Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Είπα να κάνω σαν παιδί και εγω στο μπλογκ μου, στο πλαίσιο μιας «μερικής» ανανέωσης:

  • Αφαίρεσα τα περι ραδιοφώνου καθώς εδώ και 2 μήνες η κατάσταση είναι στο ψυγείο. Δυστυχώς για μένα, ενας σταθμός χωρίς άδεια ακολούθησε τη φυσιολογική οδο της κόκκινης κάρτας. Στα αποδυτήρια. Όταν και οπου επανέλθω, θα τα επαναφέρω.
  • Εβαλα «κουμπακι» επικοινωνίας ( είχα και πριν αντίστοιχο πεδίο, απλως τώρα είναι πιο ομορφο ) ώστε με το που θα το πατήσεις, να μου στείλεις mail κατευθειαν
  • Εβαλα κουμπάκι print ώστε αν θέλεις κατι συγκεκριμένο, να το διαβάσεις με την ησυχία σου ή να το δώσεις κάπου τυπωμένο, να σου κάνω τη ζωη πιο εύκολη
  • Εβαλα και έναν μεταφραστή [ που αποκλείεται να κάνει πιστή μετάφραση στον πολυσχηματικό μου λόγο αλλά ο αλλοδαπός θα πάρει μια ιδεα – τι ψωναρα.. ] καθότι παγκοσμιοποίησις και διεθνης παρουσια στον ιστο. Χο χο χο!
  • Κάτω από κάθε ανάρτηση υπάρχει κουμπακι που αν το πατήσεις, διαδίδεις ( και θα κανεις πολύ καλα και με την ευχη μου )  αυτό που εχω γράψει στο facebook.
  • Πως σας φαίνεται το εισαγωγικό μήνυμα με το που μπαίνετε στη σελίδα;

Αν και είναι απείρως καλύτερο να πουλας μουρη από το να λες την αλήθεια, αλλά λεω να πρωτοτυπήσω.

Υπάρχει ενας τύπος που μπορείτε να τον βρείτε εδώ: http://johnpatrablog.blogspot.com/ ο οποιος πρέπει να είναι ο γκουρού του μπλόγκιν στην Ελλάδα από κατασκευαστικής πλευράς.

Ξεψαχνίζοντας αυτά που εχει γράψει ( αλλιώς δεν εχω ιδεα ) εκανα τις ανωτέρω προσθήκες αλλα ο άνθρωπος είναι μια μπλογκ εγκυκλοπαίδεια μόνος του.
Γράφει πολλά και ωραία καλούδια και προτίμησα να ενσωματώσω αυτά που θεωρώ χρήσιμα σε μένα και …αυτά που τελικα τόλμησα για να μην κάνω τη σελίδα κάμπριο και παω για μαλλι και βγω γουλι!

Παρακαλείσθε όπως μου γράψετε σχόλια με τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Θενκ γιου8 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου