Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ


Μερικά σχόλια μια και το έψαχνε χθες ολη η Ελλάδα…

1.      Μου άρεσε η διαφήμιση. «Το απαγορευμένο» λέει. Ελεύθερα δεν πωλείται και ελεύθερα δεν κατεβαίνει στον παγκόσμιο ιστο; Που ηταν η απαγόρευση;
2.      Οποιος αγόρασε το περιοδικό στην εποχή του downloading πρέπει είτε να είναι συλλέκτης ψηφιακών πολυμορφικών δίσκων ( dvd που λέτε και εσεις ) ή ηλίθιος ή ήθελε να πετάξει 20 ευρώ
3.      Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μια ομολογουμένως πανέμορφη κοπέλα από την κορφή ως τα νύχια. Τα θερμά και πολλά μου συγχαρητήρια. Ακόμη και η εγχείριση αύξησης στήθους είναι ακρως επιτυχημένη.
4.      Το βίντεο δεν είναι ερασιτεχνικό, κλεμμένο, ιδιωτική στιγμή και λοιπά χαζοχαρούμενα. Από τον φωτισμό, τις λήψεις και τη σταθερότητα της κάμερας, ( τόσα χρόνια φούρναρης, μπλόγκερ και σινεφίλ, κάτι μάθαμε στη ζωη ) είναι εντελώς τελείως elementary dear Watson ότι μιλάμε για επαγγελματική δουλειά.
5.      Από τις αναρροφήσεις στη μύτη – πλάνο δέκα, σκηνή μπάνιου - , λυπάμαι αλλά το κορίτσι δεν θα πρέπει στα τετράδια του ( μικρή είναι, τετράδια θα έχει) να εχει περισσέψει καμιά γραμμή.
6.      Η ταινία είναι πενιχρή. Πρώτη φορά τη συγχωρούμε αλλά στην επόμενη περιμένουμε και προκαταρκτικά, μια υπόθεση εστω, όχι ένα ξερό μπες βγες, και κυρίως ποικιλία. Μια δεύτερη γυναίκα, ενας τρίτος άνδρας, ένα ροτβαϊλερ, ένα τάγμα, κάτι.
7.      Ο συμπρωταγωνιστής μετά από αυτό μπορεί να κλείσει την καριέρα του και να μετανοήσει. Η επιτομή της ανδρικής αποκορύφωσης. Την επόμενη φορά ρε αχρείε, δώσε και ένα φιλί στο κορίτισι!!! Εχεις πάει με πολλές Τζούλιες στη ζωη σου; Το φύλο μας εχει και ευγένεια ρε τύπε, μη μας ντροπιάζεις!
8.      Ντροπή και στον σεναριογράφο γιατί θα περιμέναμε να είχε διαλόγους πέραν των εξι λέξεων και των τριων επιφωνημάτων
9.      Προτείνω για την επόμενη ταινία να είναι κάτι από concept Ζαχόπουλος. Κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων, η Τζούλια να θάβει κόσμο και να αποκαλύπτει τα βρώμικα παρασκήνια της showbiz.
10.  Πριν την πυροβολήσουμε, ας σκεφτούμε ότι τουλάχιστον αυτή το έκανε φανερά, καθαρά εμπορικά και δεν το παίζει μεγαλοκυρία στα κανάλια….

Θερμές ευχαριστίες στην Τζούλια Αλεξανδράτου γιατί εστω για λίγο μας έκανε να ξεφύγουμε από την κρισολογία και τη μαυρίλα και θερμά συλλυπητήρια στη μάνα της και τον πατέρα της

ΥΓ. Για τα κορίτσια που στοιβάζονται με τις ευλογίες των λιγούρηδων γονιών τους στις οντισιον και στα ριάλιτι για μια εύκολη και άκοπη θέση στον ήλιο…



5 Λογομαχιες:

Δέσποινα είπε...

Οι σωστότερες κατά τη γνώμη μου παρατηρήσεις είναι η 9η και η 10η.

karkinos7 είπε...

Στο ''Υγ'' και η πραγματικότητα ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.
Την Καλησπέρα μου!
Καλώς σε βρήκα!

DELTA είπε...

"Προτείνω για την επόμενη ταινία να είναι κάτι από concept Ζαχόπουλος."
Ωστε θα υπαρξει και επομενη ταινία;

Ἀχιλλεῦς είπε...

Βέβαια φίλε DELTA, θα υπάρξει και δεύτερη σειρα!

Πάντως, με όλα τα παραπάνω συμφωνώ ειδκά με το 6!

Z. είπε...

"ΥΓ. Για τα κορίτσια που στοιβάζονται με τις ευλογίες των λιγούρηδων γονιών τους στις οντισιον και στα ριάλιτι για μια εύκολη και άκοπη θέση στον ήλιο…"
Μα και οι της Τζ. τα αυτά έπρατταν...και με επιτυχία, κρίνοντας από το αποτέλεσμα!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια