Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

 

Τι ωραίοι είναι αυτοί στον Σύριζα ρε !

Όταν έκαναν δημοψήφισμα παίζοντας την Ελλάδα μας στα ζάρια ήταν καλά.

Όταν λέει ο Κασσελάκης να κάνει δημοψήφισμα, το βρίσκουν καταστροφικό!

Χαίρομαι για το συριζομπάχαλο γιατί δεν τους συγχωρώ που πήγαν να καταστρέψουν την πατρίδα μας ως κυβέρνηση. Ως αντιπολίτευση ήταν μόνο τοξικοί. Δεν προσέφεραν τίποτα.

Για αυτό και ο κόσμος ήθελε κάτι τελείως καινούριο που δεν κυβέρνησε και δεν αντιπολιτεύθηκε. Επέλεξε τον Στέφανο που προσωπικά πιστεύω πως θα είναι καλύτερος από όλους αυτούς. Και γιατί έζησε σε ένα σοβαρό και προηγμένο κράτος και γιατί έβγαλε και διαχειρίστηκε πολλά χρήματα. Άρα θα διαθέτει στοιχειωδώς κοινή λογική που μας είναι απαραίτητη στην Ελλάδα για να ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα. Αρκετά πια με τους σαλτιμπάγκους, τους σαλταπήδες, τους περίεργους και τους ότι να ναι.

Οι Συριζαίοι έχουν φερθεί πολύ άσχημα στον Στέφανο Κασσελάκη που προσωπικά με ενοχλεί. Δεν αναφέρομαι στον κοσμάκη που ψήφισε αλλά στα «μεγαλοστελέχη».

Δεν τον έχουν αφήσει να πάρει μια ανάσα. Να δείξει τι μπορεί να κάνει. Από την αρχή σχεδόν τον πυροβολούν.

Που είναι η Δημοκρατία τους;

Δεν σέβονται την ψήφο του κόσμου;

Το ακόμα πιο προκλητικό είναι πως οι περισσότεροι από δαύτους, απορρίφθηκαν από τον κόσμο στις εκλογές! Δεν φτάνει δηλαδή που είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ( γιατί αυτή είναι η αλήθεια )  αντί να το βουλώσουν, δημιουργούν θόρυβο στα κανάλια ενώ η κοινωνία ξεκάθαρα τους αποδοκίμασε.

Και στην υποψηφιότητα τους και στις απόψεις τους πριν από τις εσωκομματικές εκλογές.

Στέφανε Κασσελάκη, μη φοβάσαι. Ξήλωσε τους. Όποιος φύγει, απλώς θα έχει την τύχη του Στρατούλη και του Λαφαζάνη. Υπουργάρες που έφυγαν και είναι στα αζήτητα. Όλοι είδαμε τα βίντεο από την κεντρική επιτροπή. Αλήθειες τους είπε και τον έκραζαν. Ούτε το δικαίωμα να μιλήσει στην ΚΕ του κόμματος δεν του αναγνωρίζουν! Αν αυτό δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι;;; Οι κατά τα άλλα προοδευτικοί δημοκράτες και αντίφα!

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που είπε ο Τσακαλώτος. Υπάρχει λέει κενό ανάμεσα στο ΚΚΕ και στο ΠΑΣΟΚ και όσοι φύγουν εκεί πρέπει να πάνε. Απορώ. Ζήλεψε την τύχη του Κουβέλη και του Βαρουφάκη;

Ο Γιούκλιντ δεν έχει καταλάβει ότι το κοινωνικό σύνολο έχει μετατοπιστεί προς τα Δεξιά γιατί απέρριψε τις ιδέες της Αριστεράς. Έδωσε στον Κυριάκο κυριαρχία, έβαλε στη βουλή τρία κόμματα παραπλήσιων ιδεών και έδωσε και μια ανοχή στη Ζωή γιατί το γύρισε στις καρδούλες και ήδη μετράει μείον δύο βουλευτές .

Όπως και στις Εθνικές εκλογές, ο θόρυβος στα κανάλια και η άποψη της κοινωνίας είναι αντιστρόφως ανάλογες.

Ξήλωσε τους Στέφανε !

Σιγά τα πολιτικά κεφάλαια, ο Βίτσας, ο Δρίτσας, ο Σκουρλέτης και το κακό συναπάντημα!

Αρκετά τους χρυσοπλήρωσε η χώρα μας και χρυσοβολεύτηκαν τόσα χρόνια όλοι αυτοί, χωρίς την παραμικρή προσφορά στην πατρίδα μας.

Φτάνει.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια