Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


Πίστευα πως μετά το καλοκαίρι  του 2015, ότι χειρότερο είχα δει σε διαπραγμάτευση το είδα. 3 χρόνια αργότερα υπήρξε και ακόμα χειρότερο.

Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και των Σκοπίων έγιναν παγκοσμίως ρεζίλι γιατί έκαναν μια συμφωνία που και οι Έλληνες και οι Σκοπιανοί δεν τη γουστάρουν !

Εδώ είμαστε βαλκάνια αδερφέ. Και στο δικό μας δημοψήφισμα το 2015 και στο δικό τους τώρα, όταν οι λαοί βλέπουν τους ξένους να παρελαύνουν ένας ένας και να τους λένε τι να ψηφίσουν, κάνουν τα ανάποδα.

Και τι κατάλαβε ο Τσίπρας με τον μέγα επιλυτή διαφορών Κοτζιά; Έκανε μια συμφωνία που από τη Λαμία και πάνω, του υπόσχεται πανωλεθρία. Μέχρι και οι Σκοπιανοί ρεζίλι έκαναν τους δικούς μας καθώς ακόμα και αυτή την επωφελή για αυτούς συμφωνία, την αποδοκίμασαν.

Ένα σαφές μήνυμα του σκοπιανού δημοψηφίσματος είναι πως οι γείτονες σαφώς και έχουν βαθύ αλυτρωτισμό. Αλλιώς θα πανηγύριζαν ήδη και θα έτρεχαν στις κάλπες μήπως αλλάξουμε γνώμη. Όταν τους δίνεις γλώσσα και εθνικότητα και τους έχεις στο «Βόρεια Μακεδονία» που αύριο το βόρεια μπορεί να ξεχαστεί και δεν τους αρέσει, πάει να πει πως η απειλή υφίσταται και δεν είναι στη φαντασία των εγχώριων συνομωσιολόγων.

Το τι θα γίνει στη συνέχεια, προβλέπω να είναι ότι και στην Ελλάδα το 2015. Θα πουν ότι εντάξει, δεν είναι ακριβώς τόσοι οι ψηφοφόροι μια και 400.000 είναι απλές εγγραφές, θα πουν ότι έλα μωρέ τώρα, και το 15% που λείπει, όχι να ψήφιζε μαζικά, πάλι ναι έβγαινε και αν μερικοί βουλευτές έχουν  αντιρρήσεις, θα πάρουν και ένα δωράκι και στην υγειά μας.

Η απάντηση στον Σκοπιανό Συνταγματολόγο, Πάνο Καμμένο που παραθέτει και τους  νόμους ως ο Ραδάμανθυς των Σκοπιών, είναι πως την ιστορία κύριε Πάνο μας τη γράφουν οι παρόντες. Και στη Δημοκρατία αποφασίζουν οι παρόντες. Δεν νομίζω πως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι Γερμανοί και Αμερικάνοι θα αποθαρρυνθούν ιδιαίτερα.

Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση μας, η επαναστατική, η αριστερή, η ριζοσπαστική, υπάκουσε πειθήνια μπας και πάρει παράταση χρόνου, έκανε μια συμφωνία, επιζήμια, που δεν τη θέλουν οι λαοί και έγινε ρεζίλι.

Κρίμα τα πανηγύρια και τα γλέντια.

Η προπαγάνδα ήδη ξεκίνησε. Οι Αμερικανοί χαιρέτησαν το 92% και σε λίγο θα ξεχάσουμε την αποχή.

Η Πόλις Εάλω…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια