Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ


Έκανα λάθος. Το παραδέχομαι.

Πίστευα πως όταν ένας άνθρωπος είναι πλούσιος,  διάσημος και  θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, μόνο καλό μπορεί να κάνει καθώς δεν μπαίνει για να φάει. Είναι ήδη χορτάτος.

Επειδή σε μια χώρα παρηκμασμένη, αναζητούμε διαρκώς καινούρια πρόσωπα, σκέφτηκα πως καλό είναι να δούμε και κάτι άλλο πέραν τον αποτυχόντων πολιτευτών στις εθνικές εκλογές και επαγγελματιών πολιτικών εν γένει. Αν ήμουν κάτοικος του Μαραθώνα, και εγώ τον Ψινάκη θα ψήφιζα.

Στην αρχή κέρδισε τις εντυπώσεις. Τα δημοτικά συμβούλια έγιναν τηλεοπτικό προϊόν, οι απειλές εναντίον του με σφαίρες – όπως υποστήριζε - τον οδήγησαν στο γραφείο του τότε υπουργού προστασίας του πολίτη, Βασίλη  Κικίλια, αγκαζέ με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ο κόσμος πίστεψε ότι κάτι αλλάζει.

Πέρασαν τα χρόνια και ο Μαραθώνας δεν έγινε Ριβιέρα κατά τις εξαγγελίες του Δημάρχου. Φτάσαμε στην ανείπωτη τραγωδία. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να γίνει Σουπερμαν και να πάρει τη μάνικα ή να φυσήξει και να σβήσει τον πύρινο όλεθρο.

Το ψέμμα που είπε στις κάμερες ότι «κάηκε και το δικό μου και σπίτι και καλύτερα για να μη λένε ότι έβαλα τη φωτιά εγώ» ήταν φρικιαστικό.

Μα καλά, δεν σκέφτηκε ότι μπορεί κάποιος να το έβλεπε;; Πως τόλμησε και το είπε;; Δεν άργησαν να βγουν οι φωτογραφίες με την οικία Ψινάκη άθικτη και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Δεν περίμενα να είναι τόσο απρόσιτος στην ανθρώπινη τραγωδία. Λες και φοβόταν μη λερωθεί το πανάκριβο κοστούμι του και δεν μπήκε στον αχυρώνα. Λες και ο κοσμάκης που καταστράφηκε δεν άξιζε παρηγοριάς και συμπαράστασης. Ακολούθως   δήλωσε πως χρειάζεται επειγόντως διακοπές και δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα γιατί σκοτώθηκε στη δουλειά. Αν βιάζεται υπάρχει και η παραίτηση. Λες και με 99 νεκρούς στην πλάτη θα ξανάβγαινε με περίπατο.

Το χθεσινό που έκανε είναι άνευ προηγουμένου ! Διέκοψε ο αθεόφοβος τον Μαραθώνιο, ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ, για να περάσει το δρόμο με τη συνοδεία του ! Σε μια γιορτή για την Ελλάδα, με 50.000 συμμετοχές από 107 χώρες, σε μια απευθείας σύνδεση από το 490 προ Χριστού στο σήμερα, ένας ….Ψινάκης είπε να κάνει το κομμάτι του λες και βρίσκεται στο super paradise στη Μύκονο.

Όσες συμπάθειες και αν είχε από τη συμμετοχή του στα τηλεοπτικά σόου, θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο αντιπαθής δήμαρχος που πέρασε από τον Μαραθώνα.

Ντροπή μωρή κουλή, ντροπή ! 



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια