Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2005

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΕΚΟΚΟΥΒΕΝΤΑ... 

Χαιρετε, χαιρετε και ξαναμανα χαιρετε και καλή μας χρονια.... Ναι ξερω δεν εχουμε Γενάρη αλλά ειμι σιγουρος πως συμφωνα με τας κοινωνικας αλλαγας του σημερινου πολιτικοοικονομικου γιγνεσθαι στη συγχρονη αστικη κοινωνια ο χρονος ξεκινα τον Σεπτεμβρη και τετελεσται on august. 

Εις τας χαρουμενας διακοπας εγραψα σε 15 μερες 3000 χλμ καθως ανηκωμεν εις την δυση και ως εκ τουτου εκανα το γυρο της δυτικης πελοποννησου, πηγα οπου υπηρχε δρομος στη λευκαδα, απλωσα το αρχαιο μου ελληνικο κορμι με τις ελαχιστες πτυχες στην κεφαλλονια και ολιγη απο ιθακη και σε 5 μερες στο ειδυλλιακο καρπεν-island πηγα σε 6 πανηγυρια. Κλαρινο μεχρι το πεκινο που θα ελεγε και ο μαριος ο blackman. 

Τρομαζω στην ιδεα οτι πρεπει να εμφανισω 19 φιλμ αλλα τα χομπιζ πλερωνονται αγαπουλινια μου. Συμφωνα με τα στατιστικα αυτου του γυρου, ακολουθωντας πιστα το ειδικο προγραμμα διατροφης by christos tzekos, το κοντερ σταματησε στα κατωθι: 835 μπουκαλια μπυρα 371 μπουκαλια τεκιλα 23 αιγοπροβατα 982 σφηνακια τσιπουρο 183 φραπεδες 7 βραζιλιανες ιερειες 3 κουβανες χορευτριες 1 λιθουανη μπασκετμπολιστρια και ενας κολομβιανος λαθρεμπορος για τις σχετικες προμηθειες. 

Ολα τα πραγματα και δει τα ωραια εχουν ενα τελος. Back to reality και σε ενα γραφειο που απο τους 6 συναδελφους στο τμημα μας παραιτηθηκαν οι 5. Επ ωμου παρουσιαστε και απο τα χτες που γυρισα στη μεγαλυτερα των πολεων δεν εχω παρει ανασα. Τι τα θες. 

Ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι.... 

Με τα της αθλητικης επικαιροτητας ασχοληθηκα τις τελευταιες 5 μερες για λογους προσαρμογης. Ηταν ο πιο ανωδυνος τροπος επαναφορας στην καθημερινοτητα. 

Εν αρχη ην Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ. Το τελευταιο ανεκδοτο που κυκλοφορω ειναι το «εισιτηρια διαρκειας στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Πως να γινετε κβαντομηχανικος σε μια μερα» Πηραμε κατι αστειους παικτες οπως 2 εβραιοι, εναν ξοφλημενο γιουγκο, εναν μεγα σκορερ στο κολλεγιο που δεν βρηκε ομαδα στο ΝΒΑ ( τοσο καλος ηταν ) και οταν θα παιξουμε με τον ΠΑΟ και χασουμε με λιγοτερο απο 45 ποντους διαφορα προβλεπω ευχαριστηρια εκδρομη στην Παναγια τη Σουμελα ( μεγαλη η χαρη της ) με τη χορηγια της Καρατσιπλακης ΑΕ «3 μεραι εκδρομαι στον αργοσαρωνικο με μηχανοτρατα». 

Ευτυχως ομως που ο χρυσος χορηγος στους ολυμπιακους αγωνες, απο 20 εκατ εβρα εκανε μια μικρη εκτωση και με 1 εβρο ( και ουχι ευρω ) θα κουνησει μανδηλαν. Προωθω σχεδιο εξαγορας σε συνεργασια με τον συλλογο «η χαρα του παιδιου» και ελπιζω. Ελπιζω να μην περασουμε στα πλεϊ οφ καθως ο διασυρμος θα ειναι βαρυς και οσο για την ευρωλιγκα να μην ξεχασω να στειλω μελι στο ζουμπερζμπορτ εισηγουμενος στα ματς της εβρολιγκας η προβολη των να γινεται μεταμεσονυκτιως και με το σχετικο σηματακι πανω αριστερα οπως κοιτατε την οθονη απο πισω. 

Second one θαυμασα την κιτρινομαυρη αρμαδα του δασκαλου εκ πορτογαλιας να πετυχαινει τα παρακατω θαυματα στο παιχνιδι που μονο με το τσελσι – μπαρτσα μπορει να συγκριθει. Σοβαρολογω. Το θεαμα της κερκιδας μπρει να το παρακολουθησει ακομα και ο φανατικος λατρης του φεημ στορι. 

Θαυμα 1: πως γινεται πανω κατω η ιδια ομαδα απο περυσι μετα την τριτη συνεχη πασα να κανει γιομα ή λαθος 

Θαυμα 2: πως γινεται ο επιθετικος, ο βασικος φορ της ομαδος, ο σκορερ να βολοδερνει στα πλαγια μια αριστερα και μια δεξια και η αναπτυξη του 1960 ( κανε σεντρα μιμη δομαζο ) να βρισκει τον invisible man στην περιοχη 

θαυμα 3: οσα χρονια και αν περασουν ο νικος γεωργευς ειναι εδω. 

Θαυμα 4: οπου και να παει, οτι να κανει, ο λακης παραμενει λακης 

Θαυμα 5: αγοραζεις παικτες στο κεντρο, τους εκθειαζουν οι εφημεριδες, λες τι ωραια καλυψαμε τα κενα και ξεκινας με ενα 17χρονο σε εκτος εδρας αγωνα σε γεματο γηπεδο με αξιομαχο αντιπαλο 

Θαυμα 6: καποιος σεζαρ δεν επρεπε να παιξει. Ειναι αχρηστος. Και που τον βαλαμε προς το τελος το καναμε για να μη μεινουν αποριες. Και τι εκανε μωρε, τους ανακατεψε λιγο, εβγαλε μερικες σεντρες και τι εγινε, εβαλε γκολ δηλαδη; 

Θαυμα 7: γιωργος αλεξοπουλος. Στριψε και εσυ, μπορεις. 

Θαυμα 8: αυτος ο τερματοφυλακας πολυ μου αρεσε. Τον φανταζομαι σε ενδεχομενη αντιπαραθεση με τον ριμπο και τον εκι και απο τωρα εχω φανταστει 6 τροπους που μπορει να το φαει. 

Θαυμα 9: πως γινεται ενας παικτες που επαιξε με την εθνικη τον ιουνιο να ξεκινα προετοιμασια 1 μηνα αργοτερα. 

Θαυμα 10: αυτον τον αριστερο πως τον λενε γιομα-λμπασα; Φερτε πισω τον γιασμινκο που ξερει πορτογαλικα να σφυριξει στον δασκαλο οτι το πρωταθλημα ξεκινησε και οτι τα πειραματα και οι αστροφυσικες εξισωσεις τελειωσαν. 

Παντως αν ημουν κατιτις με εξουσια θα επεβαλλα σε ΑΕΚ, ατρομητο, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ 10 εκατ εβρα προστιμο για: Κακοποιηση του ποδοσφαιρου Εγκληματα κατα του αθληματος Κατακρεουργηση της εννοιας θεαμα Χειρουργειο της τεχνικης Αυτα τα ματς τα βλεπεις μονο αν εισαι οπαδος μιας ομαδας. [ΣΣ απο το ντερμπι ειδα το β ημιχρονο καθως ηττηθηκα απο την περιεργεια]. Ουτε στη φυλακη δεν τα βλεπουν πια... ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ – ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ. 

Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε, οι αξιες παραμενουν και ο ηλιος οπως παντα παει απο ανατολη σε δυση. Προσωπικα, το περιμενα το ντραβαλο. Αργα ή γρηγορα θα συνεβαινε. Καλυτερα που εγινε στην αρχη για να τελειωνουμε. Ειμαι υπερ της αποψης πως απο τη στιγμη που δεν υπαρχει παιδεια, να υπαρξει ο νομος. 

Εξαπανεκαθεν βεβαιως και παραμενω πιστος στην αποψη μου πως δεν θα γινοταν τιποτα αν δεν υπηρχαν μετακινησεις οπαδων. Αφου δεν γινεται εν ειρηνη και γαληνη δεν χρειαζεται να γινει. Ποτε των ποτων και των jack daniels ( χειμερινο εδεσμα που αν ο ποτοαναμεικτης το σερβιρει με κοκα κολα θα του το περασω καδρο) δεν θα καταλαβω γιατι πρεπει να υπαρχουν αστυνομιες, να κινητοποιειται ολοκληρη η κρατικη μηχανη, οι ιερεις να προσευχονται και οι πολιτες να αποσυρουν αυτοκινητα και γυναικοπαιδα γιατι μερικοι τυποι θα πανε στο γηπεδο να ανοιξουν τα κεφαλια μερικων αλλων τυπων. Αφου δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε – συνεργαστουμε, το κοβουμε και ολα καλα, ανθηρα, ευαερα, ευηλια και με θεα το απεραντο γαλαζιο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ BY NOSTARDAM Μαϊος 2006. 

Τελικη βαθμολογια: Ολυμπιακος 137 ΠΑΟ 42 ΑΕΚ 34 Μπορει να λεμε οτι «ελα μωρε αρχη ειναι ακομα» αλλα απο αυτα που ειδα και απο αυτα που μπορω να καταλαβω, ο γαβρος δεν παιζεται. Χαλαρα και ανετα το εχει και φετος. 

Ο βαζελος εχει ενα κεντρο με παικτες αξιας ( ο φλαβυ μπορει να μην εδειξε μεχρι στιγμης τιποτα αλλα πιστευω πως θα φανει η αξια του ) εχει πολλους γρηγορους παικτες ΑΛΛΑ Δεν εχει επιθεση καθως εφυγε το παλτο που ετρωγε το ξυλο και ο παπα-γκεκας θα πνιγονται στα σεντερ μπακ Οπως επισης και η αμυνα του ειναι για κλαματα. 

Εδω μια βιζλα τους εκανε 16 ευκαιριες αποκλειομενη αυτοκτονωντας με κοντρες, στημενες φασεις και ενα ακυρωθεν κανονικοτατο γκολ και φυσικα δικη της ανικανοτητα να σκοραρει ενω ο γαβρος στο χαλαρο τους εβαλε 2 τεμαχια απο το κεντρο της αμυνας. 

Απο μας απογοητευθηκα και για τα πειραματα του πορτογαλου διδασκαλου αλλα και γιατι περιμενα μια ιδια και ομοιογενη ομαδα να σταυρωσει ΕΝΑΝ, ΟΝΕ, συνδυασμο. 

Ετσι λοιπον για τη σωτηρια περιοδο 2005 – 2006 τα μονα ευχαριστα που μπορει να περιμενει κανεις που εχει τη χαρα να ειναι ΑΕΚτζης, ειναι αφενος καποια θετικη εξελιξη με το γηπεδο, αφετερου μια οργανωση και τα βαλτωμενα τμηματα της ερασιστεχνικης να παρουν εναν καλο δρομο. Εξεφρασα εαυτον Εδωσα το παρον Επιστρεφω στη σιωπη και στη ληθη. ... για λιγο! 

Σας ασπαζομαι, 

Καλιαμάγκουρας.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια