Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ - Η ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ



Αργά θυμηθήκαμε να σκοράρουμε

Αργά θυμηθήκαμε να παίξουμε επιθετική άμυνα

Αργά θυμηθήκαμε να εμπιστευθούμε περισσότερο τον Σλούκα

Αργά θυμηθήκαμε να βάλουμε τον Καλάθη που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού

Αργά θυμηθήκαμε να βάλουμε τον Πρίντεζη ( έπαιξε ελάχιστα στο πρώτο ημίχρονο ) 

Βέβαια ο βασικός λόγος που τα θυμήθηκαμε αργά όλα αυτά είναι γιατί χαλάρωσαν οι Γάλλοι και όταν τους πλησιάσαμε στο σκορ δεν πανικοβλήθηκαν όπως το 2005. Ψύχραιμα και μεθοδικά μας τελείωσαν. 

Δεν είναι κακό να παραδεχθούμε πως η Γαλλία είναι καλύτερη από την Ελλάδα. Χάσαμε δίκαια και τα παραπονάκια περί διαιτησίας είναι τα κατάλοιπα ενός αρρωστήμενου ελληνικού πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι μας διέλυσαν κατά κράτος. 

Περισσότερα θα έπρεπε να μας απασχολήσουν οι τεχνικές ποινές και τα έξι γκολ – φάουλ που τους χαρίσαμε πάρα δύο σφυρίγματα στους 20 πόντους. 

Περισσότερο θα έπρεπε να μας απασχολήσει η βλακεία του Αγραβάνη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε δημόσια για τον χρόνο συμμετοχής όταν ακόμα και στο λίγο που έπαιξε, κοιμήθηκε και έχασε δύο αμυντικά ριμπάουντ λες και ήταν στη ρακέτα μας παρατηρητής παρά παίκτης. 

Περισσότερο θα έπρεπε να μας απασχολήσει πως το σήμα κατατεθέν του ελληνικού μπάσκετ και η οδός των επιτυχίων, η σκληρή μας άμυνα έχει πάει για τάβλι στον Κένταυρο 8. 

Περισσότερο θα έπρεπε να μας απασχολήσει ότι μερικοί παίκτες φαγώθηκαν με την πιθανή συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούμπο και τι ρόλο θα έχουν στην ομάδα ( Παπανικολάου – Παπαπέτρου ) και η συμμετοχή τους είναι επεικώς απαράδεκτη, για να μην πω  επιζήμια. 


Από τη μια – για να είμαι δίκαιος  – ο Μίσσας την έψαξε πολύ με το σχήμα της ομάδας αλλά επιβαρύνεται με τη συνολική αγωνιστική εικόνα που κάθε άλλο παρά Ελλάδα θυμίζει. 

Έτσι όπως είμαστε, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Έτσι θα πάει το έργο και όπου φτάσουμε. Αν βρεθούν και οι άλλοι σε κακή μέρα και κλέψουμε καμιά νίκη, έχει καλώς. Αλλιώς μας βλέπω στην όγδοη περήφανη θέση. 

Το μόνο που θα πρότεινα στον Μίσσα είναι να χρησιμοιποιεί περισσότερο τον Σλούκα από τον Παππά καθώς ο Κώστας υπερτερεί σε τακτική παιδεία, κάνει μεγαλύτερη οικονομία και είναι καλύτερος αμυντικός. Ο Νικόλας κουράζεται εύκολα και μπορεί να παίζει λιγότερο ώστε να παίρνει πάνω του την επίθεση πιο ξεκούραστα. Επίσης ο Καλάθης πρέπει να παίζει περισσότερο από τον Μάντζαρη. Είναι πολύ καλύτερος. 

Ακολουθούν οι Σλοβένοι με τον διαβολεμένο Ντράγκιτς να είναι ορεξάτος. Αν το ματς πάει πάνω από τους 73 πόντους, αντίο ζωή. Πρέπει πάση θυσία να παίξουμε άμυνα και για να βγουν περισσότερα ελεύθερα σουτ πρέπει ο Μπουρούσης να σκοράρει περισσότερο. 

Υγ1. Ρε το βίσμα τον Θανάση. Ο καλύτερος είναι ο μπαγάσας ! 

Υγ2. Αφού θέλεις να του κάνεις φάουλ, κατέβασε του το χέρι ρε αδερφέ να τελειώνουμε. Και με την Ισλανδία και με τη Γαλλία ένα κάρο γκολ φάουλ; Την προσπάθεια σου, δεν τη λυπάσαι; 

Υγ3. Ο Θανάσης στο 3 λεμεεεεεεεεεεεεεε ! 

Υγ4. Λόγια μεγάλων ανδρών «Η Γαλλία είναι δεξιόστροφη ομάδα» Κώστας Μίσσας. Όντως. Ψήφισε Μακρόν που δεν είναι ακριβώς δεξιός αλλά σίγουρα όχι αριστερός. Τα εργασιακά που πάει να περάσει δε, θα του ζητήσει ο Τράμπ αυτόγραφο. Δεξιόστροφη. Σωστά. 

Υγ5. Η μόνη παρηγοριά είναι πως όλοι έχουν χάσει πλην Ισπανίας. Για να δούμε…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια