Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Suspect

Με έστειλες! Τι με έστειλες δηλαδή, με διέλυσες!
Σε διαβάζω εδώ και δυο χρόνια ( εχεις και τέτοιους ) και αποφεύγω τα αθλητικά σου ( πικραμένε ΑΕΚτζή ) αλλά τα υπόλοιπα τα κοιτάζω. Τα γράμματα από αναγνώστες είναι τα αγαπημένα μου αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι όπως έκανα εγω μπανιστήρι, ετσι τώρα θα κάνουν και οι άλλοι μαζί μου. Ετσι και αλλιώς, φαίνεται ότι δεν εκθέτεις τους αναγνώστες σου οπότε περιμένω την άποψη σου και για τη δική μου ιστορία.

Θυμάσαι έναν αναγνώστη σου που του κατσε μια κατά τα λεγόμενα του πανέμορφη και δεν ήξερε τι να πρωτοαισθανθεί; [ ΣΣ η ιστορία είναι εδώ: http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2010/01/blog-post_18.html  ]

Ακριβώς το ίδιο συνέβη με μένα! Όχι, δεν θέλω να μου πεις τι θα κάνω, εντάξει τα διάβασα αυτά. Είμαστε μαζί εδώ και 10 μέρες. Εκτος από τα χαμουρέματα δεν το εχουμε κάνει ακόμα. Σεξ εννοώ. Κομπλάρω φίλε. Στην αρχή ΟΚ, το πήγα και καλά «μη νομίζεις ότι σε θέλω για το πήδημα» και οι μέρες περνάνε. Στην αρχή το εκτίμησα αλλά τη βλέπω να αρχίζει να αναρωτιέται για το αν λειτουργώ σωστά. Το βλέπω στο βλέμμα της. Ανάβουμε με τα φιλιά, τα χάδια κλπ και μετά την αφήνω με την υγρασία στο χέρι!

Αμα τη δεις ύποπτε θα πάθεις την πλάκα σου. Ένα σώμα λαμπάδα, ένα γλυκύτατο πρόσωπο ενώ εγω ντρέπομαι να γδυθώ μπροστά της. Μιλάμε η κοπέλα θα μπορούσε να εχει όχι μόνο τον Μπραντ Πιτ αλλά τον θεο τον ίδιο! Εγω είμαι χοντρός και εχω τρομερή ανασφάλεια για μένα. Που πάω και τι να κάνω! Τι να κάνω; Να πάρω βιάγκρα ώστε να μη «τον ψάχνω» από το άγχος; Να παω σε ψυχολόγο;

Για να δούμε τι θα μας πεις τώρα.

Θέμης.

= = =
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ
= = =

Φίλε Θέμη,

Αν αρχίσω τις παρηγοριές τύπου «μην αγχώνεσαι», «χαλάρωσε» και «ηρέμησε» - τι ηλίθια κλισέ, οου μαϊ γκαντ – είμαι σίγουρος ότι θα σταματήσεις να με διαβάζεις.

Λοιπόν

Καλώς αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι! Είναι απολύτως φυσιολογικό! Όταν νοιώθεις ότι υπάρχει χαος μεταξύ σας σε ότι αφορά την εμφάνιση και αφου τη θέλεις και σε ενδιαφέρει, ε, άνθρωποι είμαστε, είναι λογικό να σε πιάνει αμοκ, ιδιαίτερα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως το σεξ. Μπορεί τα μαζικά μέσα επιρροής να το εχουν κάνει πασατέμπο αλλά σε κάθε ζευγάρι είναι πολύ πολύ σημαντικό. Αλλιώς δεν πειράζει, ας βγαίνουμε ως φιλαράκια για καφέ.

Να σου θυμήσω κάτι;
Ε;
Αντε, να σου το πω.

Η κοπέλα φιλε Θέμη ΞΕΡΕΙ πως είσαι.

Δεν είσαι ούτε άβαταρ, ούτε φωτογραφία, ούτε σε βλέπει από το φωτοσοπ.

Σε ξέρει.

Θες να το πάμε αντίστροφα;
Εχεις εναλλακτικές; Μπορείς να το αποφύγεις;
Δεν μπορείς.
Επίσης, είναι καλύτερο να μην ολοκληρώσεις το έργο, παρά να σε πει ανίκανο ή ανώμαλο.

Το βιάγκρα δεν είναι λύση αφενός γιατι καλλιεργεί προσδοκίες ( και εξ οσων γνωρίζω μια σχέση μπορεί κάποια στιγμή να βοηθήθηκε αλλά ποτέ δεν στηρίχθηκε και δεν εδραιώθηκε στο χάπι ) αφετέρου γιατί ψυχολογικά θα γεμίσεις με ενοχές. Με το καλημέρα ψέμμα; Θα είσαι τόσο αδύναμος κρίκος, που θα καταφεύγεις πολύ συχνά στη βοήθεια του χαπιού και όταν θα το μάθει ( που θα το μάθει ) θα πέσεις πολύ χαμηλά στα μάτια της.
Ο ψυχολόγος δεν εχει να σου προσφέρει κάτι εκτος από το αν σου περισσεύουν λεφτά για να ξαλαφρώσεις την τσέπη σου. Αν τα εχεις να τα δωσεις σε μενα. Παντως, δεν είσαι ασθενής. Δεν εχεις πρόβλημα.

Είναι απολύτως λογικό μέσα σου παλεύουν η ανδρική τιμή και το άγχος.

Ο καλύτερος δρόμος για μένα είναι να της το πεις.
Ξέρω. Δύσκολο.
Όμως:

  • Αν νομίζεις ότι δεν το εχει καταλάβει είσαι βαθιά νυχτωμένος. Ποτέ μην υποτιμάς το ένστικτο μιας γυναίκας. Εξάλλου, θα της εχεις δείξει τις ανασφάλειες σου με πολλούς τρόπους. Το ξέρει φίλε. Απλως επειδή είναι νωρίς και δεν γνωρίζεστε, μπορεί σήμερα να εχει και μια μικρή επιφύλαξη για τη λειτουργικότητα σου αλλά όπως το πας αύριο θα φαντάζει βεβαιότητα και αν τελικά σε αφήσει να την αγγίξεις θα πρέπει να καταβάλλεις διπλό κόπο.
  • Θα αντιληφθείς αμέσως με τι άτομο εχεις να κάνεις. Θα σε αποπάρει; Θα σε βοηθήσει; Θα ειρωνευθεί; Θα ξενερώσει; Θα σου κάνει μια αγκαλιά; Θα με ρωτήσεις: Μα καλά πρέπει να ταπεινωθώ για να το καταλάβω; Αυτά σενιόρ είναι τα καλύτερα τεστ γνωριμίας του Εσυ. Μοιράσου το να δεις με τι άτομο εχεις να κάνεις.
  • Μη φοβάσαι την αλήθεια. Σκέψου πως όλοι οι προηγούμενοι ήθελαν να κάνουν επίδειξη. Σε σένα ψάχνει κάτι διαφορετικό. Να το δώσεις. Αλλωστε αφου όπως λες χάνεις σε εμφάνιση σίγουρα θα εχει δει και εκτιμήσει άλλα πράγματα σε σενα. Μην κρύβεσαι.
  • Οι γυναίκες είναι περίεργα οντα. Τις πιάνει ένα ρομαντικό-μητρικό και κολακεύονται όταν ενας άνδρας τους μιλάει ετσι. Νοιώθουν μοναδικές. «α, κοίτα πόσο με θέλει, πόσο τον εχω ταράξει,  δεν με βλέπει σαν πουτάνα». Οπότε μόνο κέρδος θα εχεις αν μιλήσεις. Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν θα πεις ψέμματα.
  • Αν ρε φίλε στην τελική ξενερώσει, τότε δεν σου κάνει. Τι δηλαδή, μόνο για τη μαγκιά; Ο άνθρωπος εχει και αδυναμίες. Παράλογο;

Όμως χρειάζεται τρόπος. Ούτε να κάνεις την έξοδο του Μεσολογγίου, ούτε να επιτεθείς αμυνόμενος, ούτε να κλαις σαν παιδάκι. Προετοίμασε τι θα πεις.
Δεν χρειάζεσαι χημεία. Βλακείες. Η χημεία βοηθάει αλλά προσωρινά και μετά θα σου γίνει συνήθεια. Στηρίξου σε σένα, μοιράσου με την κοπέλα σου τα συναισθήματα σου και πρόσεξε την αντίδρασή της.

Ηρεμα, με σοβαρότητα, να ξέρεις τι λες και εννοείται πως δεν πρέπει να της ρίξεις έμμεσα ευθύνες. Τις κάνουμε εμεις οι άντρες κάτι τέτοιες σαχλμάρες από αμηχανία και από στείρο εγωισμό.

Πχ πες ότι «μου φαίνεσαι σαν όνειρο, είμαι συνεπαρμένος, αλλά κομπλάρω. Θέλω τόσο πολύ να σε κάνω να αισθανθείς υπέροχα μαζί μου που αισθάνομαι το χτυποκάρδι του εφήβου και την αγωνία της πρώτης φοράς. Συναισθήματα που είσαι τόσο μοναδική και μου τα ξαναβγάζεις από τότε αλλά από την άλλη δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ και για να μην παρω βιάγκρα ή να μην πιω ένα μπουκάλι ουίσκι ή να μην μου βγει μια νευρικότητα που θα σε ξενερώσει, θέλω να μοιραστώ μαζί σου πως αισθάνομαι».

Κάτι ανάλογο καλό είναι.

Ελπίζω να εχεις θετική εξέλιξη φίλε Θέμη.

Καλη Δύναμη και …καλή διείσδυση!

Υγ1. Μακάρι φίλε μου, αυτά να είναι και τα μοναδικά προβλήματα στη ζωη σου….
Υγ2. Κλασικό αλλά πιάνει πάντα: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ. Πολύ ωρα. Να ζεσταθείς και εσυ…
Υγ3. Τι άλλο θα ερωτηθώ οου τζίζους!



2 Λογομαχιες:

chrissa είπε...

Καλημέρα ύποπτε...Εφόσον δίνεις λογικές συμβουλές ,που βασίζονται στην ειλικρίνεια, γιατί να μη σε δουν οι αναγνώστες σου και ως δρ Ρουθ?

Μια αντικειμενική ματιά πάντα είναι προτιμότερη από κάποιον κοντινό μας άνθρωπο ο οποίος για τους δικούς του λόγους θα μεροληπτεί...

Σε χαιρετώ!

tzonakos είπε...

Σωστός.
Αχρείαστος να εισαι, ποτέ δεν ξέρεις πότε κάποιος μπορεί να σου πει δυό σωστές κουβέντες.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια