Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

BEST POST AWARDS 2009Στις αρχες Δεκεμβρίου έπεσε το μάτι μου σε ένα site - www.bestpostawards.gr - για έναν διαγωνισμό της LG. Οποιος blogger ήθελε, μπορούσε να καταθέσει ένα συναφές κείμενο  του σε μια κατηγορία ( ταξίδια, περιβάλλον, τεχνολογία, μηχανοκίνηση και πολιτισμός ) και το κοινό θα ψήφιζε το καλύτερο. Από κει και πέρα αναλάμβανε η LG να κάνει μια ωραία εκδήλωση σε μια ωραία ατμόσφαιρα και να δώσει δώρα και καλούδια για τον νικητή έκαστης κατηγορίας.

Εξυπνη κίνηση. Μπορούσε να δοκιμάσει την τύχη του οποιος ήθελε και από την άλλη η LG αποκόμιζε mail διευθύνσεις, καθώς για να ψηφίσεις έπρεπε να δηλώσεις το mail σου, για μια πιθανή διαφημιστική εκστρατεία.

Στην αρχή παρατήρησα πως δεν επιτρεπόταν αφότου ψήφιζες να δεις τα μέχρι εκείνη την ωρα αποτελέσματα. Συνήθως όλα τα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα την εχουν αυτή τη δυνατότητα… Οι υπεύθυνοι του site ανακοίνωσαν πως μετά τις 20 Δεκεμβρίου θα δημοσιοποιούσαν τα αποτελέσματα.

Συμμετείχα στον διαγωνισμό με δυο κείμενά μου από τις περσινές μου διακοπές, στους Παξούς και στη Σαντορίνη. Μπόλικοι φίλοι με ψήφισαν, από το δίκτυο μου στο facebook και από τα δυο φόρουμ που συμμετέχω: το www.aek.com και το www.basketforum.gr

Πέραν οι μέρες, φτάσαμε ως την προηγούμενη εβδομάδα και στις 14 Ιανουαρίου ( !!! )  λάβαμε ένα mail από το συγκεκριμένο site που έλεγε ότι θα κάνουν μια γιορτή στις αρχες Φεβρουαρίου, που θα γίνει η απονομή στους νικητές, με δώρα, λελουδα, χορό και ξεφάντωμα.

Εχω μερικές απορίες:

  • Από τις 20 Δεκεμβρίου μεχρι τις 14 Ιανουαρίου τι ακριβώς μεσολάβησε;
  • Γιατί δεν άφηναν να βλέπουμε τα αποτελέσματα;
  • Γιατί δεν ανακοινώθηκαν οι νικητές και το κρατάνε μυστικο;
  • Γιατί υπήρξε τόση καθυστέρηση και μυστικοπάθεια;

Ακόμα και τώρα αν μπεις σε αυτό το site …δεν λέει ποιοι κέρδισαν πλην των νικητών μιας παράπλευρης κλήρωσης από τους ψηφίσαντες με έπαθλο έναν σκληρό δίσκο!
Οσο για την εκδήλωση φαντάζομαι πως οι νικητές ειδοποιήθηκαν για να παραστούν.

Ξέρω τι σκέφτεσαι.
Ξέρω.

«Δεν μου λες ρε Υποπτε, αν κέρδιζες, θα μίλαγες;»

Απάντηση ειλικρινής: Όχι.
Θα εμπαινα στα ανωτέρω φορουμ και στο facebook να ευχαριστήσω τους φίλους μου για την καλη προαίρεση και θα πήγαινα περιχαρής να παραλάβω την οθόνη.

Δεν υποννοώ κάτι, δεν είχα κάμερες και μικρόφωνα για να υποστηρίξω ότι ολο και κάποιος φίλος θα βολεύτηκε, δεν μπορώ να αποδείξω και να καταγγείλω τίποτα απολύτως.  Δεν κατηγορώ και δεν ξέρω. Στο κάτω κάτω της γραφής, ενας ιδιωτικός διαγωνισμός είναι, και αυτός που τον διοργανώνει, τον κάνει όπως θέλει.

Απλως, πιστεύω πως η LG είναι μια πολύ μεγάλη εταιρεια για να παίζει με το όνομα της…6 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου