Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

ΠΕΡΙ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ

  

Πω πω, εξοργίστηκε λέει ο πρωθυπουργός, ηθικοπλαστικά κηρύγματα τα μέσα μαζικής επιρροής, να διακόψουμε τα πρωταθλήματα λένε άλλοι. Ε και;

Σάμπως θα αλλάξει τίποτα;

Απλώς θα κάνουμε επετειακά αφιερώματα και για να ξεπλύνουμε τη ντροπή μας θα καταθέτουμε στεφάνια με σταγονομετρημένα δάκρυα.

Δεν υπάρχει λόγος να ανακαλύψουμε το πήγαινε – έλα στον Κένταυρο 8 σε πέντε δευτερόλεπτα. Αυτά τα θέματα έχουν λυθεί.

Στην Αμερική όταν έπρεπε να συνθέσουν ετερόκλητους ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης, όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά έφτιαξαν το καλύτερο κράτος του κόσμου.

Ο λόγος είναι ότι στηρίχθηκαν σε ένα απλό δόγμα.

LAW AND ORDER.

Αν το κάνουμε, σωζόμαστε. Αλλιώς να χαμε να λέγαμε.

Θα μου πεις, ωραία ρε μεγάλε και να τι κάνουμε συγκεκριμένα;

1.   Όποιος αλλοδαπός συλληφθεί για χουλιγκανικά επεισόδια, λήψη DNA και άμεση απέλαση. Με την παράγραφο με τα ψιλά γράμματα πως αν ξανασυλληφθεί στην Ελλάδα, θα γίνει δωρητής οργάνων.

2.   Όποιος ημεδαπός συλληφθεί, κατευθείαν χωρίς δικαστήριο, 3 μήνες στη φυλακή. Αν ξαναπιαστεί, ως υπότροπος, 5 χρόνια.

Αυτό που γίνεται τώρα, να τους αφήνουν αμέσως ελεύθερους, να ορίζεται μια δίκη στην οποία πιάνουν οι δικοί τους την αίθουσα από νωρίς και μόλις προσέρχεται ο αστυνομικός ως μάρτυρας να του κουνάνε το μεσαίο δάκτυλο και να του φωνάζουν τη διεύθυνση του και το σχολείο που πάει το παιδί του, ε, τι να κάνει ο άνθρωπος λέει ότι δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, μάλλον όχι, οπότε η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος.

Αν πρέπει να γίνει δίκη, ο αστυνομικός να καταθέτει υπό καθεστώς προστασίας μαρτύρων. Ούτε να φαίνεται, ούτε να ξέρουν το όνομα του.

Όλα αυτά που διαβάζω περί λεσχών φιλάθλων είναι μια αποτυχία. Δεν έχουν κανένα νόημα. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει είναι πως θα υπάρχει ένας επίσημος σύνδεσμος οπαδών και τις ζημιές που γίνονται σε δημόσια περιουσία, θα τις χρεώνεται.

Επίσης θα πρέπει να μαζευτούν και οι εφημερίδες του χώρου. Άρθρα ανυπόγραφα θα πρέπει να απαγορεύονται. Όλοι οι δημοσιογράφοι σε μισθολόγιο και ασφαλισμένοι και τα κείμενα τους με το όνομα τους από κάτω.

Στην αλητεία, η συντεταγμένη πολιτεία δεν μπορεί να απαντήσει με χαρταετό αλλά με αυστηρή καταστολή. Όλα όσα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είναι γιατί η αίσθηση της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας, δημιουργεί τερατώδεις ζούγκλες.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια