Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ;;; ΠΡΟΣΤΙΜΟ !


Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αντίθετη άποψη. Ψέματα. Έχω. Καταλαβαίνω όμως ότι πρέπει να συμβιώσουμε και να συνυπάρξουμε. Αλλιώς θα έπρεπε να πάω σε σπηλιά και να σου γράφω από εκεί. Αφού όμως δεν έχει ρεύμα σε σπήλαια  αφού  πολλές δικές μου απόψεις μπορεί να σου φαίνονται εξωφρενικές, αποφάσισα πως δεν έχω πρόβλημα με την αντίθετη άποψη.

Κάποιοι θα είναι Ολυμπιακοί, κάποιοι Παναθηναϊκοί. Κάποιοι Δεξιοί, κάποιοι αριστεροί. Κάποιοι ευσεβείς, κάποιοι άθεοι. Άλλοι πιστεύουν στην προσπάθεια και την αμοιβή και άλλοι πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει 600 δις κάβα για να τα χαρούμε όλοι.

Μέχρι εδώ, καλά.

Όταν όμως υπάρχουν αντιλήψεις οι οποίες επηρεάζουν το κοινωνικό σύνολο, τότε υπάρχει θέμα. Όταν υπάρχουν ψυχοπαρανοϊκές δοξασίες από τις οποίες κινδυνεύει η Δημόσια Υγεία, δεν υπάρχει δημοκρατία.

Πριν από λίγες ημέρες πέθανε ένα παιδάκι γιατί οι γονείς του δεν είχαν κάνει τα εμβόλια.

Δεν μπορούμε να παίζουμε με αυτά τα θέματα. Δεν μπορεί κάθε πυροβολημένος που πιστεύει σε παραμύθια ή σε σενάρια σκοτεινής συνομωσίας, να θέτει τις ζωές μας σε κίνδυνο για πλάκα.

Να γίνει νομοθετική ρύθμιση αύριο που να λέει το εξής :

Όποιοι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα στο σχολείο, αυτόματα συνεπάγεται ότι :

Α) Δεν θα γίνονται δεκτά παρά μόνο όταν εμβολιαστούν. Με ευκρινή τα στοιχεία του παιδιάτρου για να μη γίνει καμιά ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Β) Στους ανεύθυνους γονείς, 2.000 ευρώ πρόστιμο. Όσα δηλαδή και το επίδομα νεογέννητου.

Είμαστε που είμαστε μια χούφτα άνθρωποι, έχουμε δημογραφικό πρόβλημα, βρισκόμαστε υπό εθνολογική αλλοίωση, ε, δεν είναι δυνατόν να βγάζουμε μόνοι μας τα ματάκια μας με δεισιδαιμονίες !

Με τα εμβόλια μεγάλωσαν γενιές και γενιές και η παιδική θνησιμότητα μειώθηκε δραματικά. Δεν μπορεί να υιοθετούμε άκριτα μόδες σαν το «μας ψεκάζουν».

Αν τέτοιου είδους ανθυποκινήματα δεν τα πολεμήσεις με το καλημέρα θα γιγαντωθούν.

Μην το υποτιμάς.

Ο κοσμάκης γουστάρει τα συνομωσιολογικά παραμύθια.

Ο Σώρρας σου θυμίζω, έφτασε να έχει κοντά στα 100.000 μέλη και γραφεία σε όλη την  Ελλάδα πριν αρχίσει – πολύ καθυστερημένα – η δικαιοσύνη να ασχολείται μαζί του…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια