Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΕΝΤΟΜΑ

 

Χθες μου έκανε την τιμή και ήρθε στο στούντιο του Lafamiglia Radio ο Χρήστος Τεντόμας. Ένα ιερό τέρας της τοπικής αυτοδιοίκησης που εκλέγεται από το 1990 παρακαλώ !

 

Ο Χρήστος Τεντόμας είναι Αντιδήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων, Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου. Σε λίγους μήνες θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής στην Α Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

 

Κάναμε μια εξαιρετική συζήτηση για όλους τους προηγούμενους Δημάρχους, το πολύπαθο τέταρτο Δημοτικό Διαμέρισμα ( Σεπόλια – Κολωνός – Ακαδημία Πλάτωνος ), έδωσε απαντήσεις όπως τότε που κατηγορήθηκε ότι πούλησε το κόμμα για να πάει στον Καμίνη, για το έργο του, για τον μεγάλο περίπατο και απάντησε σε διάφορες προσωπικές ερωτήσεις.

 

Αν εσύ που με διαβάζεις, θα ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία και τα δικαιώματα σου είναι στην Α Αθηνών, ένας σταυρός από τους 4 που έχεις στη διάθεση σου, αξίζει στον Χρήστο Τεντόμα. Αφενός γιατί έχει κάνει έργο και σε διάφορες εθελοντικές δράσεις που έχουμε, ήταν πάντα πρόθυμος και πολύτιμος αρωγός αλλά και γιατί είναι από τους πολιτικούς που βρίσκεις στο τηλέφωνο. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

 

Μπορείς να δεις τη συνέντευξη εδώ και αν δεν ανοίγει απευθείας, παραθέτω πιο κάτω το λινκ :  


https://www.youtube.com/watch?v=kbpzMkizCNI&ab_channel=%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια