Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


Πρέπει να εχουν πάθει ομαδική παράκρουση ή ομαδική εγκεφαλική ανεπάρκεια.

Μας εχουν σκίσει στις απεργίες για νόμους που ψηφίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα!

Το κακό είναι ότι τις συνεχίζουν και στρέφονται ουσιαστικά εναντίον ολων των υπολοίπων! Τι νόημα εχει η εκ των υστέρων διαμαρτυρία; Μήπως ελπίζουν ότι τα μέτρα θα αποσυρθούν;

Αλλοι θέλουμε να πάμε στις δουλειές μας. Αλλοι θέλουν να κατέβουν  στα μαγαζιά να κάνουν τις εορταστικές αγορές. Αλλοι θέλουν να πουλήσουν, ( έμποροι ) άλλοι είναι υπάλληλοι σε εμπορικά καταστήματα και περιμένουν να αυξηθούν τα κέρδη ( και αν δεν αυξηθούν τώρα, πότε θα γίνει; ) των επιχειρήσεων που εργάζονται για να μη χάσουν τη δουλειά τους. Αλλοι είναι προμηθευτές και περιμένουν να «φορτώσουν» την αγορά με εμπόρευμα.
Κοινώς, πολύς κόσμος περιμένει να δουλέψει αυτές τις μέρες. 

Ασε δε, που και οι υπόλοιποι μπαίνουν στο κόστος της μετακίνησης με το ταξί και  κάθε έξοδος γίνεται οδικη περιπέτεια.  Αλλά τι τους νοιάζει. Αυτοί είναι μόνιμοι βλέπεις..

Μερικοί τύποι, που εχουν εξασφαλισμένη  θέση εργασίας, αποφάσισαν να κάνουν τη ζωη ολων των άλλων δύσκολη. Η κοινωνική αλληλεγγύη που σκοτώνει ελέφαντα με σφεντόνα. Δεν νοιάζονται για κανέναν, παρα μόνο να παρατείνουν τις διακοπές τους και το αραλίκι τους.

Τελικά η κυβέρνηση έκανε λάθος. Λίγα τους έκοψε. Επρεπε να άρει τη μονιμότητα, να τους απολύσει ολους και να προκυρήξει διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη προσωπικού.

Να δούμε πόσοι από το τυραννικό για το κοινωνικό σύνολο, συνδικαλισταριό, θα ηταν πάλι μέσα…11 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου