Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ




Όποιος έχει μια στοιχειώδη επαφή με την πολιτική,  θα έχει καταλάβει – αν και στην Ελλάδα είμαστε -  ότι μετά την οικονομία που η κυβέρνηση Σύριζα- Ανελ τα έκανε μαντάρα, η περίφημη «αριστερή ατζέντα» είναι το λιγότερο επικίνδυνη για τον κοινωνικό ιστό. 

Προέκυψε λοιπόν το θέμα της αλλαγής φύλου. Αυτό που θα καταψήφιζαν οι Ανεξάρτητοι Καμμένοι αλλά λόγω της διάσωσης του  ζωηρού Πάνου, είπαν να κάνουν την καρδιά τους πέτρα.
Θέλω να θίξω μερικές πτυχές για να καταλάβεις σε τι τρισάθλια μονοπάτια πάει να μας βάλει η συμμορία του Μαξίμου. 

Καταρχάς δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον αυτοπροσδιορισμό μιας ομάδας ανθρώπων. Αυτό όμως που απαιτώ είναι να μη γίνεται εις βάρος των υπολοίπων. 

Η διάταξη του με μια δήλωση στο ΚΕΠ να αλλάζει κάποιος φύλο όσες φορές θέλει, είναι ο ορισμός της γελοιότητας. Τη Δευτέρα για παράδειγμα μπορεί να πάρει ένα δάνειο η Σούλα. Την Τρίτη μπορεί να πάει στο ΚΕΠ να γίνει Ρούλης και πάπαλα το δάνειο. Σε ένα χρόνο ξαναγίνεται Σούλα και στην υγεία των κορόιδων. Εκδίδει μια επιταγή, φουλ του Ακάλυπτου και δεν τρέχει μια. Αν σου φαίνεται τραβηγμένο, σου επισημαίνω πως άπαξ και προβείς στην αλλαγή φύλου, διαγράφεται ολόκληρο το ιστορικό σου από το Ληξιαρχείο. 

Αμ το άλλο; Να μπορεί λέει κάποιος να επιλέξει από τα 15 ! Λες και μιλάμε για την επιλογή μπουγάτσα με τυρί ή μπουγάτσα με κρέμα ! 

Σε ένα σοβαρό κράτος θα υπήρχε ο ψυχίατρος σε δύο κρατικά νοσοκομεία. Στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Ο αιτών θα έπρεπε να είναι ενήλικας, να περάσει από τον ψυχίατρο και με τη σύμφωνη γνωμάτευση του να πήγαινε στο δικαστήριο. Μετά από 6 μήνες να ξαναπήγαινε ώστε να είμαστε όλοι σίγουροι – κυρίως ο ίδιος – πως αυτό θέλει να κάνει και μετά, γιασασίν του μάγκα και καλή νέα ζωή. 

Για να το πω και σε μια άλλη γλώσσα, αυτή της θολοκουλτούρας, αυτός ο νόμος είναι ρατσιστικός εναντίον των ανδρών ομοφυλοφίλων ! Υπάρχουν πολλοί άνδρες που μιλούν μεν σπαστά ανδρικά αλλά δεν αλλάζουν φύλο. Για αυτούς υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης και απαγορεύεται η τεκνοθεσία. Όταν όμως ο τραβέλης θα αναγνωρίζεται πλήρως ως γυναίκα τότε ανοίγει ο δρόμος για την τεκνοθεσία ! Δηλαδή ο Λάκης gay δεν θα μπορεί να έχει παιδί αλλά θα μπορεί η Σαμάνθα, πρώην Κίτσος, gay ! Παράνοια ! 

Σε ένα επίσης σοβαρό κράτος, τόσο σοβαρές επιλογές που καθορίζουν την ύπαρξη του ανθρώπου δεν το έχουν ξέφραγο αμπέλι, να μπορεί δηλαδή κάποιος να αλλάζει συνέχεια φύλο. Μια, άντε δύο και τέλος. Δεν είναι ούτε σουβλάκι με σος ή όχι, ούτε τζακ ντάνιελς με πάγο ή σκέτο. 

Ναι στον αυτοπροσδιορισμό αλλά σωστά, συντεταγμένα, με μια διαδικασία που θα εξασφαλίζει ότι δεν μιλάμε για μια επιπολαιότητα ή για μια σκοπιμότητα αλλά θα είναι μια συνειδητή επιλογή ζωής…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια