Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ο ΦΡΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ

 

Υπάρχουν φορές που αν δυσκολεύεσαι να βρεις επιχειρήματα, υπάρχει και ένας δεύτερος τρόπος για να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Μπορείς να εξετάσεις ποιος υποστηρίζει και τι.

Τα τελευταία πολλά χρόνια, αυτόν τον παράγοντα τον εξετάζω πολύ συχνά και ενδελεχώς. Είναι πολύ σημαντικό να εξακριβώσεις με ποιους συντάσσεσαι.  

Ο φράκτης στον Έβρο έχει δεχθεί πολύ ισχυρά πυρά. Ιδίως από τον υπόνομο των κοινωνικών δικτύων, το twitter. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν τον φράκτη.

Εν αρχή ην η αριστερά.

Συριζα, Βαρουφάκης, ΚΚΕ και διάφορες εξτρεμιστικές ομάδες όπως ο Ανταρσυα.

Ακολούθως όσοι κάνουν δουλίτσες και χοντρές μπιζνες με τους λαθρομετανάστες.

Οι δουλέμποροι, οι διακινητές, οι Τούρκοι, οι περίεργες ΜΚΟ.

Σε αυτούς προστίθενται το έγκλημα.

Έμποροι ναρκωτικών, λαθρέμποροι αγαθών και όπλων.

Ειδικό βραβείο βλακείας απονέμεται στους – επίσης πολέμιους του φράκτη - αναρχικούς οι οποίοι ονειρεύονται πως θα ενθυλακώσουν τους αφγανούς πρόσφυγες για τις ειδικές αποστολές. Οι δικοί μας, τα καλομαθημένα παιδάκια της πόλης που τρώνε μια γκλομπιά και σφαδάζουν, πιστεύουν ότι θα στρατολογήσουν σκληραγωγημένους πολεμιστές των βουνών, άριστους χρήστες όπλων που τα έβαλαν με κοτζάμ Αμερική και δίνουν τόση αξία στην ανθρώπινη ζωή όση και εμείς στα άδεια πλαστικά μπουκάλια.  

Όταν λοιπόν όλοι οι ανωτέρω πιστεύουν αυτά, καλά να περάσετε και χαίρετε.

Καλώς έγινε ο φράκτης, καλώς τον ξεκίνησε ο Γιώργος Παπανδρέου και τον συνέχισε ο Σαμαράς και τον ολοκληρώνει ο Κυριάκος.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι μια σωστή κίνηση που θα μας βοηθήσει να μη γίνουμε αποθήκη ανθρώπων και να μην ξαναζήσουμε τα γεγονότα της Ειδομένης και τα διάφορα τραγικά ευτράπελα του λιάζονται και εξαφανίζονται που μας κόστισαν ακριβά…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια