:

Unknown είπε...

"Όπως *έκανε κάποτε και το κάνει ολοένα και λιγότερο* ο Λαζόπουλος" θες να πεις μάλλον...:)

Ή έχω άδικο;

Δέσποινα είπε...

εγώ πάντως συμφωνώ και χαίρομαι που το επίμαχο τμήμα της διαφήμισης δεν προβάλλεται πλέον (βέβαια, δεν είμαι 100% σίγουρη γιατί δεν βλέπω πολλή τηλεόραση)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δεν ξέρω για την εταιρεία, με τέτοια και τέτοια τα έχω πάρει χοντρά στο κρανίο. Δε θεωρώ όμως φταίει το κράτος. Οι ευθύνες είναι δικές μας, η απουσία συλλογικής συνείδησης. Τι κάνουν οι καταναλωτικές οργανώσεις και πώς τις στηρίζουμε εμείς;

Giannis είπε...

ama den eisai euxaristhmenos apo thn etairia, mporeis na pareis to noumero sou kai na to metafereis se allh etairia otan lh3ei to sumbaolaio sou. H metafora auth einai dwrean,

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια