Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΚΟΙΝΩΝΗΣΑ

Πολύς λόγος έγινε στα δίκτυα και στα ΜΜΕ.

Δεν με ενδιαφέρει.

Πριν από λίγες  ημέρες κοινώνησα. Προφανώς δεν κόλλησα τίποτα και είμαι μια χαρά.

Χάρηκα πάρα πολύ για την τάξη που υπήρχε στην Εκκλησία. Αυτή που προέτρεψαν οι ιερείς και αυτή που τήρησαν οι πολίτες. Όχι ότι την έβρισκα απαραίτητη αλλά μου άρεσε ως εικόνα.

Κατανυκτικά, πολιτισμένα, μυστικά και ήσυχα.

Δεν πάνε να λένε ότι θέλουν.

Είναι γνωστό ότι η αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα παθαίνει έμφραγμα για οτιδήποτε αφορά την πατρίδα, τη σημαία, την ορθοδοξία, την οικογένεια, την Ελλάδα.

Μας λένε ρατσιστές, φασίστες, χριστιανοταλιμπάν, οπισθοδρομικούς. Ας λένε ότι θέλουν. Σε κάθε ιστορική περίοδο, εμείς σηκώσαμε το βάρος, εμείς δημιουργήσαμε θαυμαστά Έπη για τον Ελληνισμό, εμείς θυσιαστήκαμε για να μπορούν και αυτοί να απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων μας.

Με αφορμή τον κορωνοϊό είδαμε το μίσος απέναντι στην Εκκλησία, απέναντι στη Θεία Κοινωνία – θέμα που έχει λυθεί από την εποχή της Σπιναλόγκα – το μίσος απέναντι στο Πάσχα. Και η Εκκλησία σωστά υπάκουσε στο κράτος οπότε το «επιχείρημα» των χριστιανοταλιμπάν της θεοκρατίας έγινε σκόνη.

Οι Εκκλησίες μας την Τρίτη το βράδυ ήταν γεμάτες. Απλώς αυτός ο κόσμος δεν κάνει θόρυβο στα δίκτυα και δεν αντιπροσωπεύεται στα ΜΜΕ.

Δυστυχώς υπάρχουν και παραπλανημένοι   συμπολίτες μας που σε κάτι θέλουν να πιστεύουν αλλά τα ναζιστικά ποτάμια εθνικιστών, οδηγούν στον ωκεανό του μίσους.

Το σκοτάδι δεν θα σκεπάσει την ημέρα.

Ο ήλιος δεν παθαίνει τίποτα επειδή δεν αντέχει να τον δει η νυχτερίδα.

ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια