Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΕΞΗ. Η ΛΕΠΙΔΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ 3. The last part.





 
Ξαφνικά η θάλασσα φούσκωσε και θέριεψε. Κύματα 20 μέτρων σηκώθηκαν και μάλωναν αλλά στην παραλία δεν έφταναν. Η ακρογιαλιά ήταν λάδι. Μόνο στο πέλαγος έβλεπα να διχάζεται η θάλασσα και πελώρια κύματα να παλεύουν το ένα με το άλλο. 

Είδα….

Είδα κόκκινους ιππότες μοχθηρούς, να προβάλλουν με φλάμπουρο τον Φλαμπουράρη και να έχουν πάρει στο κατόπι δύο νέες σαν τα κρύα τα νερά. Τη μια την έλεγαν λίστα Λαγκάρντ και την άλλη λίστα Λιχνεστάιν. Δεν κατάφεραν τίποτα. Όλο φώναζαν πως θα τις καταστρέψουν και όπως και 7 μήνες τώρα και που τις είχαν στα χέρια τους τι έκαναν; Τρία δις σε έξι μήνες σου υποσχέθηκαν. Όντως τρία πήραν αλλά όχι δις.. 

Είδα τα περίφημα ονόματα της διαπλοκής που θα απεκάλυπτε με κυβέρνηση Σύριζα ο επιμελώς κρυπτόμενος Δραγασάκης να είναι τόσο υπαρκτά όσο και τα πυρηνικά του Σαντάμ

Είδα τη Ραχήλ Μακρή να ανεβαίνει στα κάγκελα για τους μεταλλωρύχους, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να στέκεται μπροστά από τη στοά και να φωνάζει μόνη της «βοήθεια» και τη Χάρις Αλεξίου να δίνει συναυλία φορώντας το κράνος με τον φακό. Ψέματα. Δεν το είδα. Αυτοί είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, τι δουλειά  έχουν με τους αριστερούς αγώνες κοινωνικής ισονομίας και δικαιοσύνης;

Είδα τον Πούτιν να δίνει 5 δις προκαταβολή για τον ρωσικό αγωγό. Ψέματα. Δεν το είδα. Όπως δεν είδα και τις εναλλακτικές πηγές χρηματοδότητες που οι Πηλιογούσηδες του Σαμαρά μας στερούσαν και πρόδωσαν την πατρίδα στη Μέρκελ. 

Είδα τον Πάνο Καμμένο να είναι καταδικασμένος σε αιώνια τιμωρία. Να μένει μόνιμα στο 4 seasons και στη σουίτα George town και να τρώει συνέχεια γεύμα των 920 ευρώ. Όταν αδειάσει το τραπέζι, τότε μαγικά το ίδιο γεύμα, του ιδίου κόστος να επανέρχεται και ο πρώην υπουργός Γενικής Επίθεσης να είναι αναγκασμένος να το φάει. Και ξανά. Σε εκείνο το υπέροχο ταξίδι στο 4 seasons ο λέοντας Πάνος ούτε καν απάντησε στη βουλή πόσο κόστισε, πόσοι και ποιοι τον συνόδευαν και ούτε καν αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Τουλάχιστον μας έμεινε το Κούγκι να θυμόμαστε και μια πράξη πραγματικού ηρωισμού. Στα λόγια. 

Είδα τον Γιάνννη να ντύνεται χιπ χοπ χούλιγκαν και να ραπάρει τις ηχογραφημένες συνομιλίες του eurogroup. Η τιμή πώλησης κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλή και ο ΦΠΑ 23% απορροφήθηκε από τον MC Yiannnis

Είδα την Ελλάδα να γεμίζει χρήμα από την «εθελοντική αποκάλυψη κεφαλαίων» που με 15% φόρο μπορείς να φέρεις τα χρήματα σου στην Ελλάδα και ας είσαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο λήσταρχος Νταβέλλης ή ο Πάμπλο Εσκομπάρ. Πανηγυρίστε τη λήξη της διερεύνησης της λίστας Λαγκάρντ.  Πρώτη φορά Αριστερά. 

Είδα την τράπεζα των BRICKS που δανείζει την Ινδία με 7,5% τη Ρωσία με 12,5% και την Βραζιλία με 13,25% να μπαίνει στη μέση και με περισσή γενναιοδωρία να μας χαρίζει τα χρέη. Οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι μας παίρνουν 0,8 % αλλά τα bricks μας τα χάρισαν όλα και μας έδωσαν αβάτζο 300 δις δολάρια. Ε ρε bricks σας χρειάζεται… 

Είδα δύο μεγάλους στρατηλάτες να κάθονται στο θρανίο, τον Βασίλειο τον Β τον Βουλγαροκτόνο και τον Μέγα Αλέξανδρο να παίρνουν μαθήματα τακτικής από τον Γιάνννη και τον Αλέξη. Τους εξηγούσαν τις φάσεις μιας μεγάλης νίκης: Δεν θέλουμε τα 7,2 δις της δόσης γιατί θέλουμε αξιοπρέπεια, πάμε σε μια «συμφωνία γέφυρα», εννοούμε «ενδιάμεση συμφωνία», επιζητώντας «τμηματική συμφωνία», για να φτάσουμε στη συμφωνία στις 20 Φεβρουαρίου την οποία πανηγυρίσαμε δεόντως αν και δεν πήραμε ούτε σεντ. Δεν την περάσαμε από τη βουλή, δεν χρειάστηκε, για την οποία αργότερα εξομολογηθήκαμε δημοσίως ότι μας κορόιδεψαν. Αν είχε στο επιτελείο του ο Ξέρξης τον Γιάνννη και τον Αλέξη, θα είχε κάνει μια χαψιά την Ευρώπη και τώρα θα πίναμε με χρυσοποίκιλτες κούπες και θα είχαμε 50 γκόμενες ο καθένας μας αλλά ας όψεται η μοίρα που δεν συνέδεσε τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. 

Είδα ότι πήγαμε σε εκλογές για να μην έχουμε Μνημόνιο και μας ήρθε …Memorandum. Μνημόνιο δηλαδή και τρις χειρότερο. 

Είδα τον Αλέξη να ξανασαλιώνει τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο του και καλού κακού να βάζει και σταυρό στον εαυτό του. Πολλοί οι δούρειοι ίπποι στο κόμμα… 

Είδα τον Γιάνννη να υποβάλλεται σε φρικτό βασανιστήριο. Να πρέπει να στηθεί στην ουρά για τα ΑΤΜ για 24 ώρες. 

Είδα τον Αλέξη να πουλάει την θωρακισμένη BMW αξίας 750.000 ευρώ  που είχε ο Βενιζέλος. Τι; Παραμύθι και αυτό; Ω θεοί του Ολύμπου! 

Είδα την συριζαϊκή κρατική μηχανή να απαλλάσσεται από τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα και από τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τις περιττές πολυτέλειες. Ψέματα. Δεν το είδα. 

Είδα τον Χρήστο Σπίρτζη, τον αγλαό πολιτικό εκτός από την επιτυχή πώληση των αεροδρομίων που εύχεται να μη γίνει, να δηλώνει στο mega πως θα μειώσει τα διόδια. Τα μείωσε. Θα έλεγα. Αν το έκανε… 

Είδα τα λεφτά δήμων, περιφερειών, ασφαλιστικών ταμείων και νοσοκομείων να γίνονται χαρτοπόλεμος για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Όποιος προβλέψει σωστά πότε τα λεφτά θα μπουν στη θέση τους, κερδίζει τον γύρο του αργοσαρωνικού με μηχανότρατα. 

Είδα το αγγλικό δίκαιο να μην είναι πια προδοσία αλλά ωφέλιμη συμφωνία. 

Είδα τα παιδιά του Γιώργου Παπανδρέου να είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου: Βαρουφάκης, Παναρίτη, Κατσέλη, Ρουμελιώτης, Ταγματάρχης, Κουρουμπλής και Μητρόπουλος. 

Είδα τον Αλέξη Μητρόπουλο και τον Φώτη Κουβέλη να τους φοράνε κουδουνάκια και να τους γυρίζουν στις πλατείες με την θεατρική παράσταση με τίτλο «το δούλεμα της αρκούδας»

Είδα τον ταξίαρχο Χρυσόγονο καβάλα στο άσπρο άλογο του. Στο ένα χέρι το σπαθί, στο άλλο το κινητό του. Τον είδα να μπουκάρει σε κάθε σπίτι, κάθε Έλληνα και να βρίσκει 50 δις. Η Ελλάδα σώθηκε. 

Είδα τους κυρίους Λουράντο και Πατούλη να είναι με αγκαλιές και φιλιά με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν όμως ήταν ο Άδωνις υπουργός υγείας, τον σκυλόβριζαν νυχθημερόν. 

Ξαφνικά ένοιωσα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο. 
Ξύπνησα τρομαγμένος και διαπίστωσα πως είχα αποκοιμηθεί στην ακρογιαλιά και ένα μικρό κυματάκι ήρθε να με ξυπνήσει. 

Κοίταξα γύρω μου και είδα τους πρωινούς σερβιτόρους να μου χαμογελούν και να ετοιμάζονται για τη βάρδια τους. Ο ήλιος άρχιζε να ξεπροβάλλει χαρίζοντας ένα υπέροχα ροδαλό χρώμα στην παραλία. Βούτηξα για να ξυπνήσω και παρήγγειλα ένα φρέντο εσπρέσο σκέτο. 

Το σοκ ήταν ακόμα έντονο. Χάθηκα στις σκέψεις μου… 

Υγ. Αν δεν πας να ψηφίσεις δεν έχεις δικαίωμα λόγου και άποψης. Ότι και να σου κάνουν, καλώς θα το πάθεις. Πολίτης που δεν ψηφίζει είναι άχρηστος. Πρόσεχε μην πετάξεις την ψήφο σου στα σκουπίδια. Από το 2009 και μετά,  και την πλάκα σου την έκανες και την οργή σου εκτόνωσες και την πρώτη φορά αριστερά δοκίμασες. Δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο με την χώρα μας, τη ζωή μας και το μέλλον των επόμενων γενεών….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια