Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

SURVIVOR 2 – 2018


Την υπόσχεση που έδωσα πέρυσι στον εαυτό μου, κατάφερα να την τηρήσω. Δεν είδα ούτε ένα ολόκληρο επεισόδιο από το φετινό Survivor.  Αν και πεσμένο σε σχέση με το περσινό,  πάλι πρώτο ήταν, συζητήθηκε, αποσπάσματα είδα και ενίοτε χάζευα το πανόραμα μια και δεν είχε τίποτα άλλο. Μια άποψη την έχω αν και παραδέχομαι εκ των προτέρων πως δεν τα έχω δει όλα.

Προβλέπω πως αν συνεχιστεί και του χρόνου με τον ίδιο τρόπο, η τρίτη θα είναι και η τελευταία. Το φετινό Survivor απέτυχε παταγωδώς στο casting και ήταν γεμάτο με αδιάφορους τύπους και τύπισσες. Οι ψευτοδιάσημοι – γιατί και πάλι δευτερότριτα ονόματα είχαν – την έφεραν στην παραγωγή. Με τη συμφωνία που αποκάλυψε η Σπυροπούλου περί προσεκτικής συμπεριφοράς, ήταν απολύτως αδιάφοροι. 

Οι Μαχητές ήταν πιο «ζωντανοί» αλλά δεν είχαν τις προσωπικότητες.
Πολλοί έφυγαν από μόνοι τους και έμαθα από πηγή Λουτρακίου πως λόγω των αδιάφορων χαρακτήρων ή πολύ κουμπωμένων, η παραγωγή τους έβαζε να αγωνίζονται συνέχεια με διάφορα έπαθλα για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Και τι δεν έκαναν. Έφεραν καινούριους παίκτες, ανακάτεψαν τις ομάδες, πήγαν τους δικούς τους στην άλλη άκρη του κόσμου και τελικά έγινε περίπου ότι και πέρυσι. Οι διάσημοι εξαφανίστηκαν και στο τέλος έφτασαν οι μαχητές και οι μαχητές που βαφτίστηκαν ως διάσημοι.

Μου έκανε εντύπωση πως αν και είχαν όλοι την περσινή εμπειρία, ή  ήταν κουμπωμένοι ή  έβγαζαν πολλές κακίες. Μέτριοι χαρακτήρες με μέτρια χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Σε ότι αφορά τα άτομα, σταχυολογώ:

Ηλίας Γκότσης : Από την αρχή ξεχώρισε και νομίζω πως τον λυπήθηκε ο Θεός. Δόντια έχασε, τον κέρδισε η Δαλάκα, στην ασυλία, στα σύμβολα, στο αυτοκίνητο αλλά πήρε την πρώτη θέση. Στην αρχή ήταν λίγο διφορούμενος αλλά με την πάροδο του χρόνου έγινε καλύτερος.

Νικόλας Αγόρου : Αυτός θα έπρεπε να είναι ο νικητής αλλά ας όψονται οι καραμπόλες με τις ψηφοφορίες. Μπορεί να μην έχει ευφράδεια αλλά θεωρώ ότι είχε την πιο καθαρή ψυχή εκεί μέσα. Ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης γιατί σε κάθε πίστα πήγαινε μαλλιοκούβαρα λες και έπαιζε στον τελικό με τους εξωγήινους για τη διάσωση του πλανήτη.

Κατερίνα Δαλάκα : Ξαδέρφη του Χανταμπάκη αλλά στάθηκε τυχερή γιατί οι συμπαίκτες της ήταν κατώτεροι της και έτσι έφτασε μέχρι το τέλος. Αντίθετα η κολλητή της η Ξένια, χαιρέτησε νωρίς  και δικαίως. Εριστική, αντιπαθής, αλαζονική, με ένα περίεργο ύφος λες και έχει πάρει 10 Ολυμπιακά μετάλλια επειδή διάλεγε συνέχεια τη Ροδάνθη. Στο τουιτερ λένε οτι οι χορηγοί της μπορεί να έβαλαν το χεράκι τους για την εξέλιξη της στο παιχνίδι. 

Νάσος Παπαργυρόπουλος : Τρομερός τύπος αλλά φάνηκε ως κλασικός γόνος πλούσιας οικογένειας. Δεν έχει προσπαθήσει και πολύ γενικά οπότε του φάνηκαν όλα βουνό. Τουλάχιστον ο άνθρωπος είχε ένα επίπεδο.

Μιχάλης Μουρούτσος : Τρέφω μεγάλο σεβασμό για όσους σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά και διαφήμισαν την πατρίδα μας στα πέρατα του κόσμου αλλά ως χαρακτήρας ήταν σοβαροφανής.

Βιργινία Δικαιούλια : Το κόπι πέηστ της Σάρας Εσκενάζη αλλά βαριέμαι τις μονίμως χαμογελαστούλες, γλυκούλες, που τα βρίσκουν όλα τέλεια, καταπληκτικά και υπέροχα.

Μελίνα Μεταξά : Αν κατά λάθος δαγκώσει τη γλώσσα της, ελπίζω να φτύσει αμέσως γιατί είναι ικανή να πάθει αυτοδηλητηρίαση. Πιο φαρμακόγλωσσα, πεθαίνεις.

Εύη Σαλταφερίδου : Αυτή μου άρεσε. Και ικανή και δυναμική  αλλά και είχε κάτι σέξι πάνω της.

Σώζων : Έξυπνα πούλησε τρελίτσα για να κάνει σαματά αλλά έχασε το μέτρο και κούρασε.

Χάρης Γιακουμάτος : Δεν το ξέρω το παιδί αλλά μου έβγαλε ότι είναι ο ορισμός του υποκριτή και του πιαριτζη.

Ελένη Χατζίδου : Η συμμετοχή της άγγιξε τη γελοιότητα και ευτυχώς για αυτήν, βγήκε νωρίς.

Γιάννης Δρυμωνάκος : Πολύ συμπαθητικός και καλός τύπος για να κάνεις παρέα αλλά οχι για το Survivor

Ροδάνθη Καπαράκη : Πανέμορφη αλλά και στην κάμερα τα έλεγε αυθόρμητα και χύμα και με τα «σουξουμουξου» τάραξε λίγο τα νερά αλλά αν περιμένεις από ένα κοριτσάκι 19 ετών να κρατήσει ένα τόσο βαρύ τηλεοπτικό προϊόν, δείχνει την πενία των υπολοίπων.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Ευχάριστο διαφημιστικό διάλειμμα που της έσωσε την καριέρα στην τηλεόραση. Ο αυτοσαρκασμός της ήταν το μεγάλο της όπλο και τσαλακώθηκε έξυπνα. Στην αρχή οι συνάδελφοι της υποστήριξαν στα κανάλια αλλά μάλλον τους ενόχλησε η απρόσμενη δημοφιλία της και έβγαλαν τα μαχαίρια για το παρελθόν της στον Alpha.

Οι πιο ωραίες ήταν  η Ροδάνθη που όταν την πρωτοείδα στο πανόραμα ήταν χάλια και σκέφτηκα πως είναι καλύτερη άβαφη αλλά μετά κάπως το διόρθωσε, η Σκαρώνη, και η Σαλταφερίδου.

Οι κερδισμένοι του παιχνιδιού πιστεύω πως θα είναι ο Αγόρου και η Ροδάνθη. Ίσως βρουν κάποιους ρόλους ο Κρητικός και ο Παπαργυρόπουλος αν δεν χαθεί στο θιβέτ. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα.

Όσο για το Πανόραμα, δεν αντέχεται η υποστήριξη στους διάσημους. Σου λέει μπορεί αύριο να τους βρούμε μπροστά μας, ας τα έχουμε καλά. Ευτυχώς που υπήρχε ο Βασάλος και έλεγε κάτι πηγαίο. Ο  επιτηδευμένος χαβαλές και το και καλά οικογενειακό κλίμα με την καταπληκτική ατμόσφαιρα των Παπαδημητρίου και Βαλαβάνη, ήταν αφόρητα πληκτικός. Τέλος, οι συνεντεύξεις της Ντορέττας ήταν σκέτη αποτυχία.

Υγ. Μην προσπαθείτε να αντιγράψετε τον Ντάνο. Ένας ήταν…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια