Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ…


Δική σου είναι η Ακρόπολη και την κλείνεις;

Εσυ έφτιαξες τον Παρθενώνα και απαγορεύεις την είσοδο;

-         Μα, η σύμβαση μου…

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΒΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ !

Δεν είναι δυνατόν να έρχονται άνθρωποι από την Ιαπωνία και από όλα τα μέρη του κόσμου να δουν τον Παρθενώνα και εσυ να τους κλείνεις το δρόμο!

Από πού και ως που;
Θέλεις να διαμαρτυρηθείς;
Βεβαίως, να πας στο σύνταγμα, στη βουλή απέξω, στα πολιτικά γραφεία αυτών που σε διόρισαν, να φωνάξεις και αν εχεις δίκιο να δικαιωθείς!

Γιατί ξεφτιλίζεις την Ελλάδα;

Γιατί προσβάλλεις τον μέσο πολίτη;

Ποιος είσαι ρε τύπε που θα απαγορεύσεις την ελεύθερη πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους της  Ελλάδας;

Γιατί σε μια περίοδο τόσο δύσκολη, στερείς έσοδα και καλή διαφήμιση που τη χρειαζόμαστε;

Β - ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ…

Εσυ γιατί κλείνεις τα λιμάνια;

Δικά σου είναι;

Δική σου είναι η θάλασσα;

Πως αποκλείεις την πρόσβαση των τουριστών;

Γιατί στερείς από τον συνάνθρωπο σου το οικονομικό όφελος από την τουριστική δραστηριότητα;

Βέβαια εκει στο ΠΑΜΕ, ΦΥΓΕ, ΕΛΑ και οπου φυσα ο άνεμος, αν παει κάτι να γίνει σε αυτή τη χώρα είναι οι πρώτοι που θα είναι εναντίον της Ελλάδας!

Βάση ποιας λογικής η διαμαρτυρία πρέπει να είναι βασανιστήριο των υπολοίπων;

Από πού και ως που, με την ανοχή του κράτους, μερικοί τύποι αδιαφορούν για το κοινωνικό σύνολο και ξεφτιλίζουν ολόκληρη χώρα για τα συμφέροντα τους;

Ρώτησαν λεει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης του Σεσίδη. Σπαράζει η καρδιά μου καθώς ο λαϊκός ήρωας, που  αντάλλαζε πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς γιατί πήγε να κλέψει χρηματαποστολή, δεν απολαμβάνει μεγαλοπρεπών τιμών σε πεντάστερο ξενοδοχείο με την περιποίηση βραζιλιάνων χορευτριών.

Εδώ ο κόσμος καίγεται…

Το μόνο που ξέρω είναι πως αν έχουν ένα σχέδιο σκοτεινής συνομωσίας για την εδραίωση μιας χούντας, ή ενός φασιστικού κράτους, είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Σήμερα, στην τράπεζα που βρέθηκα, έπιασαν την κουβέντα οι πελάτες που περίμεναν για να εξυπηρετηθούν και ολοι αυτό έλεγαν.

Να είχαμε χούντα, να έβγαιναν τα τανκς, ( τα άρματα στην κανονική ελληνική ) να βλέπαμε αν θα έκαναν μαγκιές στη Ακρόπολη και στα λιμάνια. Στο κάτω κάτω της γραφής ακόμα και 30 άτομα να απαλλοτριώνονταν που θα έλεγε και ο σύντροφος Κουφοντίνας, θα έλειπαν σε κανέναν;

Με τρομάζει η ιδεα της χούντας γιατί ο κόσμος δεν ξέρει και νομίζει πως όλα τότε ηταν άψογα. Όταν με την ασυδοσία τρομάζεις, αμέσως πάει το μυαλό σου στο άλλο άκρο.
Όμως, ούτε μπορεί να συνεχιστεί αυτό το μπάχαλο, η ασυδοσία, η ανοχή και η ταλαιπωρία ολων μας από μερικούς ηλίθιους στην καλύτερη και επικίνδυνους στη χειρότερη…

Αν κύριοι της «προόδου» ενδιαφέρεστε ώστε να μην ξανάρθει χούντα και φασιστικό καθεστώς στη  χώρα μας, να ξέρετε πως με τις συμπεριφορές σας, μια χαρά, προς τα εκει το πάτε.

Αν εδραιώθηκε για τα καλά ο Καρατζαφέρης στο πολιτικό μας σκηνικό, οφείλεται αποκλειστικά σε σας…



2 Λογομαχιες:

An-Lu είπε...

Δυστυχώς, τιποτα δεν είναι τυχαίο...

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Πολύ καλό! Χαίρομαι που σε "ανακάλυψα"!
Και... ΔΕΝ περιμένω "ανταπόδοση" της επίσκεψης (χαχαχα!)
Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια