Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ – ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ




Περιμένω τους δημοσιογράφους να γράψουν «βελτιώθηκε η Εθνική στην 4η περίοδο»

Εντάξει είχαμε βελτίωση, δεν μπορώ να πω. Δεν χάσαμε με 30 πόντους όπως πήγαινε το παιχνίδι ! Βέβαια το ότι βελτιωνόμαστε όταν οι άλλες ομάδες παίρνουν μεγάλη διάφορα και χαλαρώνουν και μόλις πλησιάζουμε, κρατούν το προβάδισμα άνετα, το προσπερνάμε. 

Μπορεί στον Μίσσα να καταμαρτυρήσει κανείς  ότι θέλει. Οφείλουμε να παραδεχθούμε όμως ότι από τον πάγκο ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί. Αλλάζει σχήματα, ανακατεύει συνέχεια την τράπουλα, κατεβάζει ανορθόδοξα σχήματα μπας και μπερδέψει τους άλλους, αλλά ας το παραδεχθούμε. Δεν μπορούν τα παλικάρια. Όταν το ελληνικό μπάσκετ θα αναδείξει ηγέτες που θα σκοράρουν στις ομάδες τους και δεν θα παίζουν μόνο σκεπτόμενο μπάσκετ, και όταν το ελληνικό μπάσκετ θα στέλνει παίκτες στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και δεν θα κοιτάζουν να βολεύονται με το χωριό μας, τότε θα είμαστε καλύτεροι. 

Θα μπορούσα πάλι να αναρωτηθώ γιατί ο Σλούκας έπαιξε λιγότερο όπως και ο Αντετοκούμπο αλλά κάπου είναι μάταιο. Αφού δεν υπάρχει άμυνα, τι να πούμε για την επίθεση. 

Αν πάντως θέλουμε να καμαρώσουμε το ελληνικό μπάσκετ, ένας είναι ο δρόμος. Τα λέω από τώρα και αμαρτίαν ουκ έχω : 

Στην επόμενη διοργάνωση, 6 μήνες πριν και όχι αργότερα γιατί στην  Αμερική είναι σοβαροί άνθρωποι, να ταξιδέψουν στην Αμερική ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και όλο το ΔΣ της ομοσπονδίας μαζί με τον προπονητή και όσους μπορούν παίκτες. 

Να κάνουν απεργία πείνας έξω από το γήπεδο των Μπακς με το αίτημα να παίξει ο Γιάννης. 

Οι Μπακς για να αποφύγουν το ρεζιλίκι, θα το επιτρέψουν. 

Έρχεται ο Γιάννης στην προετοιμασία. 

Που θέλει να πάει;

Στην Κίνα για φωτογράφηση; Να πάει !
Στην Αυστραλία για 3 on 3 με την Εθνική καγκουρώ; Να πάει !
Στο Γιβραλτάρ για να ενώσει τα δύο άκρα; Να πάει !
Στη Ανταρκτική για να κρατήσει τα παγόβουνα για να μη φύγουν; Να πάει !

Έρχονται οι αγώνες.

Παίρνει ο Γιάννης το ριμπάουντ;
Οδηγία : Τρέχει μόνος του το γήπεδο και ας κάνει ότι νομίζει ( τελειώνει τη φάση, δίνει ασίστ ή φρενάρει για να περιμένει τους υπόλοιπους )
Παίρνει άλλος το ριμπάουντ;
Οδηγία : η πρώτη πάσα στον Γιάννη για να φύγει στο ανοιχτό γήπεδο και ας κάνει ότι νομίζει ( τελειώνει τη φάση, δίνει ασίστ ή φρενάρει για να περιμένει τους υπόλοιπους )
Έχουμε ένα κλειστό σετ παιχνίδι;
Οδηγία : Η μπάλα στον Γιάννη στην κορυφή και θα δέχεται ένα σκριν ψηλά Μετά ας κάνει ότι νομίζει.   Τελειώνει τη φάση, δίνει ασίστ ή κάνει σπλιτ για ένα ελεύθερο σουτ. 

Τόσο απλά και τόσο ωραία.
Κατά τα άλλα, ας δούμε και τι μας περιμένει με την Πολωνία και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να περάσουμε μετά κόπων και βασάνων, να κοιμηθεί μετά ο Θεός και να πάμε στους 8.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια