Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ



Αυτό που μου κάνει εντύπωση το τελευταίο διάστημα στο χειρότερο των κοινωνικών δικτύων, το τουιτερ, είναι οι αντιδράσεις των Συριζαίων. Ναι είναι το χειρότερο καθώς σε σχέση με το facebook και το Instagram, αφήνει τον χρήστη απροστάτευτο. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να γίνεις έρμαιο στις ορέξεις κάθε ψυχανώμαλου με τα retweets αυτού και των ομοίων του. Ενώ στα ανωτέρω, τον κόβεις, του σβήνεις και τα σχόλια και καληνύχτα σας.

Δεν έχω ξεκαθαρίσει αν οι Συριζαίοι οπαδοί είναι είτε φανατικά τυφλοί είτε απομεινάρια 0,60. Μπορεί και τα δύο. Περίμενα πως μετά τις Εθνικές Εκλογές που έπεσε σφαλιάρα, κάπου θα κρατούσαν χαμηλούς τόνους ιδίως το καλοκαίρι, και το χειμώνα έχει ο θεός που δεν πιστεύουμε αλλά δεν χάνουμε θρησκευτική γιορτή για γιορτή μετά καμερών βεβαίως βεβαίως.

Βλέποντας τις αντιδράσεις τους για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου παραμένω ήσυχος. Το χάος μεταξύ ελληνικού τουίτερ και ελληνικής κοινωνίας παραμένει αβυσσαλέο. Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάνε, ο Κυριάκος θα κυβερνήσει άλλα 5 Μουντιάλ.

Ας δούμε καταρχάς τι είναι το άσυλο.

Το πανεπιστημιακό άσυλο εδραιώθηκε μετά τη χούντα ώστε να προστατεύονται οι ιδέες, ο καθένας να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του, μπλα μπλα μπλα. Γίνεται αυτό σήμερα; Φυσικά ΟΧΙ ! Είναι ο ορισμός του φασισμού! Τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι φασιστικά, ρατσιστικά και μισαλλόδοξα. Ναι ξέρω, σου φαίνονται βαριές κουβέντες. Ερώτηση: Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να πάει σε ένα και να μιλήσει ελεύθερα για την Μακεδονία; Μπορεί ο Θάνος Πλεύρης να πάει και να μιλήσει ελεύθερα για την αστική δημοκρατία και για την ανωτερότητα της έναντι της αναρχίας; Μπορεί πχ ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος να πει τη γνώμη του για την ομοφυλοφιλία; Αμφιβάλλω αν θα βγουν ζωντανοί από κει μέσα. Αυτό δεν είναι άσυλο αλλά άντρο ακραίων !

Στα ελληνικά πανεπιστήμια, καθηγητές καθυβρίζονται, χτίζονται και ξυλοκοπούνται. Λαθρέμποροι πουλάνε προϊόντα, ναρκέμποροι ξερνούν στα παιδιά μας  πρέζες και οι τρομοκράτες παράγουν ανενόχλητοι τα όπλα τους. Άρα λοιπόν το άσυλο των ιδεών έχει μετατραπεί στις μέρες μας σε άσυλο εγκληματιών!

Θέλω πολύ να ρωτήσω όλους όσους ασπάζονται την αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα και σπούδασαν στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής αυτούς που έχω ρωτήσει, όλοι μα όλοι, μου λένε πως τέτοια φαινόμενα στα πανεπιστήμια του προηγμένου δυτικού κόσμου  - εκεί που παρά τα κουβανοβενεζουελάνικα αμπαλαέο, στον δυτικό κόσμο πάνε για σπουδές – δεν υφίστανται ούτε ως σκέψεις!

Η Νέα Δημοκρατία είχε την κατάργηση του ασύλου ψηλά στην ατζέντα της έτσι δεν είναι; Ήταν δίκαιο και το έκανε πράξη που λέει και μια ψυχή; Δεν την ψήφισαν οι πολίτες για αυτό; Οπότε τι σκούζουν οι περίεργοι στο τουίτερ;;;

Από κει και πέρα, όσο πιο καθαρά, τόσο πιο δυνατά, τόσο πιο αποτελεσματικά.

Αν έχω να επιλέξω μεταξύ της ασυδοσίας, του μπάχαλου και μεταξύ της αστυνομίας και της αυστηρότητας, προτιμώ την αστυνομία. Τι δεν καταλαβαίνεις;;

Ξεσηκώθηκαν οι ψευτοφιλελεύθεροι : Μα λέει δεν θα κάνουμε τα πανεπιστήμια μας αστυνομοκρατούμενα! Όταν συντελείται έγκλημα τι προτείνεις ρε ηλίθιε; Να επέμβει λέει η Πρυτανεία ή το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα που λέγε και ο γίγαντας Γαβρόγλου.

Πάτε καλά; Πίνετε το ουίσκι με το καλαμάκι και την ακούτε στα δύο λεπτά;

Τι θα κάνουν τα παιδάκια του κοσμάκη που πάνε να σπουδάσουν; Να τα βάλουν με οργανωμένες συμμορίες; Τι να σου κάνουν οι καθηγητές; Να φωνάξουν την αστυνομία και μετά να τους παραμονεύουν κάτω από τα σπίτια τους; Να διδάξουν πάνε και όχι να μεταμορφωθούν σε Τσακ Νόρις να επιβάλλουν το νόμο από μόνοι τους. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μια χώρα σήψης και παρακμής και επειδή έχουμε κυριολεκτικά πιάσει πάτο, πρέπει να μπει μια τάξη.

Αστυνομία και όποιος δεν πάει για να διδάξει ή να διδαχθεί αλλά για να καταστρέψει περιουσίες – ιδιωτικές, δημόσιες -  και ανθρώπους, τότε τσιμπίδα, βραχιόλι και χαρήκαμε. Τόσο απλά όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη.

Λόγος για ειδικό πανεπιστημιακό άσυλο δεν υπάρχει. Ειδικά στην εποχή των κοινωνικών δικτύων είναι εντελώς τελείως ξεπερασμένο. Υπάρχει λόγος όμως για εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας. Νόμος και Τάξη.

Η ΝΔ το είπε και το έκανε και μπράβο της. Απομένουν τα έργα. Να δούμε επιτέλους την Πατησίων πεντακάθαρη από την αθλιότητα και από τη βάναυση προσβολή του πολιτισμού και του πολιτεύματος.

Όσο για τους επαναστάτες του τουίτερ, είναι μια θλιβερή παρεούλα που δεν ακούγεται ούτε στο διπλανό τραπέζι...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια