Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ


Το υφος της κυβέρνησης Παπανδρέου αν μη τι άλλο είναι θετικό και εχει δώσει μια νότα αισιοδοξίας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Ισως τελικά θα πρέπει να κάνουμε ένα άγαλμα στον Καραμανλή για τις πρόωρες εκλογές.
Το θέμα που προέκυψε με τον Ανδρέα Κουτούπη μου αφήνει μια τεράστια απορία. Δεν μπορώ να καταλάβω τις διαμαρτυρίες και ισα ισα χαίρομαι για το θέμα.

Όταν κατατίθενται χιλιάδες βιογραφικά, είναι εντελώς λογικό να υπάρχει και μια καθυστέρηση στην αξιολόγηση. Ανθρώπους υπεύθυνους για σημαντικά πόστα του κρατικού μηχανισμού ψάχνεις και όχι μπύρες ούτε αγκινάρες.

Η αξιολόγηση του Κουτούπη έγινε με βάση το βιογραφικό του σημείωμα. Μπορεί τώρα κανείς να ισχυριστεί ότι υπάρχει βίσμα; Αν ηταν ετσι, οι γραμματείς θα είχαν επιλεγεί σε μια εβδομάδα.

Το γεγονός ότι ο ιδιος έγραφε παπαριές καμαρωτές στο facebook, μπορεί να του δίνει τη χαρά της δημοκρατικής άποψης αλλά το πλήρωσε. Καλώς έγινε ότι έγινε. Επελέχθη ενας άνθρωπος λόγω των προσόντων του και μόλις έγιναν γνωστές οι απόψεις του, μας τελείωσε. Θα μου πεις, μα καλα, δεν μπορούσαν να τον είχαν ψάξει καλύτερα;

Σύμφωνοι.

Πάντα όμως υπάρχει και ο αντίλογος. Άλλος θα έλεγε για την κατασκοπεία που γίνεται στο facebook και άλλος ότι «ελα μωρέ τώρα για να βάλουν τα δικά τους παιδιά γίνεται η ιστορία».

Επειδη το άκουσα κατά κόρον, θέλω να το σχολιάσω. Το ευφυολόγημα με τα προσωπικά δεδομένα και ότι δεν είναι σωστό να ψάχνουμε στο facebook τι φρούτο είναι κάποιος. Το προσωπικό δεδομένο είναι αυτό που λέει η λέξη: Προσωπικό. Όταν δημοσιοποιείς μια άποψη σε 100 – 200 – 500 ( ανάλογα με πόσους εχεις στο δίκτυο σου ) για τι είδους προσωπικό μιλάμε;

Είναι άλλο πράγμα να ερθω να ψάξω τη φορολογική σου δήλωση, την περιουσία σου και το σταθερό σου τηλέφωνο χωρίς την άδεια σου και άλλο πράγμα να τα βγάζεις φόρα παρτίδα να μου ζητάς το λόγο γιατί τα σχολιάζω ή τα κρίνω.

Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κύριε Κουτούπη επέλεξαν εσενα για να βοηθήσεις τη χώρα σου. Αλλά ησουν και εσυ της νοοτροπίας ( όπως το κόμμα σου που μάγεψε με τη διακυβέρνηση του ) «να κονομήσουμε», κάτσε σπίτι σου να παίζεις στοίχημα. Σου εύχομαι να τα κονομήσεις μεν αλλά μακριά από το δημόσιο χρήμα.




0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια