Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 2019


Καλώς ήλθες και ελπίζω να είσαι καλύτερο από το 2018. Κάνεις καλό ποδαρικό η αλήθεια είναι, καθώς έχεις μπόλικα τριήμερα αφού οι αργίες πέφτουν σε καθημερινές.

Το ζητούμενο όμως για σενα 2019 μου, είναι να φέρεις φως στα μυαλά των ανθρώπων. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά το εκφράζω. Τσάμπα είναι.

Ώρες ώρες σκέφτομαι πως υπάρχει ένα αόρατο χέρι που όταν πάει ηα διαταραχθεί επικίνδυνα η ισορροπία από έναν λαοπλάνο δημαγωγό, του φυτεύει στον εγκέφαλο του την αλαζονεία. Μετά από λίγο καταρρέει.

Στη χώρα μας έχουμε τον Αλέξη Τσίπρα. Κέρδισε 4 εκλογικές αναμετρήσεις μόνος του, ομολογουμένως, κορόϊδεψε τους πολίτες και οδηγεί την Ελλάδα μας σε κάθετη πτώση και βαθύ τέλμα. Το παιδί αυτό έχει επικοινωνιακό άστρο, χάρισμα, εκπληκτικό ταλέντο. Αν αγαπούσε λίγο έστω την Ελλάδα, θα κυβερνούσε για 50 χρόνια.

Πίστεψε όμως ότι είναι ανώτερος από τον Θεό. Πλανητάρχης. Γαλαξιακός άρχοντας. Συμπαντικός αυτοκράτορας.

Έκανε μια άθλια συμφωνία, αυτή των Πρεσπών, γιατί πίστεψε πως λόγω του προσωπικού του άστρου κανείς δεν θα στεκόταν εμπόδιο. Άλλωστε τόσα μέτρα υπέγραψε που οι προηγούμενοι μόνο με τη σκέψη τους έπεφταν λιπόθυμοι. Δεν έλαβε υπόψη του το DNA των Ελλήνων.

Όταν κατάλαβε πως από τη Λαμία και πάνω θα δυσκολευτεί τα μάλα να πάρει πάνω από 5% - με εξαίρεση ίσως τη Θράκη -  και έσπευσε να κάνει επίδειξη δύναμης σε δύο πράξεις.

Πήγε στη Θεσσαλονίκη σε ομιλία που το κοινό του  δεν είχε καμία σχέση με τους Θεσσαλονικείς με χαρακτηριστικό διάκοσμο τις κλούβες των ΜΑΤ που ήταν κόκκινο πανί για την Αριστερά μέχρι που έγινε απαραίτητο αξεσουάρ. Αστυνομικοί και κομματικά στελέχη από άσχετες περιοχές τον επευφημούσαν. Συνέβη το απίστευτο να διώκονται όσοι έφεραν ελληνικές σημαίες !

Επειδή δεν είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, αντί η αλαζονεία να γίνει προβληματισμός, γιγαντώθηκε. Εμφανίστηκε εκ νέου στη Θεσσαλονίκη για να εγκαινιάσει το περίφημο και πολύπαθο Μετρό.

Τι εγκαινίασε; Μια στάση και αυτή μισοτελειωμένη, με τους συρμούς να έρχονται μετά από 2 χρόνια! Τα πιο γελοία εγκαίνια όλων των εποχών στην ιστορία της ανθρωπότητας !   

Αυτά δεν είναι μονωμένα περιστατικά. Τον είδαμε σε μια απίθανη σύσκεψη την ώρα που καίγονταν 100 άνθρωποι στο Μάτι. Μας ξετρέλανε στο διάγγελμα από την Ιθάκη. Η αλαζονεία και η αίσθηση του υπερανθρώπου είναι αυτή θα γλιτώσει τη χώρα μας από τον Τσίπρα.

Κατά τα άλλα 2019 μου, να βάλεις και λίγο μυαλό στους πολίτες. Προχθές 30 άεργοι, άχρηστοι, ψευτοοικολόγοι, επαναστάτες της νουτέλα, μαζεύτηκαν να διαμαρτυρηθούν στο Αττικό Πάρκο και εμπόδιζαν όσους επισκέπτες ήθελαν να μπουν γιατί θανατώθηκαν τα δύο τζάγκουαρ. Αυτοί οι τύποι με τον ψευτοακτιβισμό, αριστεροί είναι. Οι Δεξιοί είναι σοβαροί άνθρωποι που καταλαβαίνουν, δεν επιδίδονται σε σαχλαμάρες.

Το Αττικό Πάρκο είναι ένα στολίδι για την Αθήνα. Χώρος υγιούς αναψυχής για μικρούς και μεγάλους και όποιος πήγε και δεν θαύμασε την παράσταση με τα δελφίνια, απλώς λέει ψέματα. Θαυμάζεις από κοντά ζώα που δεν θα έβλεπες ποτέ από κοντά και φυσικά ευαισθητοποιείσαι περιβαλλοντικά πολύ περισσότερο από το να τα δεις σε φωτογραφία. Το έχουν εξηγήσει οι άνθρωποι πεντακόσιες φορές.

Τα τζάγκουαρ θανατώθηκαν γιατί απέδρασαν. Η πραγματική ζωή δεν έχει καμία σχέση με τις ταινίες που η «σφαίρα» με το υπνωτικό πιάνει σε δύο δευτερόλεπτα.

Χρειάζεται πάνω από 6 λεπτά. Αν σε αυτά τα 6 λεπτά ένα τζάγκουαρ δάγκωνε στο λαιμό ένα παιδάκι τι θα γινόταν τότε; Θα πήγαιναν οι ψευτοφιλόζωοι να παρηγορήσουν τους γονείς;; Προχθές, το πιτμπουλ που είχε μάθει με τους ανθρώπους, τσαλάκωσε το πρόσωπο του κοριτσιού που έλεγε τα κάλαντα και δεν μπορούσαν να βγάλουν το παιδάκι από τα σαγόνια του. Ποσώ δε μάλλον ένα άγριο ζώο που ξαφνικά βρίσκεται ελεύθερο. Η θανάτωση τους ήταν μονόδρομος.

Όσο για το παραμύθι ότι φυλακίζονται τα ζώα, οι υπεύθυνοι έχουν εξηγήσει ότι τα ζώα που βλέπουμε έχουν γεννηθεί σε ζωολογικούς κήπους και δεν τα απήγαγαν από τη σαβάνα. Στο κάτω κάτω της γραφής, στους ζωολογικούς κήπους και στα πάρκα, τα ζώα σίγουρα σώζονται.

Άντε τώρα να το καταλάβουν αυτό τα φασιστάκια που δεν τους έφτανε η διαμαρτυρία αλλά προσπάθησαν να εμποδίσουν και τους επισκέπτες.

Καλώς ήλθες 2019 μου, ελπίζω να μη μας φέρεις άλλη Μάνδρα, άλλο Μάτι και να στάξεις λίγο μυαλό, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα μυαλά των ανθρώπων. 

Είσαι εκλογικό έτος άλλωστε…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια