Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2009

Ο KEVIN YOST ΣΤΟ CANDY BAR


O Kevin Yost είναι από τους αγαπημένους μου DJs και παραγωγούς. Οι deep and jazzy επιδράσεις στο house σύμπαν που κινείται, δεν με άφηνουν ασυγκίνητο. Όταν έμαθα ότι θα μπορέσω να τον ακούσω ζωντάνα στο candy bar, δεν απώλεσα την ευκαιρία.  

Χθες λοιπόν, με έναν φίλο πήγαμε στο εν λόγω κλάμπι. Ευγενικά τα παιδιά στην πόρτα και ο χώρος με προδιέθεσε ευχάριστα. Ωραία διακόσμηση, φώτα, σωστή διαχείριση χώρου, με επίπεδα και άνετους καναπέδες. Από αισθητική οφείλω να πω πως το candy bar είναι εξαιρετικό.

Τα καλα νεα τελειώνουν εδώ.

Αναρωτιέμαι αν αυτό το μαγαζί εχει ιδιοκτήτη ή εστω έναν άνθρωπο που να ξέρει από μουσική. Να ξέρει όμως. Είναι κρίμα να εχουν επενδυθεί τόσα χρήματα στα φωτορυθμικά και ο ηχος να είναι καβουρντιστήρι. Στο αυτοκίνητό μου ακούω καλύτερα. Ένα γρουμπ γρουμπ και οποιος αντέξει. Αν ηταν σκυλάδικο παει στην ευχή ετσι και αλλιώς οι θαμώνες λαϊκοποπ πολιτιστικών κέντρων δεν εχουν ιδεα από το σπορ. Όμως όταν μιλάμε για dance και δει για house πρέπει να εχεις προσεγμένο ηχο. Ότι χρώμα πάει να βάλει ο DJ, το τρώει η μαρμάγκα.

Αν ηταν Παρασκευή ή Σάββατο παει στην ευχή θα το καταλάβαινα.
Ημέρα Τετάρτη, να φέρνεις έναν τόσο διάσημο στον χώρο του και τον βάζεις να παίξει στις 2 το πρωι; Εντάξει, συμπαθής ο Frankie που προηγήθηκε αλλά με αυτή την τακτική αποκλείεις οσους εργάζονται την επόμενη μέρα και απευθύνεσαι μόνο στους φοιτητές και στους αργόσχολους.

Επίσης, περιμετρικά του candy bar είχε οθόνες plasma που θα βοηθούσαν ώστε το οπτικό θέαμα να γινόταν καλύτερο. Σωστά κατάλαβες, για μια ωρα έδειχναν το  πρόγραμμα με τα προσεχή  παρτι και μετά βαρέθηκαν και έσβησαν. Μάλλον μόνες τους.

Ο Kevin  Yost αφου είδε ότι το μαγαζί δεν έσφυζε από κόσμο ( και κόσμο που να εχει σχέση με το άθλημα ) είχε πάρει τη φάτσα τύπου «Σας ευχαριστώ πολύ, πέρασα ένα υπέροχο βράδι μόνο που δεν ήταν το αποψινό»
Τον άκουσα για 4 κομμάτια που δεν θα υποστήριζα ότι με άφησαν άφωνο, το φαγε και ο γαϊδαρος, έπρεπε να φύγω.  

Τι κρίμα…
1 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου