Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΜΠΡΑΒΟ



Στους ανθέλληνες της Αριστεράς στην Ελλάδα που απαξίωσαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν πήγαν στη συνάντηση. Θα μου πεις, και να πήγαιναν, τι θα έλεγαν;

Σάμπως εχουν πρότασεις; Θέσεις; Απόψεις;

Ότι έλεγαν και πριν από 50 χρόνια λένε και σήμερα.

Το μόνο που ξέρουν είναι να λένε τα συνήθη τετριμμένα για το κεφάλαιο, να λένε όχι σε ότιδήποτε καλό παει να γίνει στη χώρα και να βγαίνουν με καδρόνια με κόκκινες σημαίες στους δρόμους.

Πιο πολύ τους νοιάζει να παραλύσει το κοινωνικό σύνολο με αναταραχές παρά να ορθοποδήσει η Ελλάδα. Οι θέσεις τους είναι οι γνωστές ανέφικτες μόνο και μόνο να χαμε να λέγαμε. Αφου δεν θα κυβερνήσουμε ποτέ, ας λέμε παπαριές.
Δώσε κατώτατη σύνταξη 1500 ευρώ. Που θα τα βρεις;
Βγες εξω από την Ευρώπη. Λες και οι γειτονικές μας χώρες που είναι εκτος, πρόκειται περί παραδείσων.

Εχεις δει το ΚΚΕ να εκπροσωπεί την πιο σημαντική και βουβή κοινωνική τάξη, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Με τους κολλητούς, το συνδικαλισταριό των δημοσίων υπαλλήλων κάνουν απεργίες και δεν εχουν καμία άλλη ευαισθησία. Κόμματα που είναι υπερ των λαθρομεταναστών και της αθρόας προσέλευσής τους στην Ελλάδα αλλά δεν άκουσα να μιλάνε για τα δικαιώματα των Ελληνων της Τουρκίας και των Ελληνων της Αλβανίας.

Κρίμα γιατί αν υπήρχε μια σοβαρή αριστερά, τα πράγματα θα ηταν καλύτερα αλλά τι λεω..
Μεταξύ τους δεν μπορούν να τα βρουν και εχουν χωριστεί σε 30 κομματάκια, [ΣΣ. Στις τελευταίες εκλογές αν θυμάμαι καλά κατέβηκαν πάνω απο 10 κόμματα διάφορων ΜΛ – ΛΜ κλπ ] την κοινωνία θα σώσουν;

Λογικό από τη μια. Όταν δεν επιτρέπονται οι διαφωνίες, ο καθένας κάνει και το δικό του χωριό.

Δεν σκέφτονται πως με τη στάση τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύουν τον Καρατζαφέρη… Αυτοί, και λιγότερο η ΝΔ, εχουν εδραιώσει το ΛΑΟΣ στον πολιτικό χάρτη..

Μπράβο ( ειλικρινές ) στον πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί εστω και τα μισά να γίνουν από αυτά που είπε ( βουλευτική ασυλία και νόμος περί ευθύνης υπουργών ) είναι θετικά. 

Μετά θα πρέπει να βρούμε και δικαστές γιατί δεν πιστεύω πως το παραδικαστικό το διελευκάναμε και εντελώς τελείως ξεκάθαρα…



5 Λογομαχιες:

Leviathan είπε...

prosopika tous exo sixa8ei olous ma olous...kalispera kai kali evdomada!

Δέσποινα είπε...

πες τα! όχι τίποτα άλλο βγήκαν μετά να κάνουν και δηλώσεις για τη συνάντηση! τι να δηλώσουν; αφού δεν πήγαν; αλλά όπως το λες, να 'χαμε να λέγαμε...

Ἀχιλλεῦς είπε...

Συμφωνω μαζί σου!
θα σΑς πω 2 ονοματα κομματα από την αριστερη παραταξη.
Το ένα λέγεται «Μ-Λ ΚΚΕ» και το άλλο «ΚΚΕ Μ-Λ»
χαχα. Η διαφορά ποια ειναι μεταξυ τους;

Christopher είπε...

Αυτό που επιθυμούν η Αλέκα και η παρέα της είναι η πλήρης καταστροφή και εξαθλίωση της χώρας. Νομίζουν με το μυαλό(;;;) που κουβαλάνε ότι οι εξαθλιωμένες μάζες θα επαναστατήσουν και θα καταλάβουν με εφ όπλου λόγχη τα χειμερινά ανάκτορα. Νομίχουν οτι βρίσκονται στη Ρωσία του 1917 και ότι οι κακομαθημένοι ελληνοηλίθιοι είναι κάτι ανάλογο με τους εξαθλιωμένους μουζίκους υπηκόους των τσάρων...
Φυσικά οι επαναστάτες θα χάσουν την αρχική τους ορμή γιατί θα πέσουν πάνω σε διπλοπαρκαρισμένες Cayenne τραπεζάκια και καρέκλες καφετεριών, μηχανάκια πάνω σε πεζοδρόμια, λακούβες της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του Δήμου Αθηναίων κλπ και η εοανάσταση θα εκφυλιστεί.
Όσο για τους αλαβανοτσίπρες και τον ΠΛΗΝ - ΞΥΡΙΖΑ, ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι θέλουν. Πιθανόν ένα τζιν - τόνικ. Ή μάλλον - αν κρίνω από τις βλακείες που λένε - ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΖΙΝ - ΤΟΝΙΚ.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Χωρίς να συμφωνώ, απλά επιβεβαιώνω αυτά που γενικά ακούω από τους κόσμο γύρω μου. Τα ίδια με το post, με μικροδιαφορές, λένε κι εκείνοι.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια