Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2007

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Είτε τις δέχεται κανείς είτε όχι, δεν παύουν να έχουν την πλάκα τους και να γοητεύουν. Κάνω μια μικρή αναφορά στις πιο ξεχωριστές από αυτές:

1. ο τάφος που κυβερνά τον πλανήτη. Το πέτρινο κτίριο του πανεπιστημίου του yale που τα καλύτερα στελέχη του μυούνται στην αδελφότητα skull and bones. Επιφανή μέλη είναι οι μπους, επιχειρηματίες, λεφτάδες και τα καλύτερα μυαλά του πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του observer που κατ εξαίρεση του επετράπη η είσοδος, η αδελφότητα εξουσιάζει τον πλανήτη

2. 11-09-2001. η ημερομηνία επίθεσης στους πύργους. Οι εβραίοι που δεν πήγαν εκείνη τη μέρα στα γραφεία τους, τα πολύ περισσότερα θύματα από ότι κανονικα θα υπήρχαν αν εργάζονταν όλοι, το σήμα που καταγράφηκε από ραδιοερασιτέχνες και στάλθηκε προς το αεροπλάνο που είχε αυτόματο πιλότο, τα εκρηκτικά που είχαν βάλει στους πύργους, τα ίχνη του αεροπλάνου που υποτίθεται πως χτύπησαν το πεντάγωνο και δεν βρέθηκαν ποτέ ούτε φυσικά κανένα πτώμα από τους 51 επιβάτες του και τέλος 6 μέρες πριν την επίθεση οι μετοχές των εμπλεκόμενων εταιρειών είχαν πρωταγωνιστήσει στην πιο σημαντική παραβίαση των κανόνων εμπιστευτικής πληροφόρησης που έγινε ποτέ. Φυσικά και το FBI έκλεισε στα γρήγορα αυτή την υπόθεση…

3. σινούκ. Ακόμα περιμένουμε το επίσημο πόρισμα. Φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει η ανέλκυση του ελικοπτέρου. Καταρρίφθηκε; Σαμποτάζ; ΚαΠΟΤΕ θα μάθουμε…

4. φάλκον. 1999. θάνατος γιάννου κρανιδιώτη. Αιτία: «απότομη βύθιση», απότομη αλλαγή πίεσης και θεός σχωρεστους…

5. κουρσκ. Ισχυρή έκρηξη που διέλυσε το καλύτερο πυρηνικό ρωσικό υποβρύχιο. Δεν εχει επιβεβαιωθεί η φήμη ότι το χτύπησαν οι αμερικάνοι. Αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι πως παρακολουθούσαν διακριτικά την άσκηση.

6. τσουνάμι. Αποτέλεσμα πυρηνικής δοκιμής;

7. ριο αντίρριο. Φλεγόμενη ουχι βάτος αλλά καλωδίωση. Επίσημα λόγω κεραυνού. Εκείνη τη μέρα όμως ήταν χαρά θεού. Οι κάτοικοι μιλάνε για ακτίνες λεϊζερ.

8. γιασερ αραφάτ. Στο ιατρικό ανακοινωθέν δεν αναγράφεται από τι πέθανε. Οι παλαιστίνιοι μιλάνε για την μοσάντ

9. τζον κενεντι. Καποιος τζακ ρουμπι και καποιος οσβαλντ. Ερωτηματικα πολλα και η θεωρια ότι τον εφαγε η μαφια με τη συνεργασια της Σια και παρτον κατω.

10. ελληνικη δικτατορια 1967-1974. με τις ευλογιες και τη χορηγια της Σια

11. 17Ν. μοσαντ και σια σε ένα ματς για γερα νευρα και πολλα θυματα που μολις ολοκληρωθηκε ο κυκλος της οργανωσης, τα μελη της συνεληφθησαν τοσο δυσκολα οσο το να βαλεις ένα ποτηρι νερο από τη βρυση.

πρόσθεσε και εσυ τη δική σου θεωρία συνωμοσίας. Μπορείς…!



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια