Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ…


Ανακοινωθηκε πριν από λιγες μερες πως το εργοστασιο της siemens στη θεσσαλονικη προκειται να κλεισει και περι τους 250 εργαζομενους θα μεινουν ανεργοι.


Δεν ανοιξε μυτη.


Ως γνωστον οι ιδιωτικοι υπαλληλοι δεν γεννηθηκαν από μητερα αλλα από αντλια, δεν εχουν κανενα δικαιωμα παρα μονο υποχρεωσεις, το μονο νοημα που εχει η ζωη τους είναι να δουλευουν και όταν απολυονται θα πρεπει να λενε ευχαριστω γιατι θα μπορουσαν να ειχαν εκδιωχθει νωριτερα.
Αντιθετα για το τεμπελχανειο της Ολυμπιακης, για το συνδικαλισταριο που παραγει τιποτα, δουλευει καθολου και πληρωνεται παχυλα θα πρεπει να κλεισουν οι δρομοι, να γεμιζουν μελανη οι εφημεριδες και τηλεμαχιες τα καναλια.


Να μην τα πειραξουμε τα παιδια, να παρουν οοολη την αποζημιωση που ισοδυναμει με τις αποδοχες του Ροναλντο και να μην τα ακουμπησουμε τα παιδια που τοσα χρονια ετρωγαν από δεκα μεριες. Σε μια εταιρεια ειχαν καταφερει να φτιαξουν 17 σωματεια τα οποια εκβιαζαν για ψυλλου φταρνισμα και περναγαν διαταξεις τυπου να μπορουν να πηγαινουν στη δουλεια 20’ αργοτερα και να φευγουν 20’ νωριτερα. Ετσι εβγαιναν εξτρα βαρδιες με αποτελεσμα ...να προσλαμβανονται εποχιακοι υπαλληλοι να καλυψουν τις ωρες που περισσευαν!
Ωραιοι!


Οι ανθρωποι που μενουν στον δρομο από το λουκετο της siemens, δεν πειραζει. Ας κοψουν το λαιμο τους. Ας εβαζαν βισμα να μπουν στο δημοσιο.
Καποιος θα νοιαζοταν για αυτους.


Στη χωρα μας αλλωστε οι πολιτικοι μας ενδιαφερονται μονο για τους δημοσιους υπαλληλους παρα για τους ιδιωτικους…



1 Λογομαχιες:

Unknown είπε...

Σωστα τα λες ύποπτε!!! Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε των άκρων...
Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στην ισορροπία δεξιάς-αριστεράς (κεφάλαιο-συνδικάτο) για να έχουμε σωστό έλεγχο των εργαζομένων και παράλληλα να εξασφαλίζονται τα δικαιώματά τους. Θα γίνει όμως ποτέ; Βλέπουμε...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια