Παρασκευή 18 Μαΐου 2007

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Μετα απο 2 μερες της εστειλα το κατωθι μηνυμα. Με ευχαριστησε και μου απαντησε πως συμφωνει και πως "η αντρικη γνωμη της ειναι χρησιμοτερη της γυναικειας" Εκτοτε δεν εχω νεα της. Ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη και καλη συνεχεια.

= = = = = =

Γεια σου
Διαβασα προσεκτικα το μηνυμα σου, την ιστορια σου και εχω να κανω μερικες παρατηρησεις αφου σου εκφρασω τις ευχαριστιες μου για την τιμη που μου κανεις να μοιραζεσαι πολύ προσωπικες σου στιγμες με καποιον που σου είναι αγνωστος..

1. από τη μια γραφεις ότι ηθελες να ανοιχτει μονος του, από την άλλη ότι ειχε περασει πολλα. Που το ηξερες τοτε αφου δεν σου ανοιχτηκε;

2. «δεν ειχα σκεφτει να κανω κατι μαζι σου» αλλα σε καλεσε για διανυκτερευση; Πιστευω ότι τα υπερμεγεθυνες. Δεν προσεξες το προφανες, το γεγονος, αυτό που συνεβη, αλλα εστιασες στα συναισθηματα σου και στις δικες σου προσδοκιες. Ανθρωπινο μεν, αλλα θολωνει.

Βγηκατε. Περασατε καλα. Γουσταρατε ο ενας τον αλλον. Φιληθηκατε Κανατε ερωτα. Μετα δεν υπαρχει «χαλαρα». Υπαρχει η αναμνηση μιας ευχαριστης εμπειριας ή η αρχη μιας σχεσης.

Φταις. Φταις γιατι ενώ θελεις να καλυψεις τις φυσιολογικες αναγκες σου, εδειξες δειλια και τις εκρυψες, να το παρατεινεις χωρις λογο, να μην κανεις μια ξεκαθαρη συζητηση. Ισως να φταιει το γεγονος πως δεν εισαι σε θεση να το κανεις αν εχεις προσφατους τραυματισμους. Θελεις να εχεις μια υγιη σχεση και καλα κανεις. Χρειαζεται όμως και λιγο μυαλο για την καλυτερη δυνατη επιλογη και να μην ταξιδευεις χωρις προορισμο.

Εγινε, γουσταρες, ηθελες. Τοτε συνεχισε. Δεν θελει; Χαιρετα. Υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω για να κανεις παρεα, να εισαι ο εαυτος σου, να αγαπησεις και να αγαπηθεις. Το θεμα δεν είναι αυτό. Το θεμα είναι να μη μενεις στασιμη. Το θεμα είναι να ξερεις τι σου γινεται και να συνεχιζεις τον δρομο σου. Σημασια δεν εχουν τα γεγονοτα αλλα τι μενει. Βαλτο πισω, σκεψου καλα και ειλικρινα ποια θετικα στοιχεια πηρες και πηγαινε για το επομενο καλο που θα σου τυχει. Ολες οι ερωτησεις του επιλογου σου, στερουνται αυτοκριτικης. Επεσες πανω σε καποιον που σε ηθελε μεν αλλα με τον δικο του τροπο. Δεν σου κανει; Χαιρετα τον. Όμως για ότι σου συνεβη εχεις ευθυνη.

Αν αγαπητη μου δεν εχεις το θαρρος να μιλησεις ΕΣΥ για τον εαυτο σου, θελεις να σε παρει ο άλλος από το χερακι; Είναι σαν να βγω στο δρομο με ρουχα μεσα στη λασπη και τη βρωμια και να αναρωτιεμαι γιατι οι ανθρωποι με κοιτανε περιεργα. Ότι σου συνεβη, το προκαλεσες. Άλλο το σκακι και άλλο το ουισκακι Μπορουμε να κανουμε με πολλους ανθρωπους παρεα Μπορουμε να κανουμε με αρκετους ανθρωπους καλο κρεβατι Με λιγους όμως μπορουμε να κανουμε και τα δυο εξισου καλα. Και σε βαθος χρονου. Δεν θελω να σου γραψω για το παλικαρι γιατι δεν εχω ιδεα για το τι εχετε πει. Αλλωστε στο κειμενο σου, ελαχιστα υπαρχει αυτος. Όταν παντως εκεινο το βραδι αποτραβηχτηκε εκανες τη μιση δουλεια. Ναι μεν δεν εφυγες αλλα δεν ωθησες το πραγμα σε μια ειλικρινη συζητηση. Κουκουρουκου το αφησες, κουκουρουκου σε πηγε. Βλεπω στην επικοινωνια σας πολλα εμμεσα. Μηνυμα. Messenger. Mail. Chat. Sms. Pm.

Χάρηκα Καλιαμάγκουρας. Συγγνωμη αλλα αν δυο ανθρωποι ΘΕΛΟΥΝ, βρισκονται δια ζωσης. Δεν δεχομαι καμια δικαιολογια, ειμαι καθετος και οριζοντιος. Στην αρχη το νετ βοηθαει να επικοινωνουν 2 ανθρωποι που δεν εχουν αυτή τη δυνατοτητα υπο άλλες συνθηκες. Όμως δεν πρεπει να γινει αυτοσκοπος. Ενταξει, τα ειπαμε, αντε να βρεθουμε, τι ωραια που περασαμε, μετα τερμα το νετ. Όταν καποιος θελει, μπορει να συναντησει τον ανθρωπο για τον οποιο εχει αισθηματα. Είναι υπεροχο να εισαι ερωτευμη. Ακομα πιο υπεροχο είναι όταν αυτό το συναισθημα εκφραζεται και είναι αμφιδρομο.

Όχι να μενει θαμμενο και να αιωρειται. Εχει σημασια το ποιος θα ξεκινησει να μιλαει πρωτος; καμια απολυτως. εσυ περιμενες αυτον και αυτος εσενα. και οταν αναγκαστηκες να βγαλεις μερικα στοιχεια, σε εστειλε. επρεπε να το ειχες κανει νωριτερα. πολυ νωριτερα. Δεν χρειαζεται να γραφεις την Οδυσσεια για το προφανες. Δεν εχει νοημα να ρωτας 150 φορες τον αλλον αν θελει να κοψει. Για να κανει να σου απαντησει 3 μερες, τι περιμενεις; Και τι νοημα εχει αυτή η ερωτηση; Παρε μια αποφαση και καντο. Και το πολύ πολύ να είναι λαθος. Θελει; Εχει καλως Δεν θελει; Παλι καλως εχει Ερωτευτηκες; Καλα εκανες Ξε-ερωτευσου δεν ειστε δα και 10 χρονια μαζι.

Η ζωη δεν σταματα. Εισαι πια τοσο ασχημη και δεν μπορεις να γνωρισεις κανεναν αλλον; Εισαι τοσο ακοινωνητη που δεν βγαινεις εξω από το σπιτι σου; ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. Ότι εγινε καλως εγινε. Ελπιζω μετα τα δακρυα να καθαρισει το μυαλο σου και να δεις ότι αν δεν βλεπεις ανταποκριση να μη χανεις το χρονο σου και να μη φθειρεσαι. Αφου βεβαια εχεις φροντισει και εσυ ΞΕΚΑΘΑΡΑ να εκφρασεις τις σκεψεις σου τυπου σε θελω, δεν σε θελω. Θελεις να βρεις μια σχεση, καλα κανεις αλλα μην αναλωνεσαι. Ξερω ότι ειμαι σκληρος. Ξερω επισης ότι προτιμω να με βριζεις αυτή τη στιγμη παρα να σε κολακεψω ή να σε συμπονεσω υποκριτικα.

Από τη στιγμη που μου εστειλες την ιστορια σου, ειμαι αυτό-αναγκασμενος να σου γραψω την πραγματικη μου γνωμη.

Mind the gap

Suspect



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια