Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Ο Προφήτης μίλησε και είπε.

Οι Ευρωεκλογές θα είναι μια γερή σφαλιάρα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Σύριζα. Μαζί με τις δημοτικές που θα χάσει όλους τους μεγάλους δήμους και τις σημαντικές περιφέρειες, η τελική  διαφορά θα είναι 11-13 μονάδες.

Σε αυτό το σημείο όλοι θα περιμένουν ότι από φιλότιμο, αίσθημα ευθύνης και κοινωνική πίεση ο Πρωθυπουργός των άψογων ελληνικών θα προκηρύξει την ημερομηνία για τις Εθνικές Εκλογές.
Ο δικός μας πρωθυπουργός όμως δεν έχει τίποτα από τα ανωτέρω.

Οι δηλώσεις του θα είναι οι ακόλουθες :

Ότι κατάλαβε ότι το μήνυμα του ελληνικού λαού. Ότι θα κάνει μεγάλες αλλαγές και τομές. Θα κάνει ανασχηματισμό που θα διώξει όλους τους αντιδημοφιλείς υπουργούς όπως τον Πολάκη και στη θέση τους θα τοποθετήσει πασοκοαναθρεμμένους, διάφορα απολειφάδια και κάθε περίεργο τύπο που θα δικαιολογεί τη συνθήκη της πλατιάς απεύθυνσης. Επίσης θα επικαλεστεί πως είναι αδύνατον να γίνουν εκλογές τον Ιούνιο λόγω Πανελληνίων εξετάσεων. Τον Ιούλιο πολλοί εργάζονται μακριά από τον τόπο διαμονής τους και δεν θέλουμε να κλυδωνιστεί ο τουρισμός. Τον Αύγουστο δεν πρέπει να διαταράζεις τα μπάνια του λαού. Τον Σεπτέμβριο έχουν επιστρέψει όλοι άφραγκοι και τους περιμένουν πλείστες όσες υποχρεώσεις και δεν μπορείς να τους φορτώνεις με εκλογές.

Τον Οκτώβριο – μη σου πω και τον Νοέμβριο – θα έχουμε μοιράσει μερικά επιδόματα ακόμα. Θα έχουμε διορίσει κάποιους δικούς μας. Θα έχουμε χρίσει και άλλους μετανάστες ως Έλληνες. Το καλοκαίρι ο τουρισμός θα έχει πάει καλά, θα έχουν βρει πολλοί δουλειά, θα έχει πέσει η ανεργία και το κλίμα θα είναι καλύτερο. Θα έχει απομακρυνθεί και άλλο το Μακεδονικό. Ο κοσμάκης θα έχει πάει διακοπές, θα έχει μπει σε ροή, θα αισθάνεται καλύτερα.

Ο λατρεμένος μας Πρωθυπουργός θα επικαλεστεί και το άλλο: Τον Μάιο του 2014 η ΝΔ έχασε τις ευρωεκλογές αλλά συνέχισε να κυβερνά. Γιατί λοιπόν εμείς να φύγουμε;; θα ολοκληρώσουμε το έργο μας όπως το Σύνταγμα προβλέπει και οι εκλογές στην ώρα τους.

Όποιος νομίζει πως ο Τσίπρας θα χάσει τα προνόμια, τα αεροταξίδια, τη χλιδή και την καλοπέραση, κοιμάται όρθιος.

Μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα για τον Σύριζα στις επερχόμενες ευρωεκλογές, το καθεστώς θα ψάξει κάθε παράμετρο, κάθε δυνατότητα, θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέθοδο και η δημοκρατία θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά. Το αριστερό καθεστώς με κάθε μέσο θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία.

Η Μάχη των Δύο Κόσμων θα είναι αδυσώπητη.

Ο Προφήτης μίλησε και είπε.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια