Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΔΕΗ;;; ΛΟΥΚΕΤΟ ΡΕ !



Άλλαξα πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και η ΔΕΗ μου έστειλε έναν τελικό λογαριασμό με επιστροφή χρημάτων. Πήγα σε τρία καταστήματα για τη γραφειοκρατία και να εισπράξω τα χρήματα και φρίκαρα.

Παντού το αδιαχώρητο, ο κόσμος να ταλαιπωρείται, να στριμώχνεται σαν τα σταφύλια, να θυμώνει, να εξοργίζεται, άλλοι υπάλληλοι να έχουν μια αλαζονεία απερίγραπτη και άλλοι να προσπαθούν φιλότιμα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ακόμα και αριθμό εξυπηρέτησης να έπαιρνα, μου έλεγαν οι σεκιουριτάδες στωικά πως «δεν θα προλάβουν να σε εξυπηρετήσουν φίλε, δεν βλέπεις τι γίνεται; Τσάμπα το πήρες».

Έχουμε 2018

Δεν μπορούσαν οι αχρείοι να κάνουν αυτή τη διαδικασία ηλεκτρονικά;;;;

Ούτως ή αλλως ηλεκτρονικά δεν βγαίνει ο λογαριασμός;

Κάλεσα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν πως το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι αφενός να μεταφέρουν τα χρήματα σε κάποιον τρίτο ( χάρηκα ) αφετέρου να τα μεταφέρουν σε άλλη παροχή. Δεν έχω άλλη παροχή ρε άχρηστοι, μια έχω !

Πρέπει λέει να έρθετε στις 7.30 το πρωί που ανοίγουμε, μου είπε μια κυρία. Και άμα είστε τυχερός γιατί  παίρνουν τα νούμερα αμέσως. Συμπλήρωσε. Και τι είμαι ρε, ανθρακωρύχος;

Αντί να φτιάξουν ένα σύστημα της προκοπής, έφτιαξαν ένα στρατό από συνδικαλιστές για να τρώνε και να απειλούν με μπλακ αουτ αν προσπαθήσει κάποιος να καθαρίσει αυτό το απόστημα.
Αρκετά με το κωλοδημόσιο.

Το κράτος πρέπει να έχει υγεία, παιδεία και σώματα ασφαλείας.

Τίποτα άλλο.

Φτιάξαμε ένα τεράστιο μονοπώλιο, τη ΔΕΗ που κάνει ότι γουστάρει, όπως γουστάρει και ο κοσμάκης να πάει να κόψει το λαιμό του. Όποιος τολμήσει να μιλήσει, «μην πειράξετε τα δημόσια αγαθά». Ποια αγαθά; Η ταλαιπωρία η ίδια είναι !

Πρέπει να μπει τέλος σε αυτό το χάλι. 

Τέλος !



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια