Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

 

Η Σημαία μας είναι ιερό σύμβολο.

Για αυτήν έχουν πεθάνει εκατομμύρια άνθρωποι και όσο και αν δεν αρέσει στην αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα, τα σύμβολα του Έθνους δεν τα αγγίζουμε. Για να φτάσει η Ελλάδα, μια κουτσουλιά του πλανήτη, να έχει σήμερα Εθνική και κρατική οντότητα, είναι γιατί είμαστε απόγονοι Μαρτύρων.

Οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν είτε από την οικογένεια τους, είτε από το σχολείο και να μην κάνουν αφελείς σαχλαμάρες στα κοινωνικά δίκτυα με την Σημαία.

Στην Ελληνική Σημαία:

·        Δεν βάζουμε τις φάτσες μας

·        Δεν γράφουμε φράσεις ή συνθήματα

·        Δεν βάζουμε την γενέτειρα μας

·        Δεν υπογράφουμε

·        Δεν κάνουμε γραφικά και σκίτσα

Αυτό είναι αντιποίηση Εθνικού Συμβόλου και σωστά διώκεται.

Φυσικά και στην τέχνη υπάρχουν όρια.

Αν για παράδειγμα είμαι γραφίστας. Δικαιούμαι στο όνομα της τέχνης να χαρίσω ένα σκίτσο ή έναν πίνακα σε κάποιον που έχασε τον πατέρα του από καρκίνο, απεικονίζοντας τον άνθρωπο του σε τελικό στάδιο παραμορφωμένο;;;

Φρίκαρες;

Αυτό ήθελα!

Δεν είναι θέμα λογοκρισίας αλλά μιας λεξούλας που την έχουμε κάνει σουρωτήρι.

Είναι θέμα ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

Όχι, η Ελληνική Σημαία δεν μπορεί να είναι ούτε ροζουλί, ούτε κουρελόπανο, ούτε μουσαμάς.

Αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει κάτι με ένα κοινωνικό μήνυμα, έχει χιλιάδες τρόπους να συνθέσει σε ένα ύφασμα, σε ένα φιλμ, σε μια εικόνα και να αφήσει τις δικαιολογίες περί υψηλής τέχνης που δεν καταλαβαίνουμε.

Στην πραγματικότητα το κάνει για να προκαλέσει με αποτέλεσμα τη δωρεάν διαφήμιση και την εύκολη θυματοποίηση.

Βέβαια αυτά είναι τα καλά των δημοκρατικών χριστιανικών κρατών του δυτικού πολιτισμού. Ο καθένας κάνει ότι να ναι, ότι κουβαλάει στο ομιχλώδες του μυαλού του και μετά το παίζει και καλλιτέχνης που φιμώνεται.

Δεν έχω δει κανέναν όμως να κάνει τον καλλιτέχνη και τον οραματιστή με το κοράνι, τον Αλλάχ και τις σημαίες των μουσουλμανικών κρατών. Αυτοί δεν αστειεύονται.

Κόβουν λαιμούς.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια