Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ VS ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ


Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Κανάκη για το ξεκατίνιασμα και την κόντρα που δημιούργησε με τον κ. Αρναούτογλου, για να κάνουμε χάζι, να περνά η ώρα.

Η αλήθεια είναι πως ο Κανάκης είναι πιο δημοφιλής από τον Γρηγόρη. Όλοι έχουμε ξεκαρδιστεί στα γέλια με τους Αμαν, τους Ράδιο Αρβύλα και όπως πάντα η ευφυής σάτιρα κερδίζει την politically correct παρουσίαση εκπομπών.

Επειδή όμως έχω πολύ ψηλά μέσα το αίσθημα του Δικαίου, σε αυτή τη διαμάχη υποστηρίζω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Κανάκης ( γιατί αυτός είναι οι Ράδιο Αρβύλα -  οι άλλοι είναι συμπαθητικοί διακοσμητικοί ) λόγω της πολύ μεγάλης καριέρας και της τρομερής δημοφιλίας, δυστυχώς έχασε το μέτρο. Το καταλαβαίνω. Είναι πραγματικά τρομερά δύσκολο να μη γεμίσεις με έπαρση και αλαζονεία με τέτοια αναγνωρισιμότητα, με τόσα χρόνια πορείας, διασημότητας, πλούτου και διακρίσεων.
Δεν ξέρουμε γιατί έφυγαν από τον ΑΝΤ1. Με τον ΣΚΑΙ δεν καταλάβαμε τι έγινε. Πήγαν στο youtube. Βγαίνει ο Κανάκης και κράζει τον Αρναούτογλου ότι του αντέγραψε την εκπομπή. Το ότι τα τελευταία χρόνια μαλώνει με πολύ κόσμο, αυτό ίσως θα πρέπει να το συζητήσει με τον εαυτό του.

Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς επινόησε ο Κανάκης;

Το ιπτάμενο αυτοκίνητο;

Την πυρηνική βόμβα από κολοκυθόσπορο;

Το stealth drone που μένει 20 χρόνια στον αέρα και εκτοξεύει αυτοσχέδιους S400;;

Ένα οποιοδήποτε κανάλι που θα ήθελε να κάνει μια ζωντανή εκπομπή με τα δεδομένα της εποχής τι θα έκανε;

Συνεντεύξεις με : Skype, viber, τηλέφωνα, τα βιντεάκια και χαβαλέ.

Το Star και το Open δεν ασχολούνται με αυτά, βάζουν ταινίες και ειδικά το Star έχει το υπερόπλο που λέγεται Master Chef. Ο Alpha και το Mega πάνε στην πεπατημένη των επιτυχημένων σειρών του παρελθόντος. O ΣΚΑΙ έχει την ενημέρωση, τις σειρές του και επαναφέρει το απολύτως επιτυχημένο The Voice. Άρα ποιος μένει; Ο ΑΝΤ1. Γιατί; Γιατί έχει τον μοναδικό παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση που μπορεί να υποστηρίξει αυτό το project, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Κοκλώνης κάνει σόου, ο Φερεντίνος τηλεπαιχνίδια, Ο Χατζηνικολάου με τον Ευαγγελάτο ειδήσεις, ο Λιάγκας δεν το χει, οι γυναίκες τον παρεϊστικο χαβαλέ δεν τον πλησιάζουν, άλλοι πιθανοί υποψήφιοι μπορεί να προτίμησαν το σπιτάκι τους, άρα μόνο ο Γρηγόρης μένει.

Η τηλεόραση δεν είναι ανακάλυψη του Κανάκη. Με την ίδια λογική μετά  τον σχωρεμένο τον Θέμο και το ΟΛΑ, δεν θα έπρεπε να επιτραπεί σε καμία άλλη να κάνει εκπομπή με βιντεάκια. Είναι απολύτως φυσιολογικό πολλές εκπομπές να μοιάζουν, να είναι παρόμοιες και να έχουν το ίδιο κοινό.

Επειδή ο Παπαδάκης κάνει την ίδια εκπομπή 40 χρόνια, τι πρέπει να γίνει, να μη βγάλει κανένα άλλο κανάλι πρωινή ενημέρωση;

Επειδή το πρώτο δελτίο ειδήσεων βγήκε από την ΕΡΤ, οι άλλοι δεν θα πρέπει να βγάλουν;

Εκτός βέβαια και αν αυτή η κόντρα δεν είναι εγωισμός αλλά στοχευμένη εμπορική κίνηση.

Αφενός γιατί το Ράδιο Αρβύλα στο youtube δεν σκίζει όπως ίσως θα περίμεναν οι συντελεστές του. Έριξα μια ματιά, και το 1ο live streaming επεισόδιο μάζεψε 860.000 κλιξ ενώ μόλις το 3ο μισό εκατομμύριο παρακάτω!!! Μπήκα στο κανάλι τους και τα είδα. Οπότε θελήσαμε να στήσουμε ένα μπιφ που λένε και οι ράπερς για να γίνει ντόρος. Δεκτό.

Αφετέρου γιατί ο Κανάκης μπορεί να θεωρεί ότι η δραστηριοποίηση του ΑΝΤ1 του κόβει κόσμο που θεωρούσε «δικούς του».

Θεωρώ ότι η επίθεση στον Αρναούτογλου είναι πάρα πολύ άδικη, άστοχη και μικρόψυχη. 

Σε αυτά τα θέματα συντάσσομαι πάντα με τον Πελέ :

Both teams played and the best team won.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια