Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


Με κάλεσε στην εκπομπή του και ομολογώ πως είχα πλήρη άγνοια κινδύνου. Επειδή τα live του Αδώνιδος είναι one man show, είπαμε να διαβάζω τις ερωτήσεις για να γίνει πιο διαδραστικό και να απαντήσει σε περισσότερες.

Συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα, μια και οι ερωτήσεις ήταν τυπωμένες, πως ήμουν παντελώς απροετοίμαστος ! Στις ερωτήσεις του κοινού από το facebook έβγαζα άκρη γιατί ήταν απευθείας η ερώτηση με λίγες σάλτσες. Όσοι όμως έστειλαν από το mail ήταν σκέτη ακροβασία στον πύργο του Ντουμπάι.

Διάβαζα 3-4-5 παραγράφους με σχόλια, απόψεις, θέσεις, αυτοβιογραφικές πληροφορίες και προσπαθούσα εκείνη την ώρα να βγάλω την ερώτηση και να τη θέσω.

Ήταν δύσκολο. Να διαβάζω για πρώτη φορά, να έχω το νου μου στο πότε τελειώνει ο Άδωνις, να το εκφωνήσω σωστά και να βγάλουμε όσες περισσότερες γίνεται. Είναι άσχημο να ζητά ένας πολιτικός ερωτήσεις από τον κόσμο και κάποιος που αφιέρωσε το χρόνο να στείλει κάτι, να αγνοείται. Ευτυχώς από τις υποβληθείσες του FB τις είπα όλες. Από τα mail τις περισσότερες. Άλλωστε κατά μέσο τα 8 προηγούμενα live του Άδωνι κράτησαν 50’. Αυτό εδώ, 75’ !!!

Διαπίστωσα πως οι ερωτήσεις του κόσμου είχαν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτές των δημοσιογράφων. Προτείνω δε, σε όσους στέλνουν μέσω mail να μη γράφουν την ιστορία της ζωής τους γιατί το κάνουν δύσκολο.

 Ωραία εμπειρία. Και το χιούμορ τόσο όσο, και ωραία ροή είχε και μου άρεσε. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ Άδωνι ! 

Άγχος μεν αλλά πιστεύω ότι πήγαμε καλά. Κρίνε και μόνος σου :  











0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια