Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ



Νομίζω πως το χρίσμα στον Ηλία Κασιδιάρη ήταν μια κίνηση ματ από τον Μιχαλολιάκο. Όχι γιατί πιστεύω ότι ο Η.Κ. θα είναι ο μεγαλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών αλλά για να σοβαρευτούν οι άλλοι και να κατεβάσουν σοβαρές υποψηφιότητες.

Σε προσωπικό επίπεδο αν ξαναδώ: Γιώργο Καμίνη, Νικήτα Κακλαμάνη και Βασίλη Κικίλια, θα ψηφίσω τον Κασιδιάρη με τα δύο χέρια και με τα δύο πόδια. Έτσι από περιέργεια. Να δω τι θα κάνει. Πίστευα πως ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν ο χειρότερος όλων των εποχών και ψήφισα Καμίνη. Μετά κατάλαβα – τι κρίμα αυτά να τα βλέπεις εκ των υστέρων - ότι ο Γιώργης ήταν ακόμα χειρότερος και από τον Νικήτα. Ο Κικίλιας μπορεί να μην πήρε αξίωμα αλλά δεν θα ξεχάσω τις προεκλογικές εξαγγελίες για τους δρόμους του κρασιού που θα δημιουργούσε στην Αθήνα.

Σκοτεινή πηγή μου ψιθύρισε ( και εγώ κάτι τέτοια πολύ μου αρέσει να τα πιστεύω ενίοτε ) ότι στη ΝΔ γίνονται συζητήσεις για τον Μάκη Βορίδη. Όχι ευχαριστώ. Εντάξει, είπαμε, τον πήρες από τον Καρατζαφέρη και τον έκανες και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, παραλίγο και υπουργό, εν δυνάμει δηλαδή, ε, φτάνει.

Επίσης πιέζεται ο Δένδιας. Μελανό του σημείο είναι η πολύμηνη παραμονή των λαθρομεταναστών στα κέντρα κράτησης αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά τα πάει και ο σκοπός της υποψηφιότητας του είναι να προσελκύσει ψηφοφόρους και από άλλα κόμματα όπως του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ.

Δυστυχώς όμως αυτός που είπε «αν χάσω τις εκλογές θα πάω σπίτι μου και θα ιδιωτεύσω» και ακούει στο όνομα Νικήτας Κακλαμάνης, το μετάνοιωσε και θέλει και αυτός. Ελπίζω να μη συμβεί αυτό γιατί ο Κασιδιάρης θα εκλεγεί από τον πρώτο γύρο με ποσοστά Σωκράτη Κόκκαλη στις εκλογές του Ολυμπιακού.

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη προτείνει ως υπερκομματικό τον Σγουρό. Συμπαθής ο Σγουρός αλλά τόσα χρόνια σε αξιώματα, μου φαίνεται πως κουβαλάει μεγάλη φθορά. Και εδώ που τα λέμε, δεν είμαι πεπεισμένος για κάποιο τιτάνιο έργο που έχει κάνει.

Συριζαίο δεν θα ήθελα να ψηφίσω. Ίσως μόνο για ένα βράδι, αυτό που η Αθήνα μπορεί να έχει μια εορτή πυροτεχνημάτων, τη γιορτή της φωτιάς, σπάσε και εσύ μια βιτρίνα μπορείς, άκου το μπαμ και μη φοβάσαι, μόνο για αυτά.

Οι υπόλοιποι, μηδέν.

Αναζητείται για τον Δήμο της Αθήνας μια σοβαρή υποψηφιότητα. Ένας άνθρωπος που να παρουσιάσει ένα έργο και να μην είναι όπως τα τελευταία 15 χρόνια ο ένας χειρότερος από τον άλλον.

Για την πιο ιστορική πόλη της Ευρώπης ρε γαμώτο…
 
Υγ. Πλάκα πλάκα, ο τελευταίος που κάτι έκανε στην Αθήνα ήταν ο κύριος τίποτα κατά Πάγκαλο, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Φαντάσου… Ο Αβραμόπουλος…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια