Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ


Δημοσιεύθηκε στον ιστο, δεν είδα καμία διάψευση και το επιβεβαίωσα γιατί έβαλα να ακούσω τον 9,84 ότι έδωσε εντολή ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο κύριος Γιώργος Καμίνης, να μη γίνει μετάδοση της ακολουθίας της Αναστάσεως και αντι για Χριστός Ανέστη, οι παραγωγοί του Δημοτικού ραδιοφώνου να λένε ένα «χρόνια πολλά» για να μην προσβάλλουμε τους μουσουλμάνους κατοίκους της Αθήνας.

Εγω λεω να μη γιορτάζουμε την 25 η Μαρτίου για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ούτε το ΟΧΙ για να μην παρεξηγηθούν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας, Ιταλοί και Γερμανοί.
Ο Γοργοπόταμος, το μουσείο της Εθνικής Αντίστασης στην Ευρυτανία, η έξοδος του Μεσολογγίου, η Μικρασιατική καταστροφή και η σφαγή της Χίου, είναι χαζαμάρες που πρέπει να τις διαγράψουμε από τη μνήμη μας και από το ημερολόγιο μας ( μη σου πω και από τα βιβλία μας ) για να μην παρεξηγηθούμε με τους γείτονες μας στο Αιγαίο είτε στην Ευρώπη. 

Άνθρωπε μου είσαι ηλίθιος ή βαλτός;
Ξέρεις ότι το Σύνταγμα λέει ότι η επίσημη θρησκεία του ελληνικού κράτους είναι η ορθόδοξη ελληνική; 

Τι με νοιάζει εμένα αν ο Πακιστανός ή ο Αφγανός λαθρομετάναστης παρεξηγηθεί; Αν δεν του αρέσει η Ελλάδα, ας γυρίσει στον τόπο του που προφανώς περνούσε καλύτερα! Πρέπει δηλαδή να αλλάξουμε την ταυτότητα μας για να μας χειροκροτήσουν; 

Διάβαζα τις προάλλες δηλώσεις του, ότι είναι αποφασισμένος να κάνει το Gay Pride στην Αθήνα που δεν τόλμησε ο Νικήτας. Μπράβο. Τα λύσαμε τα προβλήματά μας δηλαδή, η Αθήνα έγινε εξωτικός προορισμός και το μόνο που μας έλειπε είναι να παρελαύνουν οι αδερφές! Να βλέπουμε εικόνες με «κορίτσαρους» με εφαρμοστά δερμάτινα, να χαμουρεύονται στη μέση του δρόμου. 

Δεν εχω τίποτα με τις αδερφές αλλά δεν νομίζω ότι κακοπερνάνε στην Αθήνα. Στην τηλεόραση τους βλέπουμε καθημερινά, στο Κολωνάκι και στο Γκάζι εχουν δικά τους μπαράκια, λίγο ως πολύ είναι αποδεκτοί στο κοινωνικό σύνολο, ε, το να τους έχουμε και σε παρέλαση, συγγνώμη αλλά πάει πολύ. Παρέλαση για την 25η Μαρτίου, παρέλαση και για τους ομοφυλόφιλους; Άλλο το βόλεϊ και άλλο το τρόλεϊ.

Εντωμεταξύ, εχει κάνει μια ωραία εφαρμογή για το iphone με τον ευφάνταστο τίτλο «δικαίωμα στην πόλη» που μπορείς να θέσεις κάτι, να σχολιάσεις, να δηλώσεις εθελοντής σε μια δράση. Εχω στείλει 3-4 μηνύματα, ποτέ δεν έλαβα απάντηση από κανέναν. 

Ναι, το παραδέχομαι ότι μπρος στον κίνδυνο να ξαναβγεί ο Νικήτας, ψήφισα τον Καμίνη. Άλλος αστείος μας προέκυψε από κει! Είπαμε, ναι στο καινούριο, το άφθαρτο, να δούμε κάτι διαφορετικό, ο Κακλαμάνης ηταν επικίνδυνος αλλά ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ δεν υπάρχει σε αυτή την ταλαίπωρη Ελλάδα; 

Δεν λέω ακόμα ότι μετάνοιωσα αλλά αν συνεχιστεί αυτή η παρωδία, η επόμενη ψήφος μου θα πάει στον πρώτο τυχόντα. Ο Γιάννης Γαλάτης να θέσει υποψηφιότητα, θα τον στηρίξω με ολες μου τις δυνάμεις! 

Ωρες ωρες ρε αδερφέ σκέφτομαι πως και να μην είσαι ιδιαίτερα φιλόπατρις και ευσεβής, αυτή η επίθεση εκ των εσω που δέχεται η Ελλάδα, σε κάνουν και ρατσιστή και εξτρεμιστή ισλαμιστή από την ανάποδη! 

Αει να χαθείτε πια!2 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου