Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




…ακόμα και χωρίς να τη γουστάρεις! 

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Δεν βαρέθηκες; 

Σε δούλεψε τον Ιανουάριο με το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τις περίφημες εξαγγελίες της κατάργησης του μνημονίου, του ενφια, του επαχθούς χρέους και λοιπά χαζοχαρούμενα. Η πλάκα είναι πως ακριβώς πριν από ένα χρόνο μας ανακοίνωσε ο Αλέξης το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης! Το θυμάσαι; Θα πας να τον ξαναψηφίσεις; 

Σε δούλεψε με το δημοψήφισμα και σε μια νύχτα το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ. 

Έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό – μια και πήρα θέση υπέρ του ΝΑΙ -  να στείλω περιπαικτικά  μηνύματα σε όσους μου έπρηξαν τα μέζεα και με έβριζαν. 

Σε δούλεψε με τη σκληρή διαπραγμάτευση που από το 1 δις του mail Χαρδούβελη πήγαμε αισίως στα 15 και έχει ο Θεός. 

Δηλαδή τι θέλεις, να εμφανιστεί κάποιος με κρυφή κάμερα που να δείχνει τον Αλέξη να καγχάζει και να λέει «Μα τι άλλο να κάνω πια; Ότι και να τους κάνω με ψηφίζουν τα ζώα!» 

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ποιος είναι καλύτερος; 

Αυτός που λέει ότι δεν πιστεύει σε κάτι και υπόσχεται να το εφαρμόσει – πως θα το κάνει; Ή αυτός που το εφήρμοσε έστω και με λάθη αλλά μας έφτασε σε σημείο να βγούμε από το μνημόνιο; Ας όψεται ο Κουβέλης που δεν ψήφισε τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Το ξέρουμε όλοι πια πως αμέσως μετά τις εκλογές μνημόνιο θα εφαρμόσουμε. Προτιμώ λοιπόν αυτόν που το εφάρμοσε καλύτερα από κάποιον που τα έκανε μαντάρα. 

Προτιμώ αυτόν που μου λέει ότι θα έχω μνημόνιο με λιγότερο κράτος, λιγότερους φόρους, επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις, αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις. Δεν θέλω αυτόν που χώνει φόρους, ανοίγει την ΕΡΤ που δεν βλέπει κανένας, διορίζει τους πάντες στο δημόσιο, αυξάνει το ΦΠΑ, μας έβαλε σε ύφεση και τεράστια ελλείμματα. 

Πως μπορείς καλέ μου άνθρωπε να ψηφίσεις ένα κόμμα που σου έκλεισε τις τράπεζες «ως έσχατο διαπραγματευτικό όπλο» και είσαι σε capital control που λέμε ότι άμα ίσως και μπορεί, να φύγουν το 2016; Λέγαμε ότι έχουμε κρίση αλλά η αγορά έχει γονατίσει ανεπανόρθωτα! Δεν το βλέπεις; Εσύ θα πας στις 20/9 να τους πεις και μπράβο;

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Με 7 μήνες πρώτη φορά Αριστερά κάναμε 3 εκλογές σε ένα χρόνο, είδαμε το τραγικό μόρφωμα Συριζανελ και αν ο Τσίπρας βγει πάλι πρώτος με ποιον θα κάνει κυβέρνηση; Με τον Καμμένο αν μπει στη Βουλή; Άσε το είδαμε. Από τη μια σου λέει δεν συνεργάζομαι με κανέναν. Μετά σου λέει ο άλλος «ε μωρέ και εμεις πια, το δαιμονοποιήσαμε το αντιμνημόνιο» και τέλος ακούσαμε το «θα συνεργαστούμε με όσα κόμματα θεωρούν το μνημόνιο καταστροφή». Αυτά τα κόμματα είναι η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και ….ο Λαφαζάνης! 

Θέλεις να ψηφίσεις Αλέξη και μετά από λίγο να κάνουμε πάλι εκλογές; Άσε δε το άλλο: Τους 53 της Αριστερής Τάσης τους ξέχασες; Αυτοί είναι ο επόμενος Λαφαζάνης! Όταν θα πάνε να ψηφίσουν πάλι μέτρα, η Αριστερή Τάση θα γίνει Αριστερή Στάση! 

Σε 7 μήνες διαλύθηκαν. Πως μετά να τους εμπιστευθείς; 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ

Άρον άρον, να τα ψηφίσουμε όλα σε μια μέρα μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, να κάνουμε εκλογές στις 20/9 για να μην προλάβει να φτάσει στο σπίτι σου ο ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν, οι μειωμένες συντάξεις και τα μέτρα που η πρώτη φορά αριστερά ψήφισε και καλείται να εφαρμόσει.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΚΛΑΨΑ

Αχ μας κορόιδεψαν οι ξένοι
Αχ με παρέσυρε ο Βαρουφάκης
Αχ μου έσκαβε το λάκκο η Ζωή
Αχ με έριξε ο Λαφαζάνης

Εσύ ρε φίλε δεν φταις σε τίποτα;
Ευθύνη σε κάτι δεν έχεις; 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ 

Χούντα λέει ο Σαμαράς με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. 

Ο Σαμαράς έκανε περι τις 20 σε 2,5 χρόνια. Ο Αλέξης σε 7 μήνες ξέρεις πόσες έκανε; 42 !!!

Η πάρα πολύ σκληρή διαπραγμάτευση έφερε από το 1 δις του mail Χαρβούβελη μια καμπάνα με  15 δις στη μάπα. Χάσαμε χρόνο με τα brussels group, τους θεσμούς και τις παπαριές, το κενό μεγάλωνε και στην υγειά των κορόιδων.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ

Δεν έχεις καμία δικαιολογία αγαπητέ πολίτη. Στο μοναδικό σημείο που ο Σύριζα σου είπε την αλήθεια ήταν το μεταναστευτικό. Ανοιχτά σύνορα σου έλεγε η κυρά Τασία και πριν τις εκλογές. Τώρα που τα είδες, σου αρέσουν; Μόλις εξελέγησαν, άνοιξαν τα κέντρα κράτησης, έπεσε σήμα στις πιάτσες ότι στην Ελλάδα ανοίξαμε και σας περιμένουμε και γεμίσαμε με απελπισμένες ανθρώπινες ψυχές. Πρώτη φορά αριστερά δεν θέλατε; 

Τώρα, πήραν τα κοντέϊνερ από την Αμυγδαλέζα και τα πήγαν στον Ελαιώνα. Αυτά τα κοντέϊνερ είναι ανθρώπινα και παραδεισένια  γιατί πήγαν στην πατρίδα των κορμοράνων.  

ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ

Εντάξει την έκανες την πλάκα σου. Την έβγαλες την οργή σου. 

Πήρες ένα κόμμα από το 3% και το έκανες κυβέρνηση. Έβαλες στη Βουλή τους ψεκασμένους. Έχεις μπετό τρίτο κόμμα τους Ναζί. Έδωσες πολιτική υπόσταση σε μια εκπομπή. Καταβαράθρωσες το κραταιό ΠΑΣΟΚ. Έστειλες στο σπίτι του τον Καρατζαφέρη, τον Παπανδρέου και τον Κουβέλη. Ετοιμάζεσαι να βραβεύσεις τον Βασίλη Λεβέντη για την υπομονή του. Όλα τα έκανες! Πόσο άλλο πια; 

Δεν καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ κρίσιμα; Ότι δεν έχουμε άλλο χρόνο για πλάκα; Ότι πάμε στο χάος; Ε, δεν πρέπει να βγούμε κάποια στιγμή από αυτό; 

Καταλαβαίνω ότι μπορεί η ΝΔ για πολλούς να μην είναι το ιδανικό κόμμα. Όμως αυτή τη στιγμή είναι το μόνο κόμμα. Αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ελπίδα να διαχειριστεί καλύτερα τα πράγματα μπας και καταφέρουμε να τη γλιτώσουμε. 

Το έχει ξανακάνει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 που τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι τώρα αλλά ας όψεται ο Φώτης Κουβέλης και η λαγνεία του Αλέξη, θέλω την καρέκλα και τη θέλω τώρα.…. 

Θα ξαναψηφίσεις Σύριζα;



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια