Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ

 

Βαριέμαι. Αλήθεια βαριέμαι. Κυρίως με τους άχρηστους δημοσιογράφους και μετά με τους πολιτικούς.

Διάγουμε μια προεκλογική περίοδο που θα καταλήξει σε πολύ κρίσιμες εκλογές. Αν θα αποφασίσουμε ως κοινωνία να αφήσουμε οριστικά τα αριστερά παραμύθια πίσω μας ή αν θα γυρίσουμε 30 χρόνια πίσω.

 

Αν σου έκανε εντύπωση η λέξη «οριστικά» που χρησιμοποίησα ανωτέρω, είμαι σίγουρος πως αν ο Τσίπρας χάσει, οι σύντροφοι θα τον τελειώσουν. Όπου τον έχει βρει ο Κυριάκος, σε οποιαδήποτε αναμέτρηση, τον κέρδισε και δεν μπορεί ο Αλέξης να είναι μονίμως στο απυρόβλητο.

 

Αντί να συζητήσουμε για σοβαρά πολιτικά θέματα, οι δημοσιογράφοι ρωτάνε μονίμως άχρηστα και άσχετα που δεν αφορούν κανέναν. Λες και είναι συνεννοημένοι.

 

Συνεργασίες

 

Τι σημασία έχει;

Θα γίνουν εκλογές, θα βγει το αποτέλεσμα και βλέπουμε. Τι λέει η λογική; Στη χώρα που έχουμε δει τσιπροκαμμένους, προφανώς και αν βγαίνουν τα κουκιά, θα δούμε Τσίπρα, Γιάνη και Νικόλα παρέα. Ότι δηλώνουν αυτές τις ημέρες είναι ένα θέατρο για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους. Δεν είναι ηλίθιοι να πάνε σε δεύτερες εκλογές και να χάσουν τις δυνάμεις τους λόγω της φυσικής απογοήτευσης των πιστών.

 

Ντιμπέη

 

Στα μέζεα μας. Ούτε κάτι καινούριο θα μάθουμε, ούτε οι παράλληλοι μονόλογοι των δύο λεπτών θα προσθέσουν κάτι σημαντικό. Ένα τηλεοπτικό προϊόν είναι, σαν τη Γιουροβίζιον. Εμένα μου αρέσουν τα αμερικάνικα. Αφού δεν έχουμε το θάρρος να το κάνουμε έτσι, δεν με ενδιαφέρει.

 

Ακρίβεια

 

Τα ίδια και τα ίδια. Πόσο κάνουν τα μπρόκολα και τα ραπανάκια. Και που τα λες αυτά; Στην Ελλάδα που έκανε το Πάσχα 8 ημέρες διακοπές; Στην Ελλάδα που κράζει τα διάφορα pass και όλα τα χρησιμοποιεί μέχρι τελευταίου ευρώ; Στην Ελλάδα που συγκρατήθηκαν οι τιμές και όποιος ζορίζεται πάει στη λαϊκή αγορά και βρίσκει εξαιρετικές τιμές; Στην Ελλάδα που και η διασκέδαση και η κατανάλωση και η κίνηση στους δρόμους έχουν πάρει την ανιούσα;;;

 

Τα δύο μεγάλα προβλήματα της χώρας μας είναι τα δυο Δ

 

Δημογραφικό και Δικαιοσύνη.

Ακούς τίποτα για αυτά;

 

Μιλάει κανένας για τα Εθνικά Θέματα; Για το πώς θα επιστρέψουν αυτοί που μετανάστευσαν τα μνημονιακά έτη; Για την ασφάλεια; Την Παιδεία; Τις επενδύσεις; Τη διασύνδεση αγοράς και πανεπιστημίων;

 

Κουβέντα.

 

Γεωργούλης, ραπανάκια, ντιμπέη και κυβέρνηση ηττημένων.

 

Βαρεμάρα και απογοήτευση.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια