Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ


Μου άρεσαν οι αναλύσεις της πλάκας των αθλητικογράφων, στο μουντιάλ που έλεγαν ότι στην τελική οκτάδα είναι περισσότερες οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής, ότι έγινε κόπα αμέρικα το μουντιάλ και αυτό οφείλεται στα πολλά παιχνίδια του τσαμπιονς λιγκ και των πρωταθλημάτων και πρέπει να μειωθούν γιατί κουράζονται λέει οι παίκτες και φαίνεται αυτό στη Νότια Αφρική.

Ας μη χάνουμε τη λογική. Οι παίκτες παίρνουν εκατομμύρια ευρώ ετησίως όποτε και αν κουραστούν με 50-60 παιχνίδια το χρόνο δεν έγινε και τίποτα. Για όνομα του Βούδα!  Όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουμε 350 μέρες το χρόνο και οκτώ και δέκα ώρες, αυτοί τι θα πάθουν δηλαδή με ενενηντάλεπτα;

Αφού ανήκουν στη βιομηχανία του θεάματος και χρυσοπληρώνονται, για αυτό βρίσκονται εκεί. Για να παίζουν για τους βλέπει ο κόσμος. Τι σημαίνει κούραση;
Ας κοιμηθεί να ξεκουραστεί!

Όποιος κουράζεται, ας πάει να γίνει υπάλληλος σουπερμάρκετ με 700 ευρώ το μήνα αφενός για να καταλάβει τι σημαίνει πραγματική κούραση, αφετέρου για να μάθει να εκτιμά αυτά που έχει.  

Τώρα,  στην τετράδα έχουμε τρεις ευρωπαϊκές κουρασμένες κατά τα άλλα ομάδες. Τους Ισπανούς δεν τους χωνεύω λόγω μπάσκετ. Οι Γερμανοί φέτος μας στόλισαν για τα καλά, οι Ολλανδοί είναι λίγο ξενέρωτοι οπότε διαλέγω Ουρουγουάη. 
 
Υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων.



2 Λογομαχιες:

KitsosMitsos είπε...

Παλιά το Μουντιάλ χρησίμευε ως παζάρι για να παίρνουν τις μεταγραφές. Τώρα που το Τσάμπιονς Λιγκ είναι στα σπίτια ολωνών, έχει χάσει την αίγλη του.

VAD είπε...

Ουρουγουάη;Στον κουβά πήγες πάλι:))

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια