Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

MY STYLE ROCKS




Ενίοτε χαζεύω αυτά τα γυναικεία σόου και διαρκώς επιβεβαιώνω αυτό που πιστεύω. 

Οι Ελληνίδες είναι πολύ ωραίες γυναίκες αλλά από στιλ άστα να πάνε. Ή θα είναι τελείως τσουβάλια ή ξέκολα. 

Δεν μπορώ να καταλάβω. Τόσα περιοδικά, τόσο lifestyle, ακόμα δεν έμαθαν; 

Σε ότι αφορά το στιλ των εκπομπών, καταλαβαίνω την τηλεθέαση αλλά αυτές που εκτιμώ είναι αν αυτά που φοράνε στην εκπομπή μπορούν να τα βάλουν και στο δρόμο. Το να  γίνουν πατρινό καρναβάλι για το στιλ, αγγίζει τα όρια του σούργελου. 

Δεν είναι μόνο το σόου όπως και το άλλο με την Καγιά, το shopping star. Βλέπω και στο δρόμο. Δεν είναι κακό ρε κοπέλα μου που έχεις παραπάνω κιλά. Το κολάν τι το θες; Δεν είναι κακό να επιμελείσαι του προσώπου σου. Μέρα μεσημέρι  με μακιγιάζ σαν να πηγαίνεις το βράδυ στον Πλούταρχο, τι το θες;  Είσαι όμορφη και το ξέρεις. Δεν αναδεικνύουμε στην ίδια εμφάνιση και μπούστο και πόδια γιατί μοιάζεις σαν στριπτιζού. Χαμηλοκώλα με εφαρμοστό παντελόνι; Μα που πας;;  Έχεις κοιλίτσα; Δεν πειράζει! Κάλυψε το με ένα ωραίο φόρεμα! Τι το θες το ρημάδι το εφαρμοστό μπλουζάκι;;  Έχεις ωραίο πρόσωπο; Μην το κρύβεις με τα μαλλιά μπροστά! 

Προσωπικά μου αρέσει το έξυπνα σέξι. Ούτε ξέκολο, ούτε ταγάρι. Τα θηλυκά - αθήλυκα   με τα αμπέχωνα, απεριποίητα, είναι αντιαισθητικά. Ούτε εκτιμώ την προστυχιά και τη χυδαιότητα. Είναι θέμα αυτογνωσίας να ξέρεις και τι σώμα έχεις και τι σου πηγαίνει.  Να καλύπτεις τις αδυναμίες σου και να αναδεικνύεις τα καλά σου σημεία. 

Δεν  παρακολουθώ αυτά τα shows επισταμένως αλλά αν τύχει τα χαζεύω. Στο συγκεκριμένο με μπερδεύει η κριτική επιτροπή καθώς άλλες φορές κρίνουν έτσι και άλλες γιουβέτσι. Δεν βλέπω μια ενιαία θέση. Όταν οι κοπέλες είναι πλουμιστές, τους λένε να βγάλουν πράγματα. Όταν είναι απλές, τους λένε να βάλουν. Θα περίμενα επίσης να λειτουργούν πιο διδακτικά για τον κόσμο. Όσο για τις κοπέλες, έχω βαρεθεί να διαλέγουν συνέχεια concept από επιδείξεις μόδας ή το χόλιγουντ. Άσε δε που όλες πάνε στο Λονδίνο. Δηλαδή καμία δεν πάει για καφέ στα Κάτω Πετράλωνα; Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν καπέλα. Με αυτά βγαίνουν έξω; Μου κάνει αρνητική εντύπωση πως δεν χαμογελούν όταν κάνουν πασαρέλα. Λες και πάνε σε κηδεία.  



Επίσης, είναι άλλο πραγμα έχω στιλ και άλλο πράγμα είμαι όμορφη και πετάω έξω πόδι ή στήθος. Για την ομορφιά, υπάρχει το μοντελινγκ ή οι γλάστρες των εκπομπών. Εδώ όμως μιλάμε για στιλ οπότε στη συγκεκριμένη εκπομπή αφενός είναι συγκεχυμένο, αφετέρου άλλες τις κρίνουν έτσι και άλλες αλλιώς. Μια κοπέλα ονόματι Ραμόνα μπορεί να τους κράζει, αλλά την εκτιμώ και για το θάρρος της και γιατί ξέρει τι λέει. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνδρας να μην έχει άποψη για το γυναικείο styling και αυτό το προνόμιο να το έχουν μόνο οι gay ή να έχουν μόνο οι γυναίκες άποψη για τα των ανδρών.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια