Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΕΚ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1-4

Όταν παιζει η Εθνικη Ελλαδος, αδιαφορω για τον συλλογο που συμπαθω.

Ετσι το χθεσινο ματς το ειδα αποσπασματικα.

Είναι ολοφανερη η διαφορα μεταξυ μιας μικρης από μιας μεγαλης ευρωπαϊκης ομαδας.

Η μικρη ομαδα μπαινει με τιμιες προθεσεις να παιξει ανοιχτα, προσπαθει, φτανει στη μεγαλη περιοχη, κανει τη φαση, παει για το τελικο σουτ και μετα η μπαλα καταληγει στις διαφημιστικες πινακιδες.

Η μεγαλη ομαδα είναι ευστοχη και απλως τελειωνει το παιχνιδι.

Όταν φτανεις σε σημειο για να βαλεις ένα γκολ πρεπει να παρεις 2 πεναλτι, δεν υπαρχει συζητηση. Ειχα δει στις διακοπες μου το Ρεαλ – Σεβιλλη 3-5 και ειχα χασει από τοτε κάθε ελπιδα. Αυτό που θα θεωρουσα σημαντικη επιτυχια ηταν μια ισοπαλια ώστε να παρουμε καποιον ποντο για το ελληνικο ποδοσφαιρο. Μεχρι στιγμης ο ΟΦΗ εχει 2 ηττες από κατι Καζακστανους και 2 ηττες η ΑΕΚ.

Μπραβο στην ΑΕΚ για την προσπαθεια αλλα όταν εχεις τοσο ανωτερους αντιπαλους ισως είναι καλυτερο το κλειστο ποδοσφαιρο. Τις ευκαιριες μετα από λιγο καιρο δεν θα τις θυμαται κανεις. Τα 4 όμως θα μεινουν αξεχαστα…

Οι ελληνικες ομαδες πρεπει να προσανατολιστουν στο Ουεφα και τα ονειρα για το champions league μπορουν να περιμενουν. Ας προχωρησουν σε αυτό, ας καταξιωθουν εκει και μετα πεδιον δοξης λαμπρο ανοιγεται.

Ποιος άλλος το εχει κανει αυτό;

Η Σεβιλλη…



2 Λογομαχιες:

? είπε...

Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να αδιαφορήσεις για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως...Και για να μη φανεί οπαδικό αυτό δες το και από τη σκοπιά του αθλήματος και των συγκεκριμένων αγώνων:ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ ή ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΛΗ?Άλλο μπάλα άλλο μπάσκετ.Άλλο να βλέπεις τον 1ο αγώνα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ με το αδύναμο Ισραήλ και άλλο να απολαμβάνεις μια μεγάλη ομάδα όπως η Σεβίλλη και κατα πολλούς φαβορί για την κατάκτηση του Champ.League.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,πως να παίξεις αμυντικά απέναντι σε αυτή την ομάδα όταν δεν έχεις άμυνα και μπάζεις από παντού?Παίξαμε αρκετά καλά μέχρι το 30' και με έναν μέτριο επιθετικό θα είχαμε πετύχει 1 γκολ.Με 4-6-0 που παίζουμε δε μπορείς να σκοράρεις.
Τέλος, πολλοί θεωρούσαν ότι ήμασταν μικρή ομάδα και πριν από τους αγώνες με τη Ρεαλ το 2002.Πράγματι είμαστε μικρότερη ομάδα από τη Ρεαλ αλλά τη κοιτάξαμε στα μάτια και θα μπορούσαμε να τη κερδίσουμε.Το 3-3 στη Φιλαδέλφεια μάλλον μας αδικεί.Θα σου έλγα το ίδιο με τη Μίλαν πέρσυ αλλά εκεί είχαμε τύχη.Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Suspect είπε...

Μπορει για σενα να ειναι αδιανοητο, αλλα για μενα δεν ειναι φιλε Νικο.
Για αυτο αλλωστε και το κανω.
:)
Μπρος στην Εθνικη, δεν βαζω καμια ΑΕΚ και κανεναν συλλογο.
Βεβαια υπαρχουν και οι ειδικες συνθηκες. Αν πχ η Εθνικη ηταν στους 30 ποντους διαφορα και εμεις με τη Σεβιλλη ειμασταν ( λεμε τωρα ) στα πεναλτι, οκ θα το εβλεπα αλλα εν προκειμενω δεν ηταν ετσι.

Τα αποτελεσματα που αναφερεις ναι μεν ειναι αληθινα αλλα ειναι σποραδικα. Θυμησου μονο σε ποιο γκρουπ δυναμικοτητας ειμαστε, σε τι θεση βρισκομαστε στην βαθμολογια της ουεφα ( στην 127 νομιζω ) και που ειμαστε ως ελληνικο ποδοσφαιρο.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια