Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΜΠΡΑΒΟΣτους ανθέλληνες της Αριστεράς στην Ελλάδα που απαξίωσαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν πήγαν στη συνάντηση. Θα μου πεις, και να πήγαιναν, τι θα έλεγαν;

Σάμπως εχουν πρότασεις; Θέσεις; Απόψεις;

Ότι έλεγαν και πριν από 50 χρόνια λένε και σήμερα.

Το μόνο που ξέρουν είναι να λένε τα συνήθη τετριμμένα για το κεφάλαιο, να λένε όχι σε ότιδήποτε καλό παει να γίνει στη χώρα και να βγαίνουν με καδρόνια με κόκκινες σημαίες στους δρόμους.

Πιο πολύ τους νοιάζει να παραλύσει το κοινωνικό σύνολο με αναταραχές παρά να ορθοποδήσει η Ελλάδα. Οι θέσεις τους είναι οι γνωστές ανέφικτες μόνο και μόνο να χαμε να λέγαμε. Αφου δεν θα κυβερνήσουμε ποτέ, ας λέμε παπαριές.
Δώσε κατώτατη σύνταξη 1500 ευρώ. Που θα τα βρεις;
Βγες εξω από την Ευρώπη. Λες και οι γειτονικές μας χώρες που είναι εκτος, πρόκειται περί παραδείσων.

Εχεις δει το ΚΚΕ να εκπροσωπεί την πιο σημαντική και βουβή κοινωνική τάξη, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Με τους κολλητούς, το συνδικαλισταριό των δημοσίων υπαλλήλων κάνουν απεργίες και δεν εχουν καμία άλλη ευαισθησία. Κόμματα που είναι υπερ των λαθρομεταναστών και της αθρόας προσέλευσής τους στην Ελλάδα αλλά δεν άκουσα να μιλάνε για τα δικαιώματα των Ελληνων της Τουρκίας και των Ελληνων της Αλβανίας.

Κρίμα γιατί αν υπήρχε μια σοβαρή αριστερά, τα πράγματα θα ηταν καλύτερα αλλά τι λεω..
Μεταξύ τους δεν μπορούν να τα βρουν και εχουν χωριστεί σε 30 κομματάκια, [ΣΣ. Στις τελευταίες εκλογές αν θυμάμαι καλά κατέβηκαν πάνω απο 10 κόμματα διάφορων ΜΛ – ΛΜ κλπ ] την κοινωνία θα σώσουν;

Λογικό από τη μια. Όταν δεν επιτρέπονται οι διαφωνίες, ο καθένας κάνει και το δικό του χωριό.

Δεν σκέφτονται πως με τη στάση τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύουν τον Καρατζαφέρη… Αυτοί, και λιγότερο η ΝΔ, εχουν εδραιώσει το ΛΑΟΣ στον πολιτικό χάρτη..

Μπράβο ( ειλικρινές ) στον πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί εστω και τα μισά να γίνουν από αυτά που είπε ( βουλευτική ασυλία και νόμος περί ευθύνης υπουργών ) είναι θετικά. 

Μετά θα πρέπει να βρούμε και δικαστές γιατί δεν πιστεύω πως το παραδικαστικό το διελευκάναμε και εντελώς τελείως ξεκάθαρα…5 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου