Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ


Θα μου επιτρέψετε να μη συμμεριστώ τον πανικό, να μη φαντασιώνομαι κοσμοπλημμύρα σε εκκλησίες, γήπεδα και τάνκερ προς μαζικό εμβολιασμό, στιγμές υστερίας ποιος θα πρωτοκαρφωθεί με την ένεση λες και είμαστε πρεζάκια και έχουμε μέρες να πάρουμε τη δόση μας.

Θα μου επιτρέψετε επισης να καγχάζω με την τρομολαγνεία των μαζικών μέσων επιρροής στη χώρα μας, να μην φωνάζω ότι χρειάζονται τουλάχιστον χίλιες μονάδες εντατικής θεραπείας και μάλιστα τωρα,  να μην ανησυχώ ιδιαίτερα και να παω απρόσκοπτα στις διακοπές μου σε λίγες μέρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Παρακολουθώ τι γίνεται στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα δεν φοβάμαι τίποτα.
Όχι βέβαια γιατι εμπιστεύομαι το τρομερής οργάνωσης κράτος μας αλλά γιατί ο Θεος θα μας λυπηθεί και θα το περάσουμε ξώφαλτσα.  
Στη χώρα μας με 12 εκατομμύρια πληθυσμό ( όχι, δεν αυξήθηκαν οι γεννήσεις  αλλά εισάγουμε κόσμο ) έχουμε μόλις 500 κρούσματα από τα οποία δεν έχει πεθάνει κανένας. Κανένας.
Στην Ελλάδα έχουμε καλοκαίρι το οποίο υπάρχει και τον Σεπτέμβριο και θα φαει σίγουρα και από τον Οκτώβριο.

Είμαστε στις παραλίες και στα βουνά, το αναπνευστικό μας σύστημα στη θάλασσα ενισχύεται από το ιώδιο και την φυσική δραστηριότητα, θα αφήσουμε τη μεγάλη πόλη άδεια,  οπότε τώρα που είναι το κρίσιμο διάστημα δεν κινδυνεύουμε από πανελλήνια επιδείνωση. Δεν έχουμε να κάνουμε με βαρύ χειμώνα που συνωστιζόμαστε.

Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία ώστε το κράτος να πέσει σε λήθαργο, εστω το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου ας γίνει, χρήσιμο είναι.

Όμως αυτή η τρομοκρατία δεν αντέχεται…



1 Λογομαχιες:

Δέσποινα είπε...

πες τα ρε Ύποπτε και μας έχουν πρήξει!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια