Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ

 

Μπορεί να ακούστηκε σκληρό όταν το είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά όπως εξελίχθηκε ίσως τελικά καλύτερα που έφυγε ο Γιώργος Λυγγερίδης. Και για αυτόν και για τους οικείους του. Πως θα ζούσε με ένα πόδι και με έναν εγκέφαλο σε αμφίβολη κατάσταση;

Όμως αυτός ο θάνατος δεν πρέπει να πάει και αυτός χαμένος. Δεν πρέπει να μνημονεύεται μαζί με τον Άλκη και τον Μιχάλη σε μια ψυχρή λίστα.

Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία για την κυβέρνηση και για την κοινωνία μας, να πάρουμε μια απόφαση και να τελειώνουμε με τα καφριλίκια.

Επειδή παιδεία και οικογένεια δεν υπάρχουν για αξίες και αρχές, ο μόνος δρόμος είναι η καταστολή. Πρέπει να τελειώνουμε με την ασυλία των Ρομά, των αναρχομπάχαλων, των αλβανών μαφιόζων, των εφηβικών συμμοριών που έχουν πρότυπα τους τράπερς και  των γηπεδοαλητών.

Law and order.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, να προστατεύονται μονίμως οι παραβατικές  μειοψηφίες και να αφήνονται στο έλεος του Θεού η πλειοψηφία και οι νοικοκυραίοι. Καλά τα επιδόματα και οι επιτυχίες της χώρας μας σε οικονομικό επίπεδο αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Η κυβέρνηση έχει ολόχρυση ευκαιρία καθώς η πολιτική κάλυψη των αριστερών δεν έχει την ίδια ισχύ και κυρίως η κοινωνία θέλει την ασφάλεια.

Αν και τώρα αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ πετάξουμε χαρταετό, το επόμενο στάδιο είναι η αυτοδικία. Αναγκαστικά ο κοσμάκης θα αναζητήσει τρόπους αυτοπροστασίας. Ένας πατέρας που θα αισθανθεί πως το παιδί του σκοτώθηκε άδικα με τις κρατικές υπηρεσίες να παρακολουθούν όπως η μολόχα το ραφάλ, στην απελπισία του θα σηκώσει όπλο.

Ένας πολίτης που θα κάνει τη βόλτα του για του την πέσει μια συμμορία. Ένας άνθρωπος που θα δεχθεί ένα πέσιμο για το τι ομάδα είναι.

Μια μητέρα που θα κινδυνεύσει με  το παιδί της γιατί θα δεχθεί ληστεία με απόπειρα βιασμού.

Ένας φοιτητής που μπορεί να φάει μια φωτοβολίδα ή μια μολότοβ στην καρωτίδα επειδή βρέθηκε σε λάθος σημείο σε λάθος στιγμή.

Το «μην πειράξουμε τα παιδιά» με τόσα θύματα, δεν στέκει πια. Όχι απλώς να τα πειράξουμε αλλά εφόσον απειλούν τον τρόπο ζωής μας, να τους πάρουμε και τα κεφάλια και αργήσαμε κιόλας!

Πολλά ανεχθήκαμε, ο κατάλογος των θυμάτων γεμίζει επικίνδυνα και αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο πια.

ΦΤΑΝΕΙ !

LAW AND ORDER.

Οι αλλοδαποί που εγκληματούν, με συνοπτικές διαδικασίες να απελαύνονται και οι ιθαγενείς να μπαίνουν μέσα για τα καλά. Δεν μπορεί κύριοι της κυβέρνησης να επικαλείστε ακόμα τον νόμο Παρασκευόπουλου. Κυβερνάτε 5 χρόνια, αλλάξτε τον !

Ο μέσος άνθρωπος ανέχεται, ανέχεται, ανέχεται αλλά καμιά φορά γυρνάει η βίδα και μετά όποιον πάρει ο χάρος. Είδες τι έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Τσεχία. Και μη μου πεις ότι ο τύπος ήταν τρελός. Δεν χρειάζεται, θα συμφωνήσω εκ των προτέρων. Όμως δημιουργεί παράδειγμα και προηγούμενο.

Η κυβέρνηση παίζει μπάλα μόνη της και ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η αλητεία έφτασε στο απροχώρητο και πρέπει να πάρει μια απάντηση.

Η απάντηση προφανώς και καταλαβαίνεις πως δεν είναι ούτε λουλούδια ούτε σοκοφρέτες.

 

Υγ. Και όχι, το θέμα μας δεν είναι αν οι gay θα μπορούν να παραγγέλνουν παιδιά. Ναι, και ας σε πειράζει η λέξη, αυτή είναι : Παραγγέλνουν. Το θέμα μας είναι η ασφάλεια και να μην απειλείται ο τρόπος ζωής μας.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια