Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Α2


Είναι μια χρονιά που ο Αντετοκούνμπο μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και να βγει MVP. Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε μια σημαντική πρόκριση με παίκτες που είναι προϊόν αυτού του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός πέρασε στα playoffs κι εμείς πλησιάσαμε πολύ κοντά σε ένα Final 4. Το ελληνικό μπάσκετ δεν αξίζει αυτή την κατάσταση.

Αυτά δήλωσε στις 18/5/2019, ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι.

Αυτό που βλέπουμε είναι, τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα !
Να πω ότι είχε καλή ομάδα φέτος και αδικήθηκε;

Να πω ότι έχασε κάτι σημαντικό εξαιτίας του Παναθηναϊκού;

Τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

Ο Ολυμπιακός πήρε μετριότατους ξένους, ο ελληνικός κορμός κουράστηκε και κορέστηκε, έχει και οικονομικά προβλήματα λόγω της ενδοοικογενειακής διαμάχης των Αγγελόπουλων και πήρε αγωνιστικά την κάτω βόλτα. Ο Παναθηναϊκός τους φταίει που αυτοκτόνησαν και δεν μπήκαν στην 8άδα της Ευρωλίγκα; Μόνοι τους έχαναν τον ένα αγώνα πίσω από τον άλλον!

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού συνέδεσαν το όνομα τους με μια ντροπή. Να φύγει η ομάδα τους στο ημίχρονο.

Τώρα είναι αποφασισμένοι να συνδέσουν το όνομα τους με την χειρότερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, να πάνε κοτζάμ Ολυμπιακό στην Α2.

Όταν πήγαν στο συνέδριο της Θύρας 7, δεν βρέθηκε ούτε ένας χριστιανός να τους πει «τι είναι αυτά που κάνετε ρεεεεε!»

Αντί να πάρουν κάποιον καλό παίκτη, θα ρίξουν την ομάδα στην Α2;;;

Ωραία λοιπόν, του χρόνου που θα ανέβουν, πάλι τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα ξαναβρούν μπροστά τους! Θα ξαναπέσουν;

Τι περιμένουν;

Ότι η ομοσπονδία μπάσκετ, η Πολιτεία, ο ΕΣΑΚΕ, δεν θα τολμήσουν να τους ρίξουν;
Ψάχνονται λέει να έχουν τους πιτσιρικάδες στην Α2 και την κανονική ομάδα στην Αδριατική Λίγκα και στην Ευρωλίγκα.

Εκεί που σύμφωνα με το ηχητικό του Πρίντεζη, δεν μπορούν να συντηρήσουν μια ομάδα, θα συντηρήσουν τρεις;;

Ποιος θα τους βλέπει στην Αδριατική λίγκα να παίζουν με την Παρτιζάν; Πιστεύουν ότι έχουν το μπασκετικό κοινό που θα παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια;

Αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός είναι ωμός εκβιασμός.

Όταν δηλαδή κέρδιζε το πρωτάθλημα με τα μπάζερ του Σπανούλη ήταν καλά;

Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά εδώ μιλάμε για κακοποίηση του αθλήματος, για ασέβεια στο μπάσκετ, έχουμε γίνει παγκοσμίως ρεζίλι με αυτά τα καμώματα και πρέπει επιτέλους να τηρηθούν οι νόμοι.

Άμα θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό και να έχουν τους οργανωμένους τους να τους στηρίζουν, με γεια τους και με χαρά τους.

Θυμάμαι πάντως πέρυσι που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φώναζε για την Ευρωλίγκα, απειλούσε ότι θα πάει στο champions league αλλά μόλις είδε ότι οι άλλοι δεν αστειεύονται, έκανε το σωστό.
Αν οι Αγγελόπουλοι θέλουν να διασύρουν παγκοσμίως το ελληνικό μπάσκετ, να έχεις μια παγκοσμίου ακτινοβολίας προσωπικότητα, τον Ρικ Πιτίνο που δεν ξέρεις αν θα τον ξαναέχεις ποτέ, και να μας τα χώνει στο τουιτερ για τα χάλια μας, νομίζω ότι το σχοινί δεν το τέντωσαν απλώς αλλά το έσπασαν.

Μας το λέει όλος ο πλανήτης και εμείς "των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν"

Από τη μια δηλαδή συμφώνησαν να δημιουργηθεί μια επιτροπή με προτάσεις βελτιστοποίησης του πρωταθλήματος και από την άλλη δεν κατεβαίνουν στα πλέι οφ;

Πες το από την αρχή ρε φίλε!  Τι τις θέλεις τις συσκέψεις;

Θεωρώ πως πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να γίνουν συσκέψεις και να παρθούν αποφάσεις. Η λογική «ή κάνετε αυτά που θέλουμε ή δεν παίζουμε» είναι για τα παιδάκια του δημοτικού σχολείου.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο brand name για να έχει αυτή τη διαχείριση. Αν πιστεύουν ότι πηγαίνοντας στην Α2 θα αλλάξει το ελληνικό πρωτάθλημα και αν δεν υπάρχει κάποιος με κοινή λογική να καταλάβει ότι όταν πέφτουμε στο γκρεμό δεν βγάζουμε φτερά να πετάξουμε αλλά σκοτωνόμαστε, τότε ας το δοκιμάσει και ας αναλάβει την ευθύνη.

Την ευθύνη του να στέλνεις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην Α2.

ΥΓ. Θυμάσαι που σου έλεγα οτι θα το πάρει η ΤΣΣΚΑ από την προηγούμενη εβδομάδα; Μέσα έπεσα! 


 



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια