Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ



Συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό εχω δει τις επαναλήψεις του «Αλλαξέ το» με τον Σπύρο Σούλη. Αν και σχεδόν πολέμιος της τηλεόρασης, οφείλω να παραδεχθώ ότι αυτή την εκπομπή τη βλέπω ευχάριστα.
Τον Σούλη γενικά δεν τον ήξερα. Ούτε με τι εχει ασχοληθεί, ούτε που ηταν κρυμμένος.  Γράφει εξαιρετικά στην κάμερα. Η σκηνοθεσία, τα τρικ, η άποψη ( αν και ο Σούλης είναι πολύ του φούξια που ωρες ωρες με εκνευρίζει ) ολο το concept με τον σωστό ρυθμό δεν σε αφήνει να κοιμάσαι ούτε ξεχειλώνει την εκπομπή.

Χαιρέκακα μια φίλη μου παρατήρησε ότι το «Αλλαξε το» είναι αντιγραφή απο αντίστοιχη εκπομπή στο εξωτερικό. Δεν με νοιάζει. Σημασία δεν εχει αν αντιγράφεις αλλά τι αντιγράφεις. Παίρνουμε που παίρνουμε reality βλακείες ας πάρουμε και κάτι καλό!

Εκτος ότι βλέπεις καινούρια πράγματα, παίρνεις ιδέες, το γεγονός ότι μπαίνει συνήθως σε αχούρια και τα μεταμορφώνει, η εκπομπή αυτή ανάγεται σε …κοινωνικό λειτούργημα!

Εύχομαι να συνεχιστεί γιατι βλέπεις κάτι διαφορετικό και εκφράζω την ελπίδα το «Αλλαξε το» να χαρίζει το χαμόγελο σε φτωχούς ανθρώπους και όχι τη βίλα να την κάνει παλάτι.

Επίσης θα είχε ενδιαφέρον αν στα σπίτια που φτιάχνει να πήγαινε ένα χρόνο αργότερα να δούμε ετσι ολη την πορεία. Πως ηταν, πως το έφτιαξε, πως το διατήρησαν!



2 Λογομαχιες:

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Ο Σπύρος έγινε γνωστός από ριάλιτι και αν δεν κάνω λάθος έχει "τελειώσει" αρχιτεκτονική.

Είναι από τα παιδιά που ξεχώρισαν, κυρίως, για τον σωστό τους χαρακτήρα.

Αμέσως του έγινε πρόταση για εκπομπή. Εκείνος φοβόταν στην αρχή, αλλά τώρα λέμε πως άξιζε τον κόπο.

Όντως, είναι σωστή τηλεοπτική παρουσία, χωρίς "κραυγές και ψίθυρους".

Σωστή η κρίση σου.

Κώστας
vloutis.blogspot.com
vloutis.wordpress.com
twiter.com/kostasvloutis

Unknown είπε...

γεια χαρά παιδια, εγω πάντως το βλέπω κάθε ωραδυ με φίλους μου για να γελαμε με το πόσο kitch κάνει τα σπίτια!!Είναι πραγματικά αστείο, όποτε με αυτή την έννοια συμφωνώ μάζι σου οτι βλεπεται ευχάριστα :)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια