Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ISRAEL part 1

Υπαρχουν δυο διαστασεις στην Εθνικη μας.

Το φαινεσθαι και το είναι.

Σε ότι αφορα το φαινεσθαι, η ομαδα μας δεν επαιξε καλα.

Σε ότι αφορα το είναι, η μεγαλες ομαδες καθαριζουν τα ματσακια εστω και με χαμηλη αποδοση. Μας ευνοησε το γεγονος ότι απεναντι μας ειχαμε κουτσους αλλα δεν ξερω, εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην ομαδα. Και καλυτερους να αντιμετωπισουμε, κατι θα κανουμε, καπως θα τα καταφερουμε.

Είναι πολύ βαρια η φανελα της Εθνικης Ελλαδος για να απειληθει ουσιαστικα από ομαδες σαν το Ισραηλ.

Τα σημεια:

  1. μεγαλο οπλο το παιχνιδι στο λοου των Παπαλουκα – Διαμαντιδη. Ωρες ωρες εμοιαζε να παιζει με 5 φοργουορντ και κανενα γκαρντ!
  2. Ναι, η ομαδα μας δεν εχει σουτερ. Όμως ολοι μπορουν να σουταρουν για αυτό και είναι δυσκολο να αντιμετωπιστει. Χθες ηταν ο Τσαρτσαρης και ο Παπαλουκας, αυριο μπορει να είναι ο Κακιουζης με τον Ζηση.
  3. Η Εθνικη μας κανει δυο παραλληλα παιχνιδια. Το ένα με τους 11 και το άλλο ότι θελει ο Σπανουλης. Ευτυχως που υπαρχει ο Γιαννακης και τα παντρευει χωρις κλυδωνισμους. Και τα δυο χρειαζονται.
  4. Στο τελος, αυτοι που το καθαρισαν ως 5αδα, ηταν οι παικτες του ΠΑΟ και ο Παπαλουκας.
  5. Η αμυνα – οχυρο του Ισραηλ αντιμετωπιζεται ειτε με σουτ ειτε με γρηγορο πασιγκ γκεημ. Στο τελος μπορει να μπηκαν τα σουτ αλλα πρεπει η ομαδα να παιζει πιο γρηγορα. Δυσκολο αυτό με τον Σπανουλη στην 5αδα αλλα πρεπει να γινει.
  6. Ο Παπαδοπουλος ότι εχασε, εχασε. Τουδε εφεξης πρεπει να γινει πιο ευστοχος γιατι δεν εχει να αντιμετωπισει τους ημιψηλους Εβραιους και το 4/10 από το ένα μετρο θα μας καταδικασουν
  7. 8/13 βολες είναι απαραδεκτο.
  8. Δεν ειδα την αμυνα του Μουντομπασκετ. Μπορω να καταλαβω το αγχος της πρεμιερας και το πρωτο παιχνιδι αλλα η αμυντικη τακτικη του Μουντομπασκετ γιατι εξαφανιστηκε;

Χαλαρο το ματσακι αλλα η ομαδα πρεπει να ανεβασει γρηγορα στροφες.

Σημερα οι Σερβοι παιζουν την υπαρξη τους και οι Ρωσοι περιμενουν αγριοι.

Προβλεψη:

Ο χαμηλος ρυθμος σαφως μας ευνοει.

Οσα σκορ πανε γυρω στους 70-75 ποντους ανεξαρτητως αντιπαλου, πιστευω ότι η Εθνικη θα κερδισει



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια