Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ ΔΡΑΜΑ. Η ΘΗΛΥΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


Ρε Υποπτε, εχω ένα πρόβλημα με τις γυναίκες…

Παραξενεύτηκα γιατί ο φίλος είναι εμφανίσιμος, εχει χιούμορ, ξέρει να μιλάει και μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που είπε.
Για λέγε, για λέγε…
Ρε συ πλησιάζω μια κοπέλα. Δείχνει να ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον μου. Κάπως το ξεκινάμε ή μόλις το ξεκινήσαμε και ωπ! Τη χάνω! Δεν μπορώ να καταλάβω, τι στο κέρατο τελικά τις γοητεύει;  
Από τη μια όταν παω να κολλήσω απομακρύνονται. Όταν δοκιμάζω αυτά που διαβάζουμε περι «φτύσε την για να κολλήσει αυτή» πάλι δεν πιάνει. Τι να κάνω σοφέ μου φίλε;

Αφου με ανέβασε ψυχολογικά με την τελευταία φράση πήρα το στιλ του μέγα ξερόλα και του κατακτητή των 5 ηπείρων και του είπα μέσα σε ένα σύννεφο από καπνό και αλκοόλ κάτι σαν τον Φίλιπ Μάρλοου ένα πράμα:

Ο πατέρας φταίει για όλα…

Στην αρχή γέλασε και δεν κατάλαβε.

Ελα ρε, κόψε τις βλακείες..

Ο πατέρας φταίει για όλα….

Ρε παπάρα σου λέω τον πόνο μου και με δουλεύεις;

 Εκει αποφάσισα να του εξηγήσω.

Όταν σενιόρ αρχίζεις το παιχνίδι και είσαι μεν σε καλό, πολύ καλό δρόμο αλλά πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω για να την κερδίσεις, άνοιξε μια φιλοσοφική κουβέντα περί της οικογενείας της και κυρίως με τη σχέση με τον πατέρα της.

Καλά τα κλισέ των περιοδικών αλλά κάθε άνθρωπος κουβαλάει τη δική του ιστορία. Επειδή όμως ζούμε σε κοινό περιβάλλον και η κοινωνία μας εχει κοινά χαρακτηριστικά μπορείς να καταλάβεις με αυτή την ερώτηση τι σου γίνεται.

Αν η σχέση με τον πατέρα της ήταν κουκουρούκου, δηλαδή, να ηταν απων, να ηταν απρόσιτος, δύστροπος, απόμακρος και να μην της έδωσε πολύ αγάπη τότε αύτη έλκεται από τα αλάνια, τους άπιστους στη σχέση, αυτούς που τη φτύνουν, αυτούς που αδιαφορούν, γιατί το πρότυπο της είναι ο πατέρας της. Αν βέβαια κολλήσει, μετά θα σου βγάλει το λάδι καθώς θα πρέπει να της δώσεις αγάπη και για σένα και για τον πατέρα της και για τους πρωην της που την έφτυναν.

Αν ο πατέρας της είχε πάρει τον πατρικό ρόλο στα σοβαρά και με υπευθυνότητα τότε χρειάζεται από την αρχή να δείξεις το ενδιαφέρον σου στην κοπέλα αυτή. Αν το παίξεις και καλά αδιάφορος θα σου δώσει και κόκκινη κάρτα και 4 πέναλτι.

Ετσι λοιπόν σενιόρ, μάλλον τις τακτικές σου τις εφήρμοσες σε λάθος άτομα…
Λες;
Λεω..
Μετά από λίγη ωρα σιωπής……
……Είσαι άρχοντας ρε! Τωρα μπορώ να εξηγήσω αρκετά… Αδερφέ μου!

Να σαι καλά, όμως να προσέξεις ΕΣΥ τι θα πεις για τη σχέση με τη μητέρα σου….
Σενιορ…




4 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια